Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gildo είπε

Πολλες φορες ειναι και θεμα συνδεσης.Δηλαδη ειναι ενα βημα πιο μπροστα απο εσενα.Για αυτο βλεπεις μερικες φορες του αντιπαλους και καθονται σαν χαζοι.Αυτος σε εχει δει σε σκοτωνει και λες πως εγινε αυτο.Αυτο ειναι ακομα χειροτερο σε παιχνιδια οπως το cod που ειναι πολυ γρηγορα.

Κανένα tip για να καταλαβαίνω πότε έχω πέσει σε τέτοιο server έχουμε; Όχι τίποτ' άλλο, για την ψυχική μου ηρεμία.....

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι ακριβως τον ορο για να βρω το βιντεακι. .Αν το βρω θα στο δειξω στην πραξη για να το καταλαβεις καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε

Κανένα tip για να καταλαβαίνω πότε έχω πέσει σε τέτοιο server έχουμε; Όχι τίποτ' άλλο, για την ψυχική μου ηρεμία.....

Τι εννοεις? Το ping να βλεπεις να ειναι <90

Δεν ξερω αν βοηθαει και η εικονα

syvzV.png.84d96b00b923d8cbc3be249fc9a480b3.png

• Thanks 2
Δημοσ.

Σχετικά με τον (άθλιο) ήχο (συγκεκριμένα το surround/positional) του παιγνιδιού, θέλω να ρωτήσω:

Έχω τα HyperX 7.1, με ενσωματωμένη υποτίθεταικάρτα ήχου κλπ.

Πέρα από τη ρύθμιση surround στο παιγνίδι, τί άλλο χρειάζεται?

Χρειάζεται να πατήσω στο σχετικό κουμπί στο χειριστήριο του headset?

Επιπλέον, χρειάζεται να ενεργοποιήσω στις ρυθμίσεις των Windows την επιλογή για surround στα ακουστικά?

Όλα αυτά? Κάποια από αυτά? Τί έχετε δοκιμάσει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας φίλος μου 'πε ότι τα τελευταία βίντεο (της σειράς) δεν είχα αρκετά hackusations, είπα να επανορθώσω :). Ωραία τα λες @saxos55 στο 5:47 :P . Η επιλογή τίτλου δεν ήταν εύκολη.

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.

Είναι γνωστό, παλιό θέμα. Επανέρχεται και φεύγει μόνο του. Έχω την εντύπωση πως εμφανίζεται με Windows updates. Εξαφανίζεται με τον ίδιο τρόπο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να γραψω και εδω μπας και βρεθει λυση.

Εχω cap 60 fps και δεν βρισκω τον λογο.

• Εχω δοκιμασει το fps limiter στα 120,144,200. 
  • Μεσα απο το catalyst εχω φτιαξει προφιλ για το bf1 και να παιρνει settings απο ingame
  • Δεν εχω καποιο αρχειο μεσα στον φακελο του bf1 που θα μπορουσε να κανει cap τα fps (γενικα δεν εχω commands σε txt αρχειο

Το οτι μπορει να πιασει πανω απο 60 το λεω με σιγουρια, μιας και ανεβοκατεβαινει 59-60-61-61 (-καποιες φορες που ισως παει 50 στιγμιαια)

*Τωρα παρατηρησα οτι δειχνει λαθος καρτα γραφικων το unigine. Φυσιολογικο? (strix 480 modded σε 580 8gb)

@saxos55

Screenshot (74).png

Screenshot (75).png

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει, δε μπορώ να κάνω και δοκιμές γιατί έχει φάει uninstall το παιχνίδι.

Η φάση δύο χρόνια μετά να έχω drops, latency issues και γενικά η ρουλέτα με τους server κούρασε.

Πάντως στο cp της Radeon φαίνονται όλα οκ. Και το ότι είναι modded το bios δε νομίζω να παίζει ρόλο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saxos55 είπε

Πάντως στο cp της Radeon φαίνονται όλα οκ. Και το ότι είναι modded το bios δε νομίζω να παίζει ρόλο.

Οχι, αυτο το ανεφερα πιο πολυ που ειδα στο unigine 4gb αντι για 8

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saxos55 είπε

Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει, δε μπορώ να κάνω και δοκιμές γιατί έχει φάει uninstall το παιχνίδι.

Η φάση δύο χρόνια μετά να έχω drops, latency issues και γενικά η ρουλέτα με τους server κούρασε.

Σε ζηλεύω, να ξέρεις...

Περιμένω τον επίσημο θάνατό του με την έλευση του v, για να κάνω αυτό που έκανες...

Είμαι αδύναμος χαρακτήρας, το παραδέχομαι🤣....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Σε ζηλεύω, να ξέρεις...

Περιμένω τον επίσημο θάνατό του με την έλευση του v, για να κάνω αυτό που έκανες...

Είμαι αδύναμος χαρακτήρας, το παραδέχομαι🤣....

Δεν πιστευω να "πεθανει". Ειναι αρκετα καλο, και περα απο αυτο το bug που εχω που παιζει να μην σχετιζεται με το παιχνιδι, ειναι bug free imo.

Δεν εχω τσεκαρει αυτες τις ρυθμισεις βεβαια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...