Πέτρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Σας λειτουργεί? Πάω να το φορτώσω, μαύρη οθόνη και φορτώνει ατέρμονα (κύκλος πάνω δεξιά). Χωρίς αλλαγές στο σύστημά μου (από όσο ξέρω...).
vassilis018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 54 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Σας λειτουργεί? Πάω να το φορτώσω, μαύρη οθόνη και φορτώνει ατέρμονα (κύκλος πάνω δεξιά). Χωρίς αλλαγές στο σύστημά μου (από όσο ξέρω...). και σε εμένα Πέτρο, φορτώνει πίστα μετά από 20-30 sec ειδικά σε operations
Πέτρος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, vassilis018 είπε και σε εμένα Πέτρο, φορτώνει πίστα μετά από 20-30 sec ειδικά σε operations Και που μπήκα, πρόκοψα. Το σύμπαν σερνόταν, χωρίς λόγο. Server μισοάδειοι, γενικότερο μπάχαλο. Μάλλον κάτι πείραξαν.
DEADLAZARUS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, Πέτρος είπε Και που μπήκα, πρόκοψα. Το σύμπαν σερνόταν, χωρίς λόγο. Server μισοάδειοι, γενικότερο μπάχαλο. Μάλλον κάτι πείραξαν. Προσυπογράφω. Μπήκα αργά και είχε κάποιους servers. Μετά από καμιά ώρα, είχαν μείνει 3 κι ο κούκος. Καλά, δεν μιλώ για το κλασικό no hit registration. Το καλό είναι πως, πλέον, καταλαβαίνω αμέσως τη διαφορά (το νιώθεις στο πώς αντιδρά το όπλο) και δοκιμάζω την τύχη μου σε άλλο server. Χθες, όμως, άλλαξα 15 φορές servers με χειρότερα κάθε φορά αποτελέσματα. All time classic EA/Dice. 1
lotusgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Στις 31/8/2018 στις 9:44 ΠΜ, lotusgr είπε Καινούργιο scout loadout με airstrikes και stealth costume 😛 btw, ο τύπος είναι ακόμη active...στα @@ της η dice 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, lotusgr είπε btw, ο τύπος είναι ακόμη active...στα @@ της η dice Προσωπική μου απορία: γιατί η dice δεν ξεψαχνίζει πολλύς από τους καινούργιους παίκτες (μετά την προσφορά του παιχνιδιού σε πολύ χαμηλή τιμή); Πολλοί εξ αυτών είναι hackers. Έχω συναντήσει κάτι λουλούδια άνευ προηγουμένου, απλά δεν κάθομαι ν' ασχοληθώ μαζί τους.
spanian Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Το κακό είναι ότι σου χαλάνε τη διάθεση (ειδικά τα aimbots).
Πέτρος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Εκεί που λες ότι σήμερα πάει στρωτά...lost connection to servers...και να μη τη βρίσκει με τίποτα. Γίδια... Πάω για εγκατάσταση skip ahead Win10, να δω τι παίζει.
gildo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Καλα τα cheats στο 1 ειναι σαν να μην υπαρχουν σε σχεση με το 4.Μπηκα μετα απο καιρο και ειναι full στο aimbot.
overpower Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Ειπα να μπω μετα απο 1 εβδομαδα δουλειας, εφαγα ακυρο. Τελεια
Πέτρος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου πήρε 4-5' να βρω server σε CQ, αλλά οκ. Τί κακό σε βρήκε? Να πω ότι παίζω support τις τελευταίες μέρες, να ανεβάσω λίγο κι από εκεί, και πραγματικά αισθάνομαι ότι κλέβω. Μόνο καραμπίνες σε κοντινές αποστάσεις είναι πιο αποτελεσματικές. Σε μεσαίες κλπ, θερίζει ο οποιοσδήποτε. Ακόμα και τα μακρύκανα, αν δεν σε "πάρουν" με την 1η έχουν θέμα μετά. Απαράδεκτο. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από Πέτρος
cpttony Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @Πέτρος Ποτέ με το Quick Match, από τον browser. Το έχω ξαναγράψει, το BF1 έφερε και κακές συνήθειες δυστυχώς. Μη το ψάχνεις. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από cpttony
DEADLAZARUS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Τις μικρές ώρες (που παίζουμε εμείς οι ταλαίπωροι οικογενειάρχαι) οι servers ψιλονεκρώνουν. Ήλπιζα ότι θα κρατούσε λίγο το παιχνίδι, αλλά με την έλευση του v προβλέπω να επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.
G.TH. Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Για κάποιο λόγο έδωσε 25 battlepack, μπορεί και περισσότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα