Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολλή ηλιοθεραπεία έχει πέσει τώρα τελευταία. Οι περισσότεροι ξαπλώνουν όπου βρουν. Αντί για dagger, ένα αντηλιακό θα ήταν ό,τι πρέπει. Μην καούν τα παιδιά.....

Δημοσ.

Ας ρωτήσω ευγενικά, γιατί δεν μου φταίει το νήμα να αρχίσω τις επικλήσεις στο 12θεο και γενικότερα σε οποιαδήποτε θρησκεία...

Το art. truck, μπορεί να χτυπήσει στη Fao από τους γκρεμούς του D κάποιον που βρίσκεται μεταξύ B και φρουρίου (όχι με το πολυβόλο...με τους "όλμους")? Επίσης, στη Σινά(νά)ι, μέσα στο Β όταν είναι ακριβώς πίσω από το βράχο που κοιτάει προς C/D (δηλαδή να περάσουν τα βλήματα πάνω από το βράχο)?

Έριξα καντήλια σήμερα, αλύπητα. Κάτι άλογα έφαγαν 2 γεμιστήρες (όλα άναψαν) και συνέχιζαν...με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάντα.

Δεν...πραγματικά.

Δημοσ.

Βασικά το artillery truck έχει ολμο εάν θυμάμαι καλά και σίγουρα έχει μεγάλη εμβέλεια. Όπως ορίζει η βαλλιστικη η εμβέλεια μεγαλώνει εάν το πυροβόλο είναι πιο ψηλά από το στόχο... 

Επίσης επειδή είναι όλμος παίρνει μεγάλο ύψος το βλήμα αρκετό για να περάσει κτήρια η βράχους. Αν και δε κατάλαβα που ακριβώς εννοείς. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panoc είπε

Βασικά το artillery truck έχει ολμο εάν θυμάμαι καλά και σίγουρα έχει μεγάλη εμβέλεια. Όπως ορίζει η βαλλιστικη η εμβέλεια μεγαλώνει εάν το πυροβόλο είναι πιο ψηλά από το στόχο... 

Επίσης επειδή είναι όλμος παίρνει μεγάλο ύψος το βλήμα αρκετό για να περάσει κτήρια η βράχους. Αν και δε κατάλαβα που ακριβώς εννοείς. 

Νομίζω το λάθος που κάνεις είναι πως προσπαθείς να εξηγήσεις με όρους βαλλιστικής και φυσικής κάτι που υπάρχει στο παιχνίδι μόνο και μόνο για να μαζεύει kills οποιοσδήποτε έχει ένα χέρι με ένα τουλάχιστο δάκτυλο (για το κλικ στις κόκκινες τελίτσες) και IQ τουλάχιστο 55.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, saxos55 είπε

Νομίζω το λάθος που κάνεις είναι πως προσπαθείς να εξηγήσεις με όρους βαλλιστικής και φυσικής κάτι που υπάρχει στο παιχνίδι μόνο και μόνο για να μαζεύει kills οποιοσδήποτε έχει ένα χέρι με ένα τουλάχιστο δάκτυλο (για το κλικ στις κόκκινες τελίτσες) και IQ τουλάχιστο 55.

Καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο, αλλα δε παυει να ισχυει οτι εφοσον ειναι σε υψος εχει ακομα μεγαλυτερη εμβελεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίκιο έχετε και οι δυο σας, αλλά δεν έχω παίξει ποτέ με το συγκεκριμένο, και επιπλέον δεν θυμάμαι να είχε ποτέ τέτοια εμβέλεια, από τέτοιες αποστάσεις και με τέτοια ακρίβεια.

Πήρε κανένα boost στα τελευταία patches ή απλά έτυχε τόσο καιρό και το είχαν μέτριοι παίχτες και χτες με τον αστέρα φάγαμε το ξύλο της αρκούδας και τζάμπα συγχίστηκα?

Επεξ/σία από Πέτρος
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Δίκιο έχετε και οι δυο σας, αλλά δεν έχω παίξει ποτέ με το συγκεκριμένο, και επιπλέον δεν θυμάμαι να είχε ποτέ τέτοια εμβέλεια, από τέτοιες αποστάσεις και με τέτοια ακρίβεια.

Πήρε κανένα boost στα τελευταία patches ή απλά έτυχε τόσο καιρό και το είχαν μέτριοι παίχτες και χτες με τον αστέρα φάγαμε το ξύλο της αρκούδας και τζάμπα συγχίστηκα?

Μπα ετσι ηταν παντα, απλα δε σου ειχε τυχει. Για να καταλαβεις την εμβελεια του βλαμμενου σε σχετικα επιπεδο εδχαφος, στη suez, μπορει απο το spawn point του 100 μετρα πισω απο την Α, να ριχνει αναμεσα σε Β και C...

@Πέτρος μη σου φαινεται περιεργο. Ο 120mm που ειχαμε στα παπια το 2000 που ειμουν στρατο (και λογικα θα εχοθν ακομα) ειχε πανω απο 6-7 χιλομετρα εμβελεια. Για την ακριβεια καναμε βολες σχεδον ακριβειας στα 5500 μετρα και πιο χαλαρες στα 6500+ μετρα.

• Confused 1
Δημοσ.

Περίεργο στην πραγματικότητα, δεν μου φάινεται.

Περίεργο στην υλοποίηση στο BF, μόνο.

Άμα είναι να έχει κάτι τόσο ισχυρό εμβέλεια όσο το 1/2 ή 2/3 του χάρτη, για τ' ανάθεμα.

Δημοσ.

Brusilov keep op campaign με gewehr 98 sniper....

εχω κανει σε λιγα λεπτα ενα 38-2 κ  ξαφνικα αρχιζει ο server κ κανει τα ''δικα του''....(μαλλον με περασε για cheater😛)

στο τελος με πεταει εξω τοσο απλα, ειναι να τρελενεσαι με κατι τετοια πραγματικα....

Δημοσ.

Ήμουν  torn στο να πάρω ή να μην πάρω κάποια στιγμή αεροπλάνο στο BF1. Ε, πήρα κανα δυο φορές αλλά μάλλον δεν έπρεπε.

sexo66_.jpg.d29a582c77f7b95ee949efc224ca91fd.jpg

Spoiler

sexo66.jpg.395522d5f45d98e1f3f4ea0f768fff3b.jpg

Και μερικά taking out of AA's. Ήταν να μπουν κάποτε στα tutorials αλλά δεν πρόλαβα ποτέ.

Υπάρχουν τρεις τρόποι να σκοτώσεις το ΑΑ με αεροπλάνο:

1) Προσεγγίζοντας από τυφλό σημείο (όλα τα ΑΑ's έχουν τουλάχιστο ένα)

2) Προσεγγίζοντας με barrel rolls

3) Όταν είναι απασχολημένος με άλλον

(ναι, ξέρω, είναι λίγο αργά για guides, απλά προέκυψαν 2/3 τέτοια kills και είπα να κοτσάρω και δύο παλιότερα και να το ανεβάσω)

• Like 2
Δημοσ.

Η προηγούμενη online εμπειρία μου αφορούσε το cod ii (πριν 15 χρόνια περίπου). Από τότε δεν ξανάπιασα τέτοιο game.

Κάποιοι φίλοι μου μ' έψησαν να παίξω bf1, έστω και στα τελευταία του, και σκέφτηκα "γιατί όχι;". Περιττό να πω πως, όταν ξεκίνησα (τον Νοέμβριο του 2017), έπαιζα σαν να βρισκόμουν στο cod ii.

Χύμα στο κύμα, καμία γνώση των maps, λογική του τσολιά σε κάθε κίνηση, αχρείαστοι ηρωισμοί...

Επί ένα τετράμηνο υπέφερα. 0.55 k/d/ ratio και κάθε πίστα ήταν ένα σκληρό μάθημα.

Εδώ και ένα τρίμηνο, είμαι, πλην ελαχίστων πια εξαιρέσεων, μόνιμα θετικός, έχω ανεβάσει το k/d ratio στο 1.08 (wow) και συνεχίζω να το βελτιώνω, έχω δε κατασταλάξει στα όπλα που χρησιμοποιώ. Παίζω, σχεδόν αποκλειστικά, scout, με το gewehr 98 sniper. Τώρα τελευταία, δοκιμάζω και τη medic class (selbstlader m1916 marksman/howell sniper).

Έχω φτάσει σ' ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά κάνω σταθερά σκορ τύπου 20-8, 25-12, 17-14.

Το μεγάλο πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να προσανατολιστώ στις πίστες. Δεν ξέρω από πού βγαίνουν οι οχτροί, πού πάνε κτλ. Ακολουθώ, όμως, την ομάδα και καλύπτω το μειονέκτημα αυτό.

Αυτό που απολαμβάνω είναι να παίζω με την παρέα και να γελάμε με τα ξαπλωμένα μόγγολα, τους hackers (τώρα τελευταία, με την προσφορά, γεμίσαμε πάλι με δαύτους), τους abusers και με τα χάλια μας. Νομίζω ότι έτσι δημιουργούνται τα ωραία πολεμικά παιχνίδια και οι αστείες ιστορίες τους. Καλή παρέα και συντροφικότητα στα πεδία των μαχών. Αυτό το κλίμα πρέπει να δημιουργούν τα bf.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...