black66.gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, overpower είπε https://v.redd.it/83ygfwi7bk611 Σοβαρά τώρα? Τι οπλαρα είναι αυτή? Θα το δοκιμάσω μεθαύριο που θα επανέλθω Είναι με δύο γεμιστήρες. Ο ένας έχει σφαίρες εναντίον προσωπικού και ο άλλος γεμιστήρας με πιο βαρέως τύπου πυρομαχικά για οχήματα άρματα και αεροπλάνα, και διαλέγεις ανάλογα. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από black66.gr
mpokwsths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Παίζει το παιχνίδι κανείς σε Windows 7; Έχω dual boot Windows 10 + Windows 7 και 2 ημέρες τώρα το παίζω σε Windows 7. Μέχρι στιγμής δεν έχω το παραμικρό stutter σε παλιές και καινούριες πίστες. Ρε λες;
pip1908 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, mpokwsths είπε Παίζει το παιχνίδι κανείς σε Windows 7; Έχω dual boot Windows 10 + Windows 7 και 2 ημέρες τώρα το παίζω σε Windows 7. Μέχρι στιγμής δεν έχω το παραμικρό stutter σε παλιές και καινούριες πίστες. Ρε λες; win7 ultimate 64αρια κανένα θέμα από εμένα!! 1
overpower Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Win10 και έχω 55-65 (σπάνια 50) με το σύστημα υπογραφής και όλα στα ultra. Γενικά δεν έχει μάθει το μάτι μου σε παραπάνω, οπότε και μου αρκεί. Αλλά δεν έχω θέματα που διαβάζω εδώ για απότομα frame drops κτλ.
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Nα μη γκρινιάζω...φτου-φτου σήμερα. Δεν χάλασαν κάτι καινούριο, το έστρωσα κι εγώ λίγο σε ένα σωρό ρυθμίσεις/cfg, κάπως βελτιώθηκε.
cpttony Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές τον έχουν ενεργοποιήσει/απενεργοποιήσει αυτόν τον balancer.
vassilis018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, cpttony είπε Έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές τον έχουν ενεργοποιήσει/απενεργοποιήσει αυτόν τον balancer. υπήρχε και ποτέ balancer?
G.TH. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Άσχετο, αλλά το νέο όπλο, με τις εμπρηστικές σφαίρες κατά οχημάτων, θερίζει. Αν το έχουν 2 παίχτες κάνουν την ίδια δουλειά με αντιαεροπορικό. Και το Ζέππελιν το διαλύει. Κατά προσωπικού είναι λίγο μούφα. Έδιτ. Και το General Liu αν πατήσεις V χρησιμοποιεί χειροκίνητη γέμιση με κινητό ουραίο σαν τα τυφέκια των scout και αποκτά και την ανάλογη αύξηση στη ζημιά η σφαίρα του. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από G.TH.
chrkain Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 καλησπέρα σας μόνο μια ερώτηση πριν 1 χρόνω μου έκλεψαν τον λογαριασμό origins από ένα netcaffe που πήγαινα και χρησιμοποιούσαν hack-cheat στα battlefield δύστυχος άργησα να το καταλάβω και με μπλόκαραν τώρα εάν κάνω πάλι αγορά το game μπορώ να το παίξω στον ίδιο λογαριασμό η πρεπε να κάνω και έναν καινούργιο νέο account στο origin ένας noobας παίκτης είμαι γιατί μερική θα βγάλουν συμπεράσματα ότι είμαι hacker😔 ευχαριστώ
Zaytsev Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Αν σου μπλόκαραν το λογαριασμό, πως θα κάνεις νέα αγορά...;
saxos55 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 ^ Αυτό. Αν μπορείς να μπαίνεις στο λογαριασμό Origin αλλά όχι στο Battlefield σημαίνει πως είσαι banned στο Battlefield και δεν μπορείς να αγοράσεις το BF1 (δε μπορείς να έχεις δύο φορές το ίδιο παιχνίδι σε ένα λογαριασμό). Αν δε μπορείς καν να μπεις Origin τότε δε μπορείς και να το αγοράσεις καν. Άρα το BF1 σε αυτό το λογαριασμό το ξεχνάς. Άλλα παιχνίδια μπορείς να αγοράζεις αν ισχύει το 1.
black66.gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chrkain είπε καλησπέρα σας μόνο μια ερώτηση πριν 1 χρόνω μου έκλεψαν τον λογαριασμό origins από ένα netcaffe που πήγαινα και χρησιμοποιούσαν hack-cheat στα battlefield δύστυχος άργησα να το καταλάβω και με μπλόκαραν τώρα εάν κάνω πάλι αγορά το game μπορώ να το παίξω στον ίδιο λογαριασμό η πρεπε να κάνω και έναν καινούργιο νέο account στο origin ένας noobας παίκτης είμαι γιατί μερική θα βγάλουν συμπεράσματα ότι είμαι hacker😔 ευχαριστώ Χμμμμμμμμ Όλα τα κακά σε εσένα και στους "φύλους" σου συμβαίνουν κατά πως φαίνεται. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από black66.gr
saxos55 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι και σε άλλα games του έχει «τύχει» Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από saxos55
vassilis018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, black66.gr είπε Χμμμμμμμμ Όλα τα κακά σε εσένα και στους "φύλους" σου συμβαίνουν κατά πως φαίνεται. Ηρακλή Πουαρό εσύ?
black66.gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, vassilis018 είπε Ηρακλή Πουαρό εσύ? Hackers και τους "φύλους" τους. Το μόνο που δεν ξεχνάω...😎😛 Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από black66.gr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα