vassilis018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 ή σε καλοπιάνουν για να αγοράσεις το παιχνίδι, ή σου λένε ευχαριστώ που αγόρασες ένα παιχνίδι με παιδικές αρρώστιες για κανά χρόνο
pabou13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.gamespot.com/articles/freebies-to-grab-before-battlefield-5-arrives/1100-6462457/ https://www.origin.com/irl/en-us/store/battlefield/battlefield-1/offer-selection 5 ευρω Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από pabou13
overpower Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Καθε φορα που μπαινω μετα απο καιρο ξεχναω το bug με τα ελληνικα πριν μπεις 😕 1
cpttony Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Η δεύτερη μακρύτερη βολή που έχω σε αεροπλάνο, είναι σ' αυτό το βίντεο. 2
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Στις 3/10/2018 στις 7:29 ΜΜ, DEADLAZARUS είπε Προσωπική μου απορία: γιατί η dice δεν ξεψαχνίζει πολλύς από τους καινούργιους παίκτες (μετά την προσφορά του παιχνιδιού σε πολύ χαμηλή τιμή); Πολλοί εξ αυτών είναι hackers. Έχω συναντήσει κάτι λουλούδια άνευ προηγουμένου, απλά δεν κάθομαι ν' ασχοληθώ μαζί τους. Αμάν κάνουν να μαζέψουν κόσμο, λες να τους διώξει τώρα;
DEADLAZARUS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Sasuke_Uchiha είπε Αμάν κάνουν να μαζέψουν κόσμο, λες να τους διώξει τώρα; Σωστό κι αυτό. Απλά, ορισμένοι το παρακάνουν. Βέβαια, κι ο κόσμος που θα μαζευτεί, θα φύγει, λογικά, για το v. Εκτός κι αν το v, τελικά, είναι for the bouts....
overpower Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μοιραζουν καραμελες και ειναι ολα τα conquest με 5+ queue? Επισης υπαρχει θεμα στα op. Βγαζει 3 servers ενω απο το map δεν σε βαζει
saxos55 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 47 λεπτά πριν, overpower είπε Μοιραζουν καραμελες και ειναι ολα τα conquest με 5+ queue Όχι, μοιράζουν το παιχνίδι όμως στα 5 ευρώ κοντά ένα τρίμηνο τώρα + λογικά έχουν κόψει τους servers στο ένα τέταρτο από όσοι ήταν. Για Operationsδεν ξέρω να σε πω. Το μόνο που ξέρω από αυτό είναι πως πρέπει να βγάλεις τα κοκκαλάκια χωρίς να ακουμπήσεις στην άκρη γιατί κάνει μπζζζζ. 😛 😛 😛
overpower Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Βαλτε με καποιος παλι platoon Βγηκα καταλαθος
G.TH. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δώστε battlepack στο λαό. Άλλα 25 δωρεάν σήμερα.
DEADLAZARUS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Στραγάλια, κύριοι. Πάρε, καλέ κυρία, το καλό το battlepack. Πάρε να customάρεις το gewehr σου.....
cpttony Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Just take your damn medicine Κάποια syringe kills μαζί με το 1911
Πέτρος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Σήμερα τελικά έπαιξα πρώτη φορά με τον αδερφό μου (soulara) στον FX του αυτός, με μια 270Χ...αξιοπρεπέστατα (med...1080p). Αντιδράσεις του... Ρε, τί γίνεται εδώ, δεν βλέπω από που μου έρχονται! Τομπ.στηαπόπουμεεφαγεμετημια! Τί γίνεται με τους snipers...σώμα με σώμα και μου ρίχνει!? Μας δουλεύουν? Πετάνε χειροβομβίδα μέσα στα χαρακώματα που είμαστε ήδη 5-6 οι δικοί μας...τί???? Δεν μας βαράνε τα δικά μας? Τί μλκία είναι αυτή? (παίζουμε από BF1942...) Tϊ μλκία είναι αυτή με το άλογο και τον αναβάτη να μην πέφτει με τίποτα? Διάφορα, διάφορα άλλα... Υγιείς τις βρίσκω, εσείς? 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, Πέτρος είπε Σήμερα τελικά έπαιξα πρώτη φορά με τον αδερφό μου (soulara) στον FX του αυτός, με μια 270Χ...αξιοπρεπέστατα (med...1080p). Αντιδράσεις του... Ρε, τί γίνεται εδώ, δεν βλέπω από που μου έρχονται! Τομπ.στηαπόπουμεεφαγεμετημια! Τί γίνεται με τους snipers...σώμα με σώμα και μου ρίχνει!? Μας δουλεύουν? Πετάνε χειροβομβίδα μέσα στα χαρακώματα που είμαστε ήδη 5-6 οι δικοί μας...τί???? Δεν μας βαράνε τα δικά μας? Τί μλκία είναι αυτή? (παίζουμε από BF1942...) Tϊ μλκία είναι αυτή με το άλογο και τον αναβάτη να μην πέφτει με τίποτα? Διάφορα, διάφορα άλλα... Υγιείς τις βρίσκω, εσείς? Και λίγα είπε. Μου έκανε πάντα εντύπωση το gameplay των γνωστών bf1 gods (ravin, stodeh, fabianchills κ.α.). Προφανώς και είναι εξαιρετικοί παίκτες, αλλά οι αντίπαλοί τους φαίνονται, πώς να το πω, άσχετοι. Τους βλέπεις στα videάκια και σκέφτεσαι ''μα, πού υπάρχουν αυτοί οι αντίπαλοι; Εάν τολμούσα να ξεμυτίσω, θα μου την έπεφταν μαζικά/έτρωγα sniperιές από παντού/με είχαν καταλάβει στο λεπτό κτλ.. Στους γνωστούς youtube bf players, δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. 2
gildo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Πολλες φορες ειναι και θεμα συνδεσης.Δηλαδη ειναι ενα βημα πιο μπροστα απο εσενα.Για αυτο βλεπεις μερικες φορες του αντιπαλους και καθονται σαν χαζοι.Αυτος σε εχει δει σε σκοτωνει και λες πως εγινε αυτο.Αυτο ειναι ακομα χειροτερο σε παιχνιδια οπως το cod που ειναι πολυ γρηγορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα