thomasi7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα εχω το samsung galaxy s6 edge και εχει εμφανιστει ενα Μπλε pixel στην οθονη το κινητο το εχω 5 μηνες και το πηγα για servise με την εγγυηση και μου ειπαν οτι εχει πεσει μεσα νερο (ενω δεν μου εχει πεσει το κινητο σε νερο) και μου ζητανε 300 ευρο για την οθονη και δεν εχω τα χρηματα για καινουρια οθονη τι μπορω να κανω? Επεξ/σία 7 Μαΐου 2016 από thomasi7 1
Zapee995 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Από που το έχεις αγοράσει και που το πηγές για service??
forgotten Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλησπερα εχω το samsung galaxy s6 edge και εχει εμφανιστει ενα Μπλε pixel στην οθονη το κινητο το εχω 5 μηνες και το πηγα για servise με την εγγυηση και μου ειπαν οτι εχει πεσει μεσα νερο (ενω δεν μου εχει πεσει το κινητο σε νερο) και μου ζητανε 300 ευρο για την οθονη και δεν εχω τα χρηματα για καινουρια οθονη τι μπορω να κανω? καταρχας ζητας γραπτως την διαγνωση απο το τεχνικο τμημα που σου εδωσε αυτη την απαντηση και προχωρας σε καταγγελια στην αρμοδια αρχη για τα περαιτερω,την κουφετα με την υγρασια και το νερο την εχω ακουσει παμπολλες φορες απο καταστηματα που δεν σεβονται καμια εγγυηση
thomasi7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) το έχω παρει απο τον κοτσοβοτο ακομα πληρωνω τις δοσεις.Για service το πηγα σε κεντρο υποστήριξης της samsung, και μου ειπαν οτι το νερο περασε απο εδω ενω το καπακι της sim ειναι κλειστο. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2016 από thomasi7
thomasi7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 αυτο θα κανω! αμα μου πουν παλι για νερα και υγρασειες θα τους πω οτι θα τους καταγγιλω για αθέτηση εγγυησης.
dimips Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Πήγαινε το στο λιμάνι στη micro tech. Είναι στο κτίριο εκεί στο μεγάλο το ξενοδοχείο το γωνιακό Εμένα μου άλλαξαν ολόκληρη οθόνη επειδή απλά ήταν ξεκολλημενη λίγο.
thomasi7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 εκει σκοπευω να το παω μακαρι να μου το κανουν και να μην μου πουν βλακιες
dimips Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Πάντως να ξέρεις αν όντως πήρε υγρασία υπάρχει ένα indicator που το δείχνει. Είναι εκεί που μπαίνει το πορτάκι της sim και αν είναι ροζ σημαίνει πως έχει πάρει αν είναι άσπρο όχι.
ziaba Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 μπορει επιτηδες να του εριξαν λιγο νερακι για ν αλλαξει χρωμα ο indicator
dimips Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 μπορει επιτηδες να του εριξαν λιγο νερακι για ν αλλαξει χρωμα ο indicator Γιατί μωρέ να το κάνουν αυτό; Απ' τη τσέπη τους τα βάζουν; Ίσα ίσα άμα κάνουν κάποια επισκευή πληρώνονται.
ziaba Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 καποιο συμφερον θα εχουν αλλιως θα επισκευαζαν τα παντα ολα αβερτα πχ συσκευη με γραμμενο knox
thomasi7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 το εψαξα (indicator) και δεν το βρισκω υπαρχει περιπτωση να το αφαιρεσανε? δεν υπαρχει στο κινητο μου οπως σε αυτη την εικονα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα