Dantε Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Βλεπω το συγκεκριμενο και φαινεται αρκετα τουμπανακι. Και τιμη απο 145$. Πιστευετε αξιζει? Ξερω οτι ειναι παλιο αλλα περα απο επεξεργαστη δεν υστερει σε κατι αλλο. Ειδικα στη τιμη που παιζει. Και εχει παρει και android 6.
Razor_7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δες εδώ και κρίνε ποιό σου κάνει απ' τα τρία:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6518&idPhone2=7863&idPhone3=7862 (Πάντως κι εγώ για τα δικά μου δεδομένα αυτό θα διάλεγα)
grovolis Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Το πήρα πρόσφατα σε επετειακή προσφορά στο AliExpress (123 ευρώ) δώρο για την κοπέλα μου και μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Αυτό που πήρα ήταν η έκδοση 2GB Ram LTE 16GB ROM και καθώς εγώ το σέταρα πριν της το δώσω, πήγαινε πολύ σφαίρα και στις εφαρμογές και σε οτιδήποτε άλλο. Μεγάλο πλεονέκτημα για μένα το MIUI που έχει τρομερή κοινότητα στην Ελλάδα (βρήκα μέσα σε 30 λεπτά την διαδικασία για να βάλω την τελευταία ελληνική rom) χωρίς bugs. Επίσης η φιλοσοφία του MIUI είναι πολύ κοντά σε αυτή του iOS καθώς έχω ένα iPhone 6s Plus και προς έκπληξη μου βρήκα αρκετές ομοιότητες όπως το Mi Cloud είναι ίδιο με το iCloud, το Mi Message ίδιο με το iMessage και γενικά τα γραφικά του εφέ θυμίζουν iOS αρκετά. Σε αυτά τα χρήματα θα σου έλεγα πάρτο με κλειστά μάτια.
stratigos24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 To mi4i το έχει φίλος καιρό και δεν έχει παράπονο. Και εγώ αλλά και άλλοι φίλοι που το είδαμε, μας άρεσε εξίσου. Ωραία κάμερα, οθόνη, σχεδιασμός, δεν κόλλαγε κλπ..
Dantε Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Το εχει κανεις στα χερια του να μου πει για ποιοτητα κατασκευης? Εχω ηδη ενα redmi note 3 pro,πολυ καλο αλλα λιγο η μετρια ποιοτητα και λιγο το οτι μου πεσε μεγαλη η 5,5 οθονη (και το οτι με τρωει να χαλαω λεφτα) σκεφτομαι να το παρω και εαν μου κανει το κραταω,αλλιως το δινω.
G.makrihairis Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Εχω ηδη ενα redmi note 3 pro,πολυ καλο αλλα λιγο η μετρια ποιοτητα και λιγο το οτι μου πεσε μεγαλη η 5,5 οθονη... Τι εννοείς μέτρια ποιότητα και σε ποιο τομέα,επειδή σκέφτομαι κάποια στιγμή που θα πέσει η τιμή του ή με κάποιο καλό κουπόνι να το πάρω....
Dantε Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Το αλουμινιο καλο,αλλα δες το λες και το καλυτερο που εχει περασει απο κινητο. Και σε καποια,τριζει το πλαστικο.λιγο αλλα εκνευριστικο. Κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικο κινητο,σιγουρα δε παιρνεις κατι καλυτερο στα χρηματα αυτα. Ενταξει με τρωει και μενα λιγο να το αλλαξω,ακομα στη σκεψη ειμαι. Αλλα μπαταρια που να κραταει 4 μερες ,περα απο το redmi 3 δε νομιζω να βρω αλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα