saxos55 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Πάλι κάτω είναι; WTF Θέλουν να προσφέρουν την πλήρη εμπειρία EA/DICE, όχι μόνο το gameplay 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 3 διαφορετικοί servers 10 spawns ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ.. πάρα πολύ ωραιό bug που διαιωνίζεται στην σειρά του bf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτά είναι κλασσικά πράγματα δεν τα δίνω σημασία πια έχουν περάσει 20 χρονια τα ίδια προβλήματα στα @@ τους δεν τους νοιάζει, το μονο που τους νοιάζει είναι το χρήμα. Μέχρι στιγμής κανένας δικός μου δεν έχει ψηθεί με το game και tbh ούτε εγώ, ήδη βαρέθηκα το game. Πιο πολύ με ψήνει το TitanF2 και το For Honor. Θα δείξει πως θα είναι μετά από release αλλα μέχρι στιγμής είμαι στο "fuck off EA". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Τι να σε ψήσει ακριβώς ; Το να 'σαι 20 λεπτά πίσω από ένα βράχο και να περιμένεις πότε θα εμφανιστεί target ; Meh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Κοίτα έχει πολλά καλά να λέμε και την αλήθεια, αλλα αυτό που γενικά ακούγεται είναι ότι έχασε το feeling του BF και βασικά δεν βλέπω ανάγκη για team/squad play...revive ακόμα δεν έχω δει Γουστάρω απίστευτα που υπάρχει αέρας και σχετικά physics και αλλάζει όλη η πιστα αλλα μιλάμε για multi οποτε δεν κάθομαι να κοιτάω τα τοπια. Anyways άμα έχει καλο launch και πάρει καλές κριτικές μπορεί να το τιμήσω για μέχρι τα χριστούγεννα. p.s. Επίσης το απευθείας spawn σε οχήματα τραγικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Υπαρχει καποιος τροπος οταν κανω alt tab απο το παιχνιδι στον browser να μην μου κανει απο μονο του το παραθυρο μικροτερο?Το χετε και εσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Υπαρχει καποιος τροπος οταν κανω alt tab απο το παιχνιδι στον browser να μην μου κανει απο μονο του το παραθυρο μικροτερο? Το χετε και εσεις? Να βγαινεις με το windows key ενω ο browser ειναι ελαχιστοποιημενος ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 3 διαφορετικοί servers 10 spawns ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ.. πάρα πολύ ωραιό bug που διαιωνίζεται στην σειρά του bf με customize τις κλάσεις πάλι,έχεις όπλα..Ότι να ναι. Πρέπει να τα ορίσεις πάλι.. Επίσης level up δε κάνεις,progress unlock δε κάνει. Πατάς esc και κάνει 5-10sec να σου δείξει μενου. Αν ήμουν ΕΑ,θα την έκλεινα την beta. Τους κάνουν τρελό κάζο οι χακερς . Δε μπορούσα να ανέβω από τις ράγες στο υψοματάκι που είχε,πρέπει να πάτησα 5 φορές το space για να ανέβει. επίσης ήμουν μέσα σενα τανκ,και εξαφανίστηκε,και μας πέταξε απλώς όλους έξω Χάνει τον ήχο του συχνά πυκνά. Από μέση απόσταση χάνει κάποιες βολές.. Οι bunny hoppers θα γλυτώσουν ακόμα και από οβίδα του τανκ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ το παιχνίδι. Τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψω όταν νιώσει το παιχνίδι . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Από το καλό στο καλύτερο, δηλαδή. Κοίτα που δεν θα το αγγίξω καν στη beta και μετά από χρόνια δεν θα το έχω day-1 όπως φαίνεται. Κατόρθωμα, για την ΕΑ! Για το revive που αναφέρθηκε, στην Α με είχαν σηκώσει αρκετές φορές πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει θέμα με την ram το παιχνίδι; Έφτασε 5,5GB και κόλλησε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει θέμα με την ram το παιχνίδι; Έφτασε 5,5GB και κόλλησε. 15GB σε εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει θέμα με την ram το παιχνίδι; Έφτασε 5,5GB και κόλλησε. To είχε πει ο Phycho για άλλο παιχνίδι μεν, αλλά ισχύει σε σχεδόν όλα δε. Στα High/Ultra πρέπει να έχεις 16GB RAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 16gb έχω και κράσαρε το παιχνίδι 2 φορές από ραμ. μόλις τώρα πήγα να παίξω. 1. όλοι με 0 λέβελ 2. δεν μπορείς να αλλάξεις όπλο 3 μερικοί παίχτες κρατούσαν αόρατα όπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cosmonaut21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Τί level έχετε φτάσει;Αν και δε νομίζω να παραμένει στο προφίλ σε τυχόν αγορά αλλά για χαβαλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 http://prntscr.com/cca4on α καλα... παλι με τον νεο driver ... καλα... Το είδα και θυμήθηκα το πρόβλημα σου. Για ρίξε μια ματιά https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/50me0l/getting_directx_error_getdeviceremovedreason_with/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα