Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Θα έπρεπε να κάνει autobalance στο τέλος του γύρου. Κάτι που ζητάνε και στο EA Battlefront II για να μην γίνονται 20 vs 10 stomps, αλλά μπα...
cpttony Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Νέο cheesy όπλο, το General Liu Rifle, για τους medics. Σε single fire mode (που έβαλαν με το update), απ' ότι είδα 72 - 80dmg και one hit kill με headshot, οπότε καλύτερο από το να χρησιμοποιεί κάποιος scout rifle. Άντε δώστε πόνο τώρα που το μάθατε 😕... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από cpttony
Πέτρος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Το General Liu ή παραλλαγή του? Το General υπάρχει καιρό, και όντως πολύ δυνατό. Του άλλαξαν τώρα κάτι?
gildo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Για ενα περιεργο λογο μου λαγκαρει ασχημα.Μετα το τελευταιο update εγινε αυτο.Σε gunfight και καποιες φορες κολλησε ολο το παιχνιδι μεσα σε οχημα.
cpttony Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 47 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Το General Liu ή παραλλαγή του? Το General υπάρχει καιρό, και όντως πολύ δυνατό. Του άλλαξαν τώρα κάτι? Ναι, αυτό, νόμιζα ότι ήταν κατανοητό όπως το έγραψα, το έκανα edit. Έβαλαν επιλογέα βολής, ουσιαστικά το κάνει scout rifle με το damage model που έγραψα παραπάνω. 1
panoskatos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, cpttony είπε 🤔 Τι θέλουμε / πρέπει να δούμε εδώ?
Kontinho Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μήπως ότι ένα άρμα έχει "σκαρφαλώσει" με κάποιο μαγικό τρόπο στο λόφο; Μία υπόθεση κάνω διότι λόγω του καμουφλάζ δεν είναι ξεκάθαρο...
cpttony Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, panoskatos είπε Τι θέλουμε / πρέπει να δούμε εδώ? Αυτό που λέει ο Kontinho Αναφορά σε κείμενο Μήπως ότι ένα άρμα έχει "σκαρφαλώσει" με κάποιο μαγικό τρόπο στο λόφο
FORIS78 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 μπήκα να παίξω μετά από ένα τετράμηνο περίπου και με έχει τρελάνει στα freeze το παιχνίδι, είτε σε full screen είτε σε borderles, το origin in game το έχω κλειστο έχει κάνας άλλος παρόμοιο θεμα???
panoc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, FORIS78 είπε μπήκα να παίξω μετά από ένα τετράμηνο περίπου και με έχει τρελάνει στα freeze το παιχνίδι, είτε σε full screen είτε σε borderles, το origin in game το έχω κλειστο έχει κάνας άλλος παρόμοιο θεμα??? οταν λες freeze? εννοεις να κολαει/παγωνει και να πρεπει να το κλεισεις ; εαν ναι ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα.
FORIS78 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 21 λεπτά πριν, panoc είπε οταν λες freeze? εννοεις να κολαει/παγωνει και να πρεπει να το κλεισεις ; εαν ναι ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα. ναι κολαει τελείως το pc και θέλει restart
panoc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 μπα, οχι, δοκιμασε να γυρισεις στοκ τα ρολογια του 8600Κ. 1
panoskatos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 19 ώρες πριν, FORIS78 είπε μπήκα να παίξω μετά από ένα τετράμηνο περίπου και με έχει τρελάνει στα freeze το παιχνίδι, είτε σε full screen είτε σε borderles, το origin in game το έχω κλειστο έχει κάνας άλλος παρόμοιο θεμα??? Εγώ μετά το τελευταίο update παρατήρησα αυξημένο frame rate, εχω δει in game και 175 frames !!! Η αλήθεια είναι ομως οτι εχω παίξει πολύ λιγα παιχνίδια . Εχω πάθει πολλά κουλά με το παιχνίδι οπως πολύς κόσμος αλλά να μου παγώνει το pc ευτυχώς δεν το εχω δει (ακόμα) Σε γενικές γραμμές το συγκεκριμένο παιχνίδι κάνει ενα rotation με bugs οπότε μην σε πολύ απασχολεί , απο την άλλη εχεις υπερ-συγχρονίσει απ οτι βλέπω τον επεξεργαστή σου, κατέβασε τα ρολόγια λίγο . Είσαι σε επικίνδυνο βαθμό ψηλά΄και το βρίσκω λογικό οταν ζοριστεί το συστημα να παρουσιάζει αστάθεια ή ακόμα και πάγωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα