giorgos agrafiotis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 μολις το αγορασα και το κανει install μα καλα 40 gb το trial !!! το κανονικο ποσο θα ειναι ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 40 γκίγκα πριν την εγκατάσταση. μετά στα 47γκίγκα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 παντως οποιος θελει μονο το campaign ας παρει το origin access δινει 10 ωρες που πιστευω με λιγο τρεξιμο φτανουν . 4 ευρω και εχεις και ποσα τζαμπα παιχνιδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 παντως οποιος θελει μονο το campaign ας παρει το origin access δινει 10 ωρες που πιστευω με λιγο τρεξιμο φτανουν . 4 ευρω και εχεις και ποσα τζαμπα παιχνιδια. Νομίζω το trial δεν δίνει access σε όλο το campaign αλλά σε 2-3 αποστολές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Τελειωσα την τρίτη τώρα και με αφήνει να συνεχίσω . Αλλά ίσως εχεις δικιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 2 χάρτες στο campaign, και 5 στο multiplayer. καθώς επίσης και άπειρους cheaters. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos agrafiotis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 ναι οκ εγω δεν εχω καταλαβει το εξης 47 γιγα το τριαλ? δηλαδη το κανονικο θα χρειαστει μολις το αγορασω η βαλω κλειδι στην origin να ξανακατεβει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ναι οκ εγω δεν εχω καταλαβει το εξης 47 γιγα το τριαλ? δηλαδη το κανονικο θα χρειαστει μολις το αγορασω η βαλω κλειδι στην origin να ξανακατεβει? Λογικά ή θα κατεβάσει λίγα ακόμα gb ή είναι ήδη το τελικό παιχνίδι με κλειδωμένα τα υπόλοιπα maps / single / campaign κλπ κλπ EDIT Πραγματικά πανέμορφο map Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2016 από 7nisiotis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos agrafiotis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μπορώ να ξέρω με κάποιον τρόπο πόσες ώρες έχω από τις 10 που δίνει το trial;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Λογικά ή θα κατεβάσει λίγα ακόμα gb ή είναι ήδη το τελικό παιχνίδι με κλειδωμένα τα υπόλοιπα maps / single / campaign κλπ κλπ EDIT Πραγματικά πανέμορφο map ας μην ήταν ο jack και ο frankie να φτιάχνουν τόσο ωραία βίντεος και θα σου έλεγα μετά..πόσα παιχνίδια δε θα μας άρεσαν στο τέλος. Πραγματικά αν δεν τους πληρώνουν οι εταιρίες να κάνουν promotion video,ΠΡΕΠΕΙ... Ο frankie πχ σκηνοθετεί φοβερά τα βίντεος του. Δηλαδή είχα πει να μην πάρω το bf1,και βλέποντας το βίντεο αρχίζω και το σκέφτομαι! Μπορώ να ξέρω με κάποιον τρόπο πόσες ώρες έχω από τις 10 που δίνει το trial;; πωωω ρε φίλε!Ήμαρτον δηλαδή,εσύ βαριέσαι να ψάξεις! Κάτσε δες πόσες ώρες έχεις παίξει. Έτσι κιαλλιώς αν πιάσεις τις 10,θα κλειδώσει το παιχνίδι. ναι οκ εγω δεν εχω καταλαβει το εξης 47 γιγα το τριαλ? δηλαδη το κανονικο θα χρειαστει μολις το αγορασω η βαλω κλειδι στην origin να ξανακατεβει? ΛΥΣΑΞΕΣ!! δε κατεβάζεις κάποιο demo ή beta! full game σου δίνει ρε μαν,να το παίξεις για 10 ώρες. Μετά αν θες να το αγοράσεις,το κρατάς,δε το κάνεις unistall,και βάζεις το serial number και στο ξεκλειδώνει κανονικά.. https://www.origin.com/irl/en-us/store/origin-access/faq 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Τελικά τί λεει το παιχνίδι; Είναι τίγκα σε bugs και glitches; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 τα Ελληνικα ΔΕΝ υποστηριζονται πλεον απο την Origin Επιλεξτε μια αλλη γλωσσα. Ζητουμε συγγνωμη για την αναστατωση ..REALLY ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos agrafiotis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μα εψαξα ρε μεγάλε και δεν βρήκα που λέει για το πόσο έχω ακόμα σε ώρες να μην ξερω να το πάω λαού λαού μέχρι τις 21 που θα βγει κρίμα είναι χαχαχαχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Άμα κλικάρεις το παιχνίδι μέσα από το origin σου γράφει πόσες ώρες έχεις παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Τελικά τί λεει το παιχνίδι; Είναι τίγκα σε bugs και glitches; Γενικα οχι. Λιγακι σε ενα παιχνιδι επειδη ειχα σε ultra τα settings, ειχα θεμα με το repair στα tanks, σαν να laggara λιγακι, αλλα τα κατεβασα και ολα οκ. Ακομα 4 ωρες εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα