DEADLAZARUS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, gildo είπε Εγω ο απαισιοτατος Ποιος απ' όλους αυτούς;
Πέτρος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Έβαλα να μεταφέρω με τον ίδιο τρόπο το 1 και το 4 από τους διαφορετικούς δίσκους στον νέο SSD. Το 4, "είδε" τον φάκελο και απλά έκανε ένα γρήγορο scan, το 1 έφτασε μέχρι το 50% περίπου, και από εκεί και πέρα ξεκίνησε να κατεβάζει το υπόλοιπο... Ο φάκελός του, έχει ήδη φτάσει τα 100GB, και είμαι περίεργος να δω πως θα ολοκληρωθεί αυτή η ιστορία (τουλάχιστον να σβήσει τα διπλά).
gildo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Ποιος απ' όλους αυτούς; Το trollface Ιdiot japanese εγραψε ενας 😄Το ιδιο μου ειχε κανει και εμενα πετρο.Στο 4 το το μετεφερε ολο ενω στο 1 μεχρι το 50%. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από gildo 1
overpower Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μετα τις 11-12 οποιος θελει να μπουμε κανα op
DEADLAZARUS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, overpower είπε Μετα τις 11-12 οποιος θελει να μπουμε κανα op Τέτοιες ώρες μπαίνω. Spoiler Αν θες, ρίξε ένα add. Deadlazarus1983. Αν μιλάω χαμηλόφωνα, θα κοιμάται η γυναίκα και η μικρή.
tetes3e Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Τέτοιες ώρες μπαίνω. Απόκρυψη περιεχομένων Αν θες, ρίξε ένα add. Deadlazarus1983. Αν μιλάω χαμηλόφωνα, θα κοιμάται η γυναίκα και η μικρή. Δικός μας είσαι. 1
saxos55 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν έχει αλλαγές σε όπλα, mechanics και gameplay γενικότερα. Bug fixes, mid game balancer, server performance issues http://updatecrazy.com/battlefield-1-version-1-27-patch-notes-for-bf1-autumn-update/
DEADLAZARUS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, saxos55 είπε Δεν έχει αλλαγές σε όπλα, mechanics και gameplay γενικότερα. Bug fixes, mid game balancer, server performance issues http://updatecrazy.com/battlefield-1-version-1-27-patch-notes-for-bf1-autumn-update/ Έλα, δεν το πιστεύω. Υπήρχαν server performance issues; Θα πηδηχτώ από το Fao Fortress....
gildo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Kαπου ειδα ενα platoon we love saxos.Οperations στο monte grappa defender.Με το που μπαινω στο τελευταιο οχυρο που εχει κατι παραθυρακια μου ερχετε headshot απο μεγαλη αποσταση.Να μου πεις ημουν στο παραθυρο ωρα και με πετυχε να πω ναι.Αυτος το εκανε λιγο πριν φτασω στο παραθυρο και την ωρα που γινοταν πανικος στο σημειο που ηταν.Κλασικο aimbot headshotidi απο το πουθενα.Εφαγε report και κοιταω σημερα τα stats του και δειχνουν σαν καποιου που εχει να παιξει καιρο. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από gildo
DEADLAZARUS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, gildo είπε Kαπου ειδα ενα platoon we love saxos.Οperations στο monte grappa defender.Με το που μπαινω στο τελευταιο οχυρο που εχει κατι παραθυρακια μου ερχετε headshot απο μεγαλη αποσταση.Να μου πεις ημουν στο παραθυρο ωρα και με πετυχε να πω ναι.Αυτος το εκανε λιγο πριν φτασω στο παραθυρο και την ωρα που γινοταν πανικος στο σημειο που ηταν.Κλασικο aimbot headshotidi απο το πουθενα.Εφαγε report και κοιταω σημερα τα stats του και δειχνουν σαν καποιου που εχει να παιξει καιρο. Νομίζω ότι έχει παραγίνει το κακό με δαύτους. Βλέπεις κάτι level 8+12 και παίζουν σαν τον stodeh. Ήμαρτον, που λέει κι ο Γεωργίου.....
panoc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Μπαίνει κανείς τώρα ή όλοι Γαύρο-μΠΑΟΚ? Θα μπω σε λιγα λεπτα για καμια μαχη, panocmp 1
saxos55 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βρήκα κάτι παλιά βίντεο στο πατάρι και είπα να τα ανεβάσω. (θα είναι online σε δύο ώρες περίπου) Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από saxos55 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα