vassilis018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Φαίνεται να έχει βάθος το campaign αυτή τη φορά! Χαρακτήρες με συναίσθημα. Μου ξύπνησε κάτι από τα παλιά, μου θύμισε εποχές προ 10ετίας και πίσω με campaign που άξιζε! Δεν ξέρω, κάτι τέτοιο ένιωσα βλέποντας το trailer. Σε άλλα θέματα, για άλλη μια φορά το πούλησαν το παιχνίδι, για άλλη μια φορά από το trailer. σιγά μην κύλησε και ένα δάκρυ από τα μπιρμπιλωτά σου μάτια 1
cpttony Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 σιγά μην κύλησε και ένα δάκρυ από τα μπιρμπιλωτά σου μάτια Kαι που ξέρεις ότι έχω μπιρμπιλωτά μάτια? Κοίτα, εγώ έτσι ένιωσα, την πρώτη φορά που είδα το trailer, θεώρησέ το live reaction. Μετά που το ξαναείδα, ναι όχι τόσο έντονο!
Fulgore Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Φαίνεται να έχει βάθος το campaign αυτή τη φορά! Χαρακτήρες με συναίσθημα. Μου ξύπνησε κάτι από τα παλιά, μου θύμισε εποχές προ 10ετίας και πίσω με campaign που άξιζε! Χαρακτηρες με συναισθημα απο το παραπανω trailer ουτε 2λεπτων?Που ειδες εσυ το συναισθημα? Σε άλλα θέματα, για άλλη μια φορά το πούλησαν το παιχνίδι, για άλλη μια φορά από το trailer. Βασικα το παιχνιδι απο το πρωτο trailer που εκμεταλευτηκε το ολο σκηνικο με το call of duty κερδισε εδαφος αλλα στην beta ηταν αλλιως τα πραγματα....
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Battlefield 1 – New screenshots from the single-player campaign released 1
7nisiotis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Το ΑΙ λίγο χαζό μου φαίνεται, εκτός και το έβαλαν στο super easy.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δεν δίνει την αίσθηση του ζωντανού κόσμου ρε γαμώτο, δεν ξέρω τι φταίει. Τα γραφικά παρά την μεγάλη εξέλιξή τους, δεν έφτασαν εκεί που πρέπει ακόμα ; Φταίει το gameplay ; Ή εγώ μεγαλώνω και αρχίζω και τα βλέπω αλλιώς. Πάντως τα πραγματικά γεγονότα δίνουν άλλο νόημα στο παιχνίδι, καμία σχέση με τα υποθετικά σενάρια των επόμενων παιχνιδιών. 2
vassilis018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 κάτω από 40% health σαν να πηγένει σε slow motion?
7nisiotis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ντάξει δε μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα από 12 λεπτά αλλά αυτό που είδα πέρα από τα όμορφα γενικά γραφικά δεν μου άρεσε. ΑΙ τραγικότατο ( εκτός και το είχαν σε πολύ εύκολο επίπεδο ). Γενικά συμφωνώ με τον Psycho_Warhead.
Sprou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ή εγώ μεγαλώνω και αρχίζω και τα βλέπω αλλιώς. Αυτό ακριβώς
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Φταίει και το gameplay μωρέ που είναι στάσιμο εδώ και δεκαετίες. Δηλαδή οκ, είναι το ίδιο πράγμα με πριν 15 χρόνια, απλά έχει καλύτερα γραφικά. Αυτό.
vassilis018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 για τον ευαίσθητο φίλο cpttony υ.γ. μην δακρύσεις
cpttony Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 για τον ευαίσθητο φίλο cpttony Μπα, δεν μ' αρέσει, ένα μόνο κομματάκι προς το τέλος! Υπάρχουν και καλύτερα!
Athanasios2104 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 "you are not expected to survive" με gamepad φίλος λες το αυτονόητο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα