saxos55 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ξερουμε αν η physical copy θα περιεχει μεσα δισκακια ή μονο κωδικο? Μόνο κωδικό έχουν πει οι ίδιοι καιρό πριν (για US). Απ'ότι φαίνεται επιβεβαιώνεται κι από τα καταστήματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos agrafiotis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Οι σερβερς ανοίγουν 21 από το βράδυ της πέμπτης μετά τις 12...;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Τα Benchmarks στην παρουσα φαση ειναι ψιλο αχρηστα.Μονο για κατοχους 144hz monitor ισως να ενδιαφερουν περισσοτερο να τους δωσουν μια γενικη εικονα του τι θα πρεπει να κοιταξουν για να φτασουν τα fps αυτα με το παρον hardware. με (μονο)60fps δεν μαμησε κανεις πιο πολλα frames = πιο fluid το mouse, εχεις δει κανεναν σοβαρο ανθρωπο να παιζει csgo με fpscap 60 ? εμενα μπορει να "δειξει" το μονιτορ μεχρι 120fps αλλα παιζω στα 250 κλειδωμενος γιατι ... μπορω η frostbite ετσι κι αλιως δεν παει πανω απο 200. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apocalyptica Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μόνο κωδικό έχουν πει οι ίδιοι καιρό πριν (για US). Απ'ότι φαίνεται επιβεβαιώνεται κι από τα καταστήματα. δηλαδη αν παρω το game απο καταστημα εδω στην ελλαδα με cd ενω το εχω κατεβασει ηδη μεσω origin access ο κωδικος θα μου ανοιξει το game κανονικα ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 δηλαδη αν παρω το game απο καταστημα εδω στην ελλαδα με cd ενω το εχω κατεβασει ηδη μεσω origin access ο κωδικος θα μου ανοιξει το game κανονικα ετσι? Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apocalyptica Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ναι. να σαι καλα,σορυ αν κανω χαζες ερωτησεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Τα κλειδιά από προπαραγγελία από τα κλειδάδικα πότε αρχίζουν να διανέμονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Τα κλειδιά από προπαραγγελία από τα κλειδάδικα πότε αρχίζουν να διανέμονται; 21, ισως και απο τις 20. Τωρα μονο οι deluxe και ultimate παιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Τωρα μονο οι deluxe και ultimate παιζουν. Ποιες οι διαφορες τους?Σορρυ αν εχει ξανα ειπωθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ποιες οι διαφορες τους?Σορρυ αν εχει ξανα ειπωθει. Λέει στο origin. https://www.origin.com/irl/en-us/store/battlefield/battlefield-1/standard-edition#comparetable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Εγώ λέω να ρίξω παραγγελία πιο βράδυ στα 52 ευρώ. Έτσι από απορία, το Premium Edition θα υπάρχει standalone μετά από καιρό και πόσο θα κοστίζει, τα DLC ξεχωριστά επίσης? Λέω αφού θα κάτσω με αυτό καιρό, ας πάρω και τα DLC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Εγώ λέω να ρίξω παραγγελία πιο βράδυ στα 52 ευρώ. Και γιατί να μη το πάρεις από κλειδάδικο στα 37 ευρώ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Και γιατί να μη το πάρεις από κλειδάδικο στα 37 ευρώ; Αν και δεν θα έχει CD στο κουτί απ' ότι κατάλαβα, μ' αρέσει να έχω κουτί στο ράφι! Εναλλακτικά πάω, cdkeys.com που έχω ξαναπαραγγείλει 3-4 φορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Εγώ λέω να ρίξω παραγγελία πιο βράδυ στα 52 ευρώ. Έτσι από απορία, το Premium Edition θα υπάρχει standalone μετά από καιρό και πόσο θα κοστίζει, τα DLC ξεχωριστά επίσης? Λέω αφού θα κάτσω με αυτό καιρό, ας πάρω και τα DLC. Υπαρχει ηδη το premium pass στα 50 ευρω στο origin. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Υπαρχει ηδη το premium pass στα 50 ευρω στο origin. που το ειδες εσυ αυτο?? εγω 60 και πανω βλεπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα