Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χαιρετώ όλη την πάρε του insomnia!

το pc μου αποτελείται από αυτά τα κομμάτια και θέλω να κάνω αναβαθμίσει στις ram μου (εάν χρειάζεται) και αργότερα να κάνω αναβαθμίσει και στην gpu αν και δεν παίζω και τα τρελα games.

τι μου προτείνεται ? σας ευχαριστώ.

I5-4690K

Gigabyte G1.Sniper Z97

Sapphire Radeon R9 270X

SSD TRION 100

H55 Quiet CPU Cooler

TR2 500W

RAM CORSAIR CMZ4GX3M2A1600C9B VENGEANCE 2x4 GB

Δημοσ.

Αλλο ενα ζευγαρι ιδιες μνημες (εσυ ξερεις αν χρειαζεται, εξαρταται απο τη χρηση που κανεις) https://www.skroutz.gr/s/327655/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600MHz-CMZ8GX3M2A1600C9B.html

Αν δεν παιζεις τρελα games γιατι να αλλαξεις καρτα γραφικων?
Το τροφοδοτικο σου ποιο ειναι? (μαρκα και μοντελο)

Δημοσ.

sorry ξέχασα το psu.. έχω το TR2 500W. θα τις αλλάξω τις ram και θα βάλω kit 16 gb αλλα είδα ότι ο cpu υποστηρίζει μονο 1333,1600 εγώ θέλω να παο τουλάχιστον σε 2100 δεν γίνετε ? επίσης να πω ότι τον cpu τον δουλεύω στα 3.5 ούτε καν σε turbo mode.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για το άν χρειάζεσαι 16gb εσύ το ξέρεις στο είπε και προηγουμένως.

Η φθηνή-λογική λύση είναι αυτή που σου πρότεινε ο Σπύρος. Η άλλη λύση είναι να ρίξεις πούλημα τις corsair και να πάρεις αυτές ας πούμε http://www.skroutz.gr/s/1749065/G-Skill-TridentX-F3-2400C10Q-16GTX.html?keyphrase=F3-2400C10Q-16GTX

Με xmp θα σου δουλεύουν στα 2400. Λίγο πιο φθηνά θα σου βγούν δύο sticks των 8 ή πηγαίνοντας στα 2133.

Εδώ θα βρείς όλες τις συμβατές μνήμες http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4952#memory%20support%20list

Πηγαίνοντας στο site του εκάστοτε κατασκευαστή μνημών, θα έχεις και άλλες επιλογές που δεν βρίσκονται παραπάνω.

Κάρτα γραφικών αφου δεν παίζεις τρελά μείνε με αυτή, μια χαρά είναι και άλλαξέ την σε κανένα χρόνο+. Μαζί της και ένα τροφοδοτικό άν τo έχεις πολλά χρόνια προληπτικά, όχι οτι έχει κάτι.

Δημοσ.

Εγω να πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει ποιο το νοημα αυτης της αναβαθμισης. 
Εγω στη θεση σου θα εβρισκα αλλο τροπο να φαω τα λεφτα που τρωνε την τσεπη μου.

Πες μας τουλαχιστον τι θες να πετυχεις η τι νομιζεις οτι θα πετυχεις με αυτην την αναβαθμιση γιατι κατι μου λεει οτι κατι δεν εχεις καταλαβει σωστα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω να πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει ποιο το νοημα αυτης της αναβαθμισης. 

Εγω στη θεση σου θα εβρισκα αλλο τροπο να φαω τα λεφτα που τρωνε την τσεπη μου.

Πες μας τουλαχιστον τι θες να πετυχεις η τι νομιζεις οτι θα πετυχεις με αυτην την αναβαθμιση γιατι κατι μου λεει οτι κατι δεν εχεις καταλαβει σωστα.

+1

Δημοσ.

ουσιαστικός λόγος δεν υπάρχει για αυτή την αναβαθμίσει, απλά επειδή είχα μητρική σε μπλε χρώμα είχα αγοράσει και τις ram σε μπλε, τώρα έχω κόκκινη και θέλω κόκκινες και αφού θα τις αλλάξω λέω να παο σε 16 gb και από 1600 σε 2100. τα έχω αλλάξει όλα εκτος ram μονο για αυτό τον λόγο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μείνε όπως είσαι ή κοίτα στα μεταχειρισμένα γιατί αλλιώς τζάμπα λεφτά. Το καταλαβαίνεις και μόνος σου.

Δημοσ.

εννοείτε για μεταχειρισμένα, απλά λέω να πουλήσω αυτές που έχω και να τσοντάρω και εγώ κάτι και να πάρο άλλες.

απλά θέλω να ξέρω εάν παίρνει 2100 η και παραπάνω γιατί είδα ότι ο cpu μου παίρνει (Τύπος υποστηριζόμενης μνήμης: DDR3-1333/1600)

Επισκέπτης
Δημοσ.

παίρνει σου είπα και ήδη σου πρότεινα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

είναι μόδα τώρα τελευταία οι διπλοί λογαριασμοί; :huh:

Δημοσ.

εννοείτε για μεταχειρισμένα, απλά λέω να πουλήσω αυτές που έχω και να τσοντάρω και εγώ κάτι και να πάρο άλλες.

απλά θέλω να ξέρω εάν παίρνει 2100 η και παραπάνω γιατί είδα ότι ο cpu μου παίρνει (Τύπος υποστηριζόμενης μνήμης: DDR3-1333/1600)

ασε τι λεει ο επεξεργαστης..η μητρικη σου μετραει και αυτη η μητρικη περνει πολυ παραπανω...

και οσο για της ραμ που λενε οτι δεν χρειαζεται αναβαθμιση δεν ειναι ετσι ακριβως...πλεον πολλα παιχνιδια τρωνε τα 8γιγα για πλακα

απλα οκ και με 8 κανεις δουλεια σε γενικες γραμμες αναλογως παντα καρτα settings κλπ κλπ..

σιγουρα παντως χρειαζεται και μια αναβαθμιση η καρτα σου..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είπε δεν παίζει και μάλιστα τρελά games. Ούτε κάρτα λοιπόν ούτε ram έχει ανάγκη. Εκτός αν δεν τα λέει καλά η έχεις υπερφυσικη δύναμη και διαβάζεις το μυαλό του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...