Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυρίως για άτομα άνω των 25 ετών….

Παλιότερα υπήρχαν καλλιτέχνες,τραγουδιστές,bands, που με την μουσική τους ή με την εκτέλεση τους είχαν να σου πούν κάτι, γενικά είχαν μία άποψη και ωραίο άκουσμα..δεν θα αναφέρω λεπτομέρειες, θα πω μερικά ονόματα που μου έρχονται στο μυαλό τώρα...pink floyd, led zeppelin, scorpions, europe, sting, simply red, michael jackson, whitney houston, george michael, sade και μετα αργοτερα ramazzotti, no doubt, backstreet boys, eminem, ricky martin, enrique Iglesias, britney spears, christina aquilera, jennifer lopez…με λιγα λογια απο 70s-90s η μουσική ήταν ποιό ωραία, διασκεδαστική, ευχάριστη. (όπως είδατε είπα διάφορα projects και είδη μουσικής, μην μπείτε σε αναλύσεις τι δουλειά έχει floyd με eminem..όλα μουσική είναι…)

Σήμερα τι να ακούσω δηλαδή..nicki minaj, taylor swift, rihanna, ariana grande, justin bieber και δεν ξέρω'γω ποιόν άλλο ατάλαντο...

δεν ακούγονται τα σημερινά τραγούδια και όπως κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος που σέβεται το αυτί του ακούω ακόμα παλιά τραγούδια…είχε αναφέρει τελευταία ο vangelis παπαθανασίου αν θυμάμαι καλα ότι "για να ακούσεις πλέον ραδιόφωνο έστω και 5 λεπτά, ύστερα θα χρειάζεσαι ασπιρίνη.

το ίδο ισχύει και στα Ελληνικά δρώμενα…αλλα ευτηχώς εδώ ακόμα τραγουδάνε αρκετοί παλιοί και αξιόλογοι...

τα youtube views δεν μου λένε κάτι, όλοι ξέρουμε οτι είναι πληρωμένα και fake…όποιος κρίνει με αυτά είναι κοιμισμένοs….βλέπεις 1δις ο bieber και βλεπεις 1μυριο ο michael jackson…ok…για τους μικρότερους ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

• Like 2
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχεις απολυτο δικιο αν και απο την λιστα των 80'ς 90'ς μπορουμε ο καθενας να προσθεσουμε αλλους τοσους..

Sade αυτο απο εμενα..

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς.

Σήμερα υπάρχουν ΔΙΑΜΑΤΙΑ. Ο μόνος λόγος που κανείς λέει τα παραπάνω είναι επειδή τα νέα δεν γνωρίζει να τα βρει και να τα αξιολογήσει.

Τα παλιά έχουν βρεθεί και έχουν αξιολογηθεί από άλλους, οπότε δεν θέλουν και κανένα ιδιαίτερο ψάξιμο. Που, και πάλι, οι περισσότεροι αναφέρουν μόνο τα mainstream της παλιάς εποχής.

• Like 3
Δημοσ.

τότε τα ραδιόφωνα και η ''δικτατορία'' του MTV....σήμερα τα social media. Μουσική αξιόλογη έβγαινε, βγαίνει και θα βγαίνει...το φιλτράρισμα της πλέον είναι δύσκολο...

• Like 4
Δημοσ.

Αυτό που με εκνευρίζει εμένα τα τελευταία χρόνια είναι το πόσο πολύ προβάλλονται τα τραγούδια που μιλάνε μόνο για booty και λεφτά. Δεν λέω ότι αυτό δεν υπήρχε πιο παλιά αλλά τώρα νομίζω είναι πολύ πιο έντονο με το σταριλίκι και τους manager από πίσω.

Όσο για τα ελληνικά , πραγματικά δεν μπορώ άλλα καψουροτράγουδα. Τα οποία επίσης υπήρχαν και πιο παλιά , αλλά όπως και να το κάνουμε η σύγχρονη μορφή τους υστερεί πιστεύω σε ποιότητα (ίσως γιατί παράγονται τόσο μαζικά) και πολλές φορές και σε φωνή. Σώνει και καλά επειδή ο άλλος έχει ωραία φάτσα πρέπει και να τραγουδάει.

• Like 4
Δημοσ.

κατι παρομοιο με ρωτησε ο παπους μου πριν περιπου 20 χρονια...  οταν σε παρτυ που εκανα εβαλα ξενη μουσικη...

τα πραγματα ειναι απλα... η μουσικη αλλαζει.. αμ δεν το καταλαβεις τωρα που εισαι 25.. οταν θα γινεις 50-60-70 θα εισαι απο αυτους του γεροστριμενους που τα παντα τους φταινε....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...