Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι αεροπορικά, είναι πλοίου, έχει τη φωτοβολίδα του infiltrator.
Αυτός είναι χαλαρός είναι δεν το χρησιμοποιούσε συνέχεια, έκανε διαλείμματα 😛 ,υπήρχε και άλλος που τον πετύχαινα συνέχεια στις επιχειρήσεις και δεν σταμάταγε δευτερόλεπτο.  Σε μια περίπτωση επίθεσης νικήσαμε παρότι είχαν οι αντίπαλοι τον απατεώνα μαζί τους.
Μαντεύω ότι ο λογαριασμός θα είναι demo, trial.

Δημοσ.

@cpttony Ε, κάποιος πρέπει να συνεχίσει το έργο του 😛

Ωραίο το βίντεο με τους πιλότους. Προσπαθώ και εγω να πετύχω κανέναν αλλά οι σφαίρες μονίμως βρίσκουν το αεροπλάνο..😞

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ όλοι ασχολούμαστε με το BFV, εγώ βάζω υλικό από BF1 :P . Μετά από ~4 μήνες ξανανεβάζω βίντεο γι' αυτή τη σειρά, και (πιθανώς) το τελευταίο της για το BF1. Ελπίζω να αρέσει!

Spoiler

Μένουν ακόμη chat reactions και medic υλικό, και ευελπιστώ ότι θα τα βλέπετε :) 

Επεξ/σία από cpttony
  • Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cpttony είπε

Ενώ όλοι ασχολούμαστε με το BFV, εγώ βάζω υλικό από BF1 :P . Μετά από ~4 μήνες ξανανεβάζω βίντεο γι' αυτή τη σειρά, και (πιθανώς) το τελευταίο της για το BF1. Ελπίζω να αρέσει!

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Μένουν ακόμη chat reactions και medic υλικό, και ευελπιστώ ότι θα τα βλέπετε :) 

Headshots fired (and fly) left and right, here comes Tony to snipe. Αδόκιμο αλλά τα κεφάλια μέσα:P.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DX11 - dx12 αμα εσαι μαζοχα και γουσταρεις παγωματακια καθε 20 sec 😛  

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/9/2018 στις 8:06 ΠΜ, giannhstsip είπε

Καλημέρα σε όλους. Παιδιά με τι dx παίζει το btf1?? Και το dx παίζει ρόλο στα fps?

Το παιχνίδι έχει δύο επιλογές,  ή dx11 ή dx12. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά οπτικά . Οι πιο πολλοί παίζουμε το παιχνίδι στο dx11. Στο dx12 έχουν παρατηρηθεί προβλήματα ανάμεσα τους και χαμηλότερο frame rate. Οπότε προτίμησε το dx11

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.

6 euro στο xbox live + δωρεαν όλα τα dlc. Αν και δεν μου αρεσουν τα Bf το σκέφτομαι για αγορα. To multi αξιζει καθολου? Διαβαζω πως η Beta του 5 είναι καλύτερη.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, privateer είπε

6 euro στο xbox live + δωρεαν όλα τα dlc. Αν και δεν μου αρεσουν τα Bf το σκέφτομαι για αγορα. To multi αξιζει καθολου? Διαβαζω πως η Beta του 5 είναι καλύτερη.

Παραλήρημα.

Δημοσ.

Χτες είχα (σκάρτα) σαράντα λεπτά για σκότωμα οπότε έβαλα να παίξω λίγο.

Όπως είναι φυσικό, το παιχνίδι είναι γεμάτο με παίχτες μικρών level που το πήραν στην προηγούμενη και στην τωρινή προσφορά των 4,99€.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι πως στους δύο γύρους που έπαιξα ήμουν ο μόνος 150άρης. Μα κανείς δεν ασχολείται πλέον με το παιχνίδι;

Anyway, το αποτέλεσμα το φαντάζεστε. Ήταν σα να κλέβω εκκλησία.

(αν και είχα άγχος μήπως δε βγω πρώτος και έχω ξέρω γω τρία τέσσεα άτομα από πάνω μου με lvl 9  ξέρω γω, το είχα πάρει λίγο ζεστά το θέμα).

bf1_1.jpg.e1465034cb341ca73f6080cf9920fbc5.jpg

bf1_2.jpg.eead5c8cb04a74030afb8c8483efb4c1.jpg

(με τρώει τώρα το χέρι μου να το ξαναπάρω σε άλλο λογαριασμό να δω πόσο γρήγορα θα ανέβω στο 150 και τι stats θα κάνω)

• Like 1
  • Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...