gildo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Μετα σου λεει δεν ειναι cheater.Eιναι ενα platoon που πρεπει να εχει αρκετους.SCOR PER MINUTE 5,500 και kill per minute 6!!!!
Manoleros95 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Με τους αδειους σερβερ τι γινεται ρε γαμωτο??? Σκ υποτιθεται παιζει περισσοτερο κοσμος. Απο χθες που μπαινω 1 στους σερβερ που με βαζει ειναι αδειοι... Τοσο αχρηστο ειναι το quickmatch???
gildo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Ρυθμισε τα φιλτρα γιατι δεν θα βγαλεις ακρη.Ειχα να μπω καιρο και δεν μου εβρισκε με τιποτα operations στο quick.Εβαλα στα φιλτρα να εχει παικτες 1-5,5-10 και μου εβγαλε μερικους σερβερ.Γενικα δεν βλεπω και πολλα πραγματα.Στο dlc they shall not pass που δεν εβρισκες server εχει καταντησει να το τρωμε στην μαπα αυτη την στιγμη. 1
panoskatos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 40 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Με τους αδειους σερβερ τι γινεται ρε γαμωτο??? Σκ υποτιθεται παιζει περισσοτερο κοσμος. Απο χθες που μπαινω 1 στους σερβερ που με βαζει ειναι αδειοι... Τοσο αχρηστο ειναι το quickmatch??? Σε κανένα battlefield δεν έχω πατήσει το quick match. Σου είναι δύσκολο να πας στους σερβερς και να επιλέξεις και το καλύτερο ping? Εγώ πάντα βρίσκω γεμάτους σερβερς.
Manoleros95 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, panoskatos είπε Σε κανένα battlefield δεν έχω πατήσει το quick match. Σου είναι δύσκολο να πας στους σερβερς και να επιλέξεις και το καλύτερο ping? Εγώ πάντα βρίσκω γεμάτους σερβερς. Στον browser oταν ψαχνω μου βγαζει παντα ( οτι filter και να βαλω )3-4 γεματους με καμια 5αρια ατομα να περιμενουν και ολοι οι αλλοι ειναι συνεχεια μισογεματοι οι αδειοι τελειως.
saxos55 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 1 γύρος Monte Grappa, όλα καλά. Στον επόμενο, Giant's Shadow, όταν είχε δράση έπεφτα και στα 19 frames Αγάπη μόνο (για DICE)
overpower Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 @panoc Εσυ ειχες ανεβασει τα 20+ vehicles destroyed? Αν ναι, το εκανες σε 2k ticket server? Απο τα πιο προσφατα, να εφτασα κανα 18 συνολικα σε ενα game. Επισης, ειναι αλλη αισθηση να παιζεις με @cpttony scout, και να βγαινεις εσυ best στο round 😈
panoc Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, overpower είπε @panoc Εσυ ειχες ανεβασει τα 20+ vehicles destroyed? Αν ναι, το εκανες σε 2k ticket server? Απο τα πιο προσφατα, να εφτασα κανα 18 συνολικα σε ενα game. Εγω ειμουν αλλά τι ειναι το 2Κ ticket server? Σε operations ηταν. edit, βρηκα τι ειναι ο 2k ticket, αλλα οπως ειπα ηταν operations οχι conquest. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από panoc
cpttony Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Update στο CTE, πάλι Operations σε πρώτο πλάνο....
overpower Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 @saxos55 γνωριζεις πως βαζω macro για το vehicle spawn? Δεν γνωριζω ντιπ για τα macro και πως να ορισω. Απο οτι εψαξα, πχ ενας εχει βαλει να κανει 10 κλικ το sec
saxos55 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν το είχα σκεφτεί καν να σου πω την αλήθεια. Το κάθε mouse/πληκτρολόγιο έχει το δικό του πρόγραμμα για macros, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο universal. Βασικά ο γενικός κανόνας είναι: 1) Μπαίνεις στο πρόγραμμα του πληκτρολογίου/mouse 2) Κάνεις record ένα macro ή λες τι θέλεις το macro να κάνει (όπως γράφεις και εσύ πχ 10 clics ανά sec) 3) Κάνεις assign το macro σε ένα πλήκτρο ή σε ένα συνδυασμό πλήκτρων (πχ Ctrl+K) Στην αρχή του χάρτη πας το mouse pointer πάνω από το εικονίδιο του αεροπλάνου και πατάς Ctrl+K οπότε και αρχίζει να "τρέχει" το macro. Πχ στο παλιό μου Logitech η διαδικασία θα ήταν έτσι: Spoiler Επιλέγω ένα κουμπί του mouse (ή του πληκτρολογίου) για το macro Επιλέγω Multikey Macro Σπαμάρω το Space (που είναι το deploy) ή βάζω όσα mouse clicks θέλω με όση καθυστέρηση θέλω ανάμεσά τους Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από saxos55 1
overpower Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφου εχω και εγω το g502, επιλεγω το κουμπι για να κανω assign, σπαμαρω με το αριστερο κλικ για να κανει record, και in-game απλα το παω πανω απο το vehicle και πατα εκεινο το κουμπι αντι για το αριστερο? Μολις το δοκιμασα. Με το space λειτουργει το record, αλλα οχι με το αριστερο κλικ. Με το gaming logi sw Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από overpower
saxos55 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 @overpower Για να κάνεις record κουμπί του mouse και όχι πλήκτρο, πρέπει στο κουτί του record (Keystrokes) να κάνεις δεξί κλικ και να διαλέξεις κουμπί που θες να γράψεις. 1
overpower Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, saxos55 είπε @overpower Απόκρυψη περιεχομένων Για να κάνεις record κουμπί του mouse και όχι πλήκτρο, πρέπει στο κουτί του record (Keystrokes) να κάνεις δεξί κλικ και να διαλέξεις κουμπί που θες να γράψεις. με 0.1 sec delay θα πιανει το σπαμ λες?
saxos55 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Νομίζω είναι καλά. Κάνε δοκιμή και αν δεις ότι δεν πιάνει (το παίρνει άλλος το αεροπλάνο) το αλλάζεις. Πάντως νομίζω είναι καλά. Μη σου πω και παραπάνω παίρνει να βάλεις (120-150ms)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα