Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εψαξα (indicator) και δεν το βρισκω υπαρχει περιπτωση να το αφαιρεσανε?

δεν υπαρχει στο κινητο μου οπως σε αυτη την εικονα Samsung+Galaxy+S6+Edge+LDI.png

giphy.gif

Δημοσ.

καποιο συμφερον θα εχουν αλλιως θα επισκευαζαν τα παντα ολα αβερτα πχ συσκευη με γραμμενο knox

Δεν είναι το ίδιο, αυτό τους το απαγορεύει η εταιρία η οποία τους πληρώνει και τα ελέγχει. Αν το επισκεύαζαν θα τα έβαζαν απ τη τσέπη τους.

το εψαξα (indicator) και δεν το βρισκω υπαρχει περιπτωση να το αφαιρεσανε?

δεν υπαρχει στο κινητο μου οπως σε αυτη την εικονα Samsung+Galaxy+S6+Edge+LDI.png

Ούτε σε εμένα υπάρχει τώρα που το άνοιξα και κοίταξα πολύ καλά, κι εγώ στο ιντερνετ το είχα δει αυτό μάλλον υπάρχει μόνο σε Αμερικάνικα μοντέλα που είναι κλειδωμένα σε παρόχους οι οποίοι μάλλον τα πρόσθεσαν. 

Δημοσ.

Αρα μου μενει να κανω αυτο που ειπα προηγουμενος να το παω στο service στο λιμανι και αμα μου πουν παλι για νερα και υγρασειες θα τους πω οτι θα τους καταγγείλω για αθέτηση εγγυησης.

Δημοσ.

Αρα μου μενει να κανω αυτο που ειπα προηγουμενος να το παω στο service στο λιμανι και αμα μου πουν παλι για νερα και υγρασειες θα τους πω οτι θα τους καταγγείλω για αθέτηση εγγυησης.

Πάνε και βλέπεις. Είναι και ένα ακόμα service επί της Εγνατίας κοντά στο ιπποκράτειο (Καραμανλή Κωνσταντίνου 54).

Είχα πάει σε αυτό πριν κάνα χρόνο για ένα sony κινητό μου αλλά είναι και για samsung. Απλά εκεί θυμάμαι είχα μιλήσει κατευθείαν με τον τεχνικό για το flash που δε δούλευε καλά, το κοίταξε λίγο και μου λέει θα σου δώσουμε καινούργια συσκευή κατα πάσα πιθανότητα, θα σε ενημερώσω σε μια βδομάδα έλα να τη πάρεις. Κι έτσι έγινε.

Ενώ σε αυτό στη smart tech μίλησα με μια κοπέλα που ήταν γραμματέας και σε όσες απορίες είχα η απάντηση ήταν δεν ξέρω θα γίνει έλεγχος και θα σας ενημερώσουμε.

Παρ' όλα αυτά το service που ήθελα έγινε εξίσου καλά και στα δυο εντός εγγύησης. 

Δημοσ.

(service επί της Εγνατίας κοντά στο ιπποκράτειο) σε εκεινο ειχα παει

Μουφα τελείως είναι εκείνο....για να σου πάρουν λεφτά το είπαν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...