Silverage Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Λειτουργεί τώρα ή έχουν πέσει οι servers? Μου βγάζει "go online" και στη συνέχεια το μακρύτερο. Και σε εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 PSA Απο το site battlefield.com ξεκλειδωνετε ολα τα οπλα , ασχετα αν εχετε το αναλογο rank η οχι . Αρκει να εχετε warbonds φυσικα Επισης , το progression ειναι bugged και πρεπει να φευγετε μετα απο καθε game για να το δειξει Ωραιος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Και οι console servers κάτω είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εγω παντως παιχνιδι δεν ευχαριστηθηκα πολλα drop στα fps εκει που εχω 60-75 κανει drop sta 28 Αν κάνει στιγμιαία δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Αν όμως πέφτει στα 27 και παραμένει εκεί συνεχώς, τότε γύρισε το παιχνίδι σε DX11, κάνε επανεκκίνηση το παιχνίδι και είσαι οκ. Αν πάλι δεν έχεις επιλεγμένο το DX12, δεν ξέρω που οφείλεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Γραφει failed to log in. Μονο εγω? 1η φορα το ανοιγω, δεν ξερω αν πρεπει να κανω κατι πριν Βασικα φαινεται να ειναι γενικο το προβλημα http://downdetector.com/status/ea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Τα textures στο zoom του sniper εξακολουθούν να είναι low-res, σε όλα τα BF αυτό το πράγμα και δεν καταλαβαίνω γιατί, χτυπάει άσχημα στο μάτι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Γραφει failed to log in. Μονο εγω? 1η φορα το ανοιγω, δεν ξερω αν πρεπει να κανω κατι πριν Βασικα φαινεται να ειναι γενικο το προβλημα http://downdetector.com/status/ea και εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Γράφει αλλά μπαίνει αν πατήσεις log in. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Και το popping με zoom στο sniper είναι κακό Psycho αλλα clain μιλάμε για online, άνετα τα έβαζα όλα low για να έχω περισσότερα fps, εκτος από shadows και AO φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Απο το site battlefield.com ξεκλειδωνετε ολα τα οπλα , ασχετα αν εχετε το αναλογο rank η οχι . Αρκει να εχετε warbonds φυσικα Πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Γράφει αλλά μπαίνει αν πατήσεις log in. Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ήρθε ο μεσσίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Θέλει αρκετή δουλειά ακόμα το DX12 τους, και με AMD τα ίδια χάλια έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asus__ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Το δοκιμασία κι εγώ λίγο σήμερα να δω τι λέει από απόδοση. Τα ίδια frames είδα περίπου και με dx11 και με dx12, κυμαίνονται από 58 έως 79 με περίπου 5 λιγότερα σε min και max στο dx12. Ή ανάλυση 2k και τα γραφικά όλα στο ultra. Αν δεν κάνω λάθος όπως είδα στο nvidia control panel το game παίζει single gpu και δεν έχει sli profile. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω παρακαλώ ας ενημερώσει! Ευελπιστώ στην τελική έκδοση να υποστηρίζει sli..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εγώ που μπήκα 2 φορές κανένας στον χάρτη δεν είχε όπλο. Όλοι κυκλοφορουσαν με τα χέρια σηκωμένα μπροστά και δεν κρατουσαμε τιποτα, τα μόνα kills γινόταν με οχήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα