rafailidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Γεια χαρα σε ολους! Εχω εναν διαγνωστικο υπερηχο παλαιας σχετικα τεχνολογιας το οποιο το σουλουπωσα απλα θελω να κανω καποιες αλλαγες.θελω να καταργησω την crt οθονη με μια tft και μετα να συνδεσω την οθονη με pc.Το μηχανημα για εικονα βγαζει εξοδο video out βυζμα bnc.Η οθονη εχει εισοδο vga. Μπορω καταρχην με ενα απλο adapter bnc σε rca (το εχω αυτο) και απο εκει rca σε vga να εχω εικονα? Ή θα πρεπει να παρω τον converter bnc to vga http://www.daisat.gr/index.php?act=viewProd&productId=4026 Σε δευτερη φαση αφου παρω εικονα στην tft θελω να συνδεσω την οθονη με pc. Πως θα μπορεσω να βλεπω την εικονα του υπερηχου μεσω του pc?Αυτη τη λειτουργια την χρειαζομαι για να κανω record & freeze αλλα και για αποθηκευση της εικονας στο pc. Αυτα! Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!
bazzil Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Για να έχεις εικόνα στο pc πρέπει να πάρεις μια κάρτα τηλεόρασης με rca είσοδο η μια κάρτα για κάμερες με εισόδους bnc (δεν ξέρω κατα πόσο θα λειτουργήσει και να στείλεις το σήμα εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα