cpttony Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξερεις εσυ που το εχεις το παιχνιδι αν σε κραταει για παραπανω χρονο ή οχι και θα σου πουν οι αλλοι? ουτως ή αλλως το ποσοστο που παιζει μονο 1 παιχνιδι πανω απο χρονο ειναι μικρο. Το έχω ψιλο βαρεθεί, ίσως επειδή παίζω server με συγκεκριμένες πίστες, δεν ξέρω. Γενικά, από τότε που έχω ξεκλειδώσει σχεδόν όλα στην sniper class τοα βαρέθηκα. Γι' αυτό ρωτάω, μήπως το BF1 έχει κάτι διαφορετικό. Prestige ? " Καλησπέρα, περάστε στο call of duty κύριε " Oχι δεν έχει. Reset στα stats με την έννοια να ξεκινάς από το μηδέν όχι δεν έχει. Αμα έχεις παρέα διασκεδάζεις περισσότερο ένα παιχνίδι, ειδικά multiplayer. Sorry, αλλά μέχρι το MW3, προτιμούσα το CoD, σαν βασικό shooter. Βασικά, η παρέα μου παίζει LoL και CS GO.
Πέτρος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 season pass που ειδες? Στο origin εχει μονο το premium pass το οποιο σου δινει μελλοντικα dlc και 2 εβδομαδες νωριτερα για να τα παιξεις. Αν το ειδες παραπανω σε εμενα, προφανως εννοουσα premium pass Standard: το βασικο παιχνιδι deluxe: το βασικο παιχνιδι, 3 μερες νωριτερα και ενα pack ultimate: deluxe, premium pass, και ενα pack Ωραία, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Ναι, με μπέρδεψε το season που έγραψες, μικρό το κακό.
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Το έχω ψιλο βαρεθεί, ίσως επειδή παίζω server με συγκεκριμένες πίστες, δεν ξέρω. Γενικά, από τότε που έχω ξεκλειδώσει σχεδόν όλα στην sniper class τοα βαρέθηκα. Γι' αυτό ρωτάω, μήπως το BF1 έχει κάτι διαφορετικό. Sorry, αλλά μέχρι το MW3, προτιμούσα το CoD, σαν βασικό shooter. Βασικά, η παρέα μου παίζει LoL και CS GO. Αρα μεινε στο παιχνιδι και μην αγορασεις το season pass αν φοβασαι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 :lol: Άντε να το κάνεις τόσο γρήγορα reload in real life χωρίς να σου πέσει αυτό ή ο γεμιστήρας.
PolonosJ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Παιδες παντως φετος ηδη απο οτι εχω δει το cheat παει συννεφο
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δυστυχώς η EA δεν είναι Blizzard να κυνηγήσει τους cheaters. 1
Tzimaras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει ο χάρτης απλά δεν υπάρχει!!! https://www.youtube.com/watch?v=fMLbD-ETuxQ
paparoupas11 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέχρι στιγμής, διθυραμβικά reviews http://www.metacritic.com/game/pc/battlefield-1/critic-reviews
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Τα user reviews είναι το θέμα τι θα πούνε. 1
paparoupas11 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Τα user reviews είναι (κατά κανόνα) άχρηστα. Μισοί βαθμολογούν με 10 και οι άλλοι με 0. Αν έχει περισσότερα 10 από τα μισά, τότε πάει προς τα πάνω.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Τα user reviews είναι (κατά κανόνα) άχρηστα. Μισοί βαθμολογούν με 10 και οι άλλοι με 0. Αν έχει περισσότερα 10 από τα μισά, τότε πάει προς τα πάνω. ενώ τα πληρωτά reviews γκαμάνε! 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Παντού υπάρχουν αυτοί που αναφέρεις και είναι μειοψηφία, ορίστε πρόσφατο παράδειγμα Mafia 3, πιο από τα δυο score πλησιάζει την αλήθεια?! Τα επίσημα reviews πολλές φορες επηρεάζονται και για αυτό πολύς κόσμος προτιμάει indie reviews στο yt από για παράδειγμα IGN/Gamespot Φυσικά ο καθένας διαβάζει/βλέπει ότι θέλει αλλα "άχρηστα"? No. http://www.metacritic.com/game/pc/mafia-iii
paparoupas11 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αν και βγαίνουμε off topic, το συγκεκριμένο review κάνει το επιχείρημα μου πιο δυνατό. Ναι το mafia έχει προβλήματα, δεν είναι τόσο καλό όσο περιμένουμε. Αλλά βαθμολογία 3; Είπαμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα