Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έβαλα να μεταφέρω με τον ίδιο τρόπο το 1 και το 4 από τους διαφορετικούς δίσκους στον νέο SSD.

Το 4, "είδε" τον φάκελο και απλά έκανε ένα γρήγορο scan, το 1 έφτασε μέχρι το 50% περίπου, και από εκεί και πέρα ξεκίνησε να κατεβάζει το υπόλοιπο...

Ο φάκελός του, έχει ήδη φτάσει τα 100GB, και είμαι περίεργος να δω πως θα ολοκληρωθεί αυτή η ιστορία (τουλάχιστον να σβήσει τα διπλά).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε

Ποιος απ' όλους αυτούς:lol:;

Το trollface :lol:Ιdiot japanese εγραψε ενας 😄Το ιδιο μου ειχε κανει και εμενα πετρο.Στο 4 το το μετεφερε ολο ενω στο 1 μεχρι το 50%.

Επεξ/σία από gildo
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, overpower είπε

Μετα τις 11-12 οποιος θελει να μπουμε κανα op

Τέτοιες ώρες μπαίνω. 

Spoiler

Αν θες, ρίξε ένα add. Deadlazarus1983. Αν μιλάω χαμηλόφωνα, θα κοιμάται η γυναίκα και η μικρή. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε

Τέτοιες ώρες μπαίνω. 

Απόκρυψη περιεχομένων

Αν θες, ρίξε ένα add. Deadlazarus1983. Αν μιλάω χαμηλόφωνα, θα κοιμάται η γυναίκα και η μικρή. 

Δικός μας είσαι.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, saxos55 είπε

Δεν έχει αλλαγές σε όπλα, mechanics και gameplay γενικότερα.

Bug fixes, mid game balancer, server performance issues

http://updatecrazy.com/battlefield-1-version-1-27-patch-notes-for-bf1-autumn-update/

Έλα, δεν το πιστεύω. Υπήρχαν server performance issues; Θα πηδηχτώ από το Fao Fortress....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαπου ειδα ενα platoon we love saxos.Οperations στο monte grappa defender.Με το που μπαινω στο τελευταιο οχυρο που εχει κατι παραθυρακια μου ερχετε headshot απο μεγαλη αποσταση.Να μου πεις ημουν στο παραθυρο ωρα και με πετυχε να πω ναι.Αυτος το εκανε λιγο πριν φτασω στο παραθυρο και την ωρα που γινοταν πανικος στο σημειο που ηταν.Κλασικο aimbot headshotidi απο το πουθενα.Εφαγε report και κοιταω σημερα τα stats του και δειχνουν σαν καποιου που εχει να παιξει καιρο.

Επεξ/σία από gildo
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, gildo είπε

Kαπου ειδα ενα platoon we love saxos.Οperations στο monte grappa defender.Με το που μπαινω στο τελευταιο οχυρο που εχει κατι παραθυρακια μου ερχετε headshot απο μεγαλη αποσταση.Να μου πεις ημουν στο παραθυρο ωρα και με πετυχε να πω ναι.Αυτος το εκανε λιγο πριν φτασω στο παραθυρο και την ωρα που γινοταν πανικος στο σημειο που ηταν.Κλασικο aimbot headshotidi απο το πουθενα.Εφαγε report και κοιταω σημερα τα stats του και δειχνουν σαν καποιου που εχει να παιξει καιρο.

Νομίζω ότι έχει παραγίνει το κακό με δαύτους. Βλέπεις κάτι level 8+12 και παίζουν σαν τον stodeh. Ήμαρτον, που λέει κι ο Γεωργίου.....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Μπαίνει κανείς τώρα ή όλοι Γαύρο-μΠΑΟΚ?

Θα μπω σε λιγα λεπτα για καμια μαχη, panocmp

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα κάτι παλιά βίντεο στο πατάρι και είπα να τα ανεβάσω.

(θα είναι online σε δύο ώρες περίπου)

Επεξ/σία από saxos55
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...