Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, SoFGR είπε

προσωπικα απλα πηγα απο 4690K σε 2600X ( + mini-itx κουτι αφου δεν  χρειαζομαι πια εσωτερικη καρτα ηχου ) και ηρεμησα 

https://imgur.com/a/j6RpbMP

απο 97-100% cpu usage, αθλια frame pacing και drops στα 45-52 fps (ελεος) ειμαι τωρα  στο 45-50%, δεν εχω ιχνος stuttering/micro-stuttering minimum fps 80 και συνηθως 100+ 

το gpu usage μονο για καποιο περιεργο λογο δεν ειναι συνεχεια μαξαρισμενο οπως θα επρεπε, να δοκιμασω DX12 ή ουτε για αστειο ?  εκτος απο το in the name  of tsar, κανα αλλο τζαμπε DLC   για εμας τους γυφτους που δεν πληρωσαμε το game, αλλα δινουμε 25ευρω το χρονο στην ΕΑ (και πολλα της ειναι) για συνδρομη  παιζει ? :P  

Συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και σε μένα με το σύστημα της υπογραφής και μάλλον είναι «φυσιολογικό» για το Battlefield 1... 

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η αλήθεια ειναι ότι με τους τετραπυρινους i5 το frame pacing ειναι πολυ κακό

έχω δοκιμάσει σε νετ ι5 δεύτερης και 3ης γενιάς (κλειδωμένους βέβαια) με 1060 3αρα και με όσους συνδιασμους ρυθμίσεων που δοκιμασα το κάκιστο frame pacing δεν έφευγε ποτε. Ακομα κι αν τα frames δεν έπεφταν κάτω από 60

παρόλα αυτά ηταν καλυτερα από τα drops στα low 40s που τρώω με τον fx

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/6/2018 στις 12:51 ΠΜ, SoFGR είπε

προσωπικα απλα πηγα απο 4690K σε 2600X ( + mini-itx κουτι αφου δεν  χρειαζομαι πια εσωτερικη καρτα ηχου ) και ηρεμησα 

https://imgur.com/a/j6RpbMP

απο 97-100% cpu usage, αθλια frame pacing και drops στα 45-52 fps (ελεος) ειμαι τωρα  στο 45-50%, δεν εχω ιχνος stuttering/micro-stuttering minimum fps 80 και συνηθως 100+

Εντάξει ο ryzen 2600x  είναι ενα τέρας στα 200€ και δεν καταλάβαινει τίποτα .

Αυτο δεν σημαίνει όμως οτι ολοι που πάιζουν αυτο το παιχνίδι πρέπει να τρέξουν και να αντικαταστήσουν τους i5 ή και ακόμα i7 παλιότερης γενιάς για το battlefield 1 . Το παιχνίδι έχει τεχνικά προβλήματα όχι μόνο σε hardware υπολογιστή αλλά και στις κονσόλες .

Ακόμα κ εσυ που βλέπεις μια εντελώς νεα smooth εμπειρία , δεν είναι λογικό με εναν τετοιον επεξεργαστή να βλέπεις 50% cpu usage !

Εχει συζητηθεί το θέμα άπειρες φορές .

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν νομιζω να βαραει ο οποιαδηποτες γεννιας i7  99% cpu usage στο BF1 εκτος αν πας στο BIOS και του κλεισεις το HT :P 

και το BF4 που βγηκε πριν 5 χρονια εδειχνε προς τα που παει το πραγμα, το cpu usage ακομα και με τον 4960k στα 4.4 ghz ητανε αρκετα τσιμπημενο, - καλα για i3 ουτε λογος, πρεπει να εισαι μαζοχας για να κατσεις να παιξεις με τετοιο  cpu. 

Αναφορά σε κείμενο

εκτος απο το in the name  of tsar, κανα αλλο τζαμπε DLC   για εμας τους γυφτους που δεν πληρωσαμε το game, αλλα δινουμε 25ευρω το χρονο στην ΕΑ (και πολλα της ειναι) για συνδρομη  παιζει ?  

https://www.origin.com/irl/en-us/store/battlefield/battlefield-1/expansion/battlefield-1-turning-tides

μην ξεχασω να παιξω  ΛΟΤΤΟ  αποψε  xD 

edit : τωρα ειδα  στο mail οτι χαριζανε they shall not pass στις 10/5, ας δωσουν το προβειum στο vault να τελειωνουμε :D

Επεξ/σία από SoFGR
Δημοσ.
7 ώρες πριν, SoFGR είπε

δεν νομιζω να βαραει ο οποιαδηποτες γεννιας i7  99% cpu usage στο BF1 εκτος αν πας στο BIOS και του κλεισεις το HT :P 

Αν ξεκινήσεις εκτενής έρευνα / ρεπορταζ !! για το battlefield 1 και το cpu usage θα ανακαλύψεις οτι το παιχνίδι σε αυτον τον τομέα είναι *** !!!!

Και εννοείται οτι εχουν αναφερθεί 100% cpu usage  και frame drops και με τους i7 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SoFGR είπε

και το BF4 που βγηκε πριν 5 χρονια εδειχνε προς τα που παει το πραγμα, το cpu usage ακομα και με τον 4960k στα 4.4 ghz ητανε αρκετα τσιμπημενο, - καλα για i3 ουτε λογος, πρεπει να εισαι μαζοχας για να κατσεις να παιξεις με τετοιο  cpu.

Εσύ ξεπέρασες τα όποια προβλήματα με raw power. Το μόνο που θα αλλάζει σε εσένα ανάμεσα στις "καλές" και στις "κακές" φάσεις είναι το CPU usage. Θα σου πηγαίνει από το 40-50% στο 60-65%. Δε θα το παίρνεις χαμπάρι δηλαδή. Αυτό δε σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν έχει πρόβλημα.

Μου τρώει σκάλωμα στον i5-2500K @ 4,5Ghz με συνεχές stuttering, κλείνω το παιχνίδι και ξαναμπαίνω αμέσως στον ίδιο server + ίδια πίστα/game. Ως εκ θαύματος μου παίζει τέλεια αυτή τη φορά με τα fps σπάνια να πέφτουν κάτω από 70. Πρέπει δηλαδή να αναβαθμίσουμε γιατί το παιχνίδι πάσχει από διπολική διαταραχή;

• Like 1
Δημοσ.

το  εχουμε γραψει αρκετοι αυτο που λες, argonne forest ξερω γω  στον 1 γυρο 70fps minimum και στον μεθεπομενο να ζοριζεται ασχημα, νομιζω απο τις πιο βαριες πιστες ειναι η sinai desert, τωρα στα 2 DLC που προλαβα να ενεργοποιησω οταν τα χαριζανε  ( in the name of tsar & turning tides )  δεν  ξερω αν υπαρχει τπτ ακομα πιο βαρυ, μπορει να ανεβασω βιντεο στις επομενες μερες να βλεπετε ολοι και στο OSD των adrenalin  το cpu usage επανω  - lvl 29  warning 😛 

προς το παρων μισο  γυρο ballroom bliz εχω παιξει με τον νεο cpu και τιποτα αλλο, εκτος απο τις καθημερινες μου υποχρωσεις επρεπε να κανω και 3  format σε 6 μερες ( μεγαλη ιστορια  :P  ) '

μια φορα  πριν κατι μηνες, μετα απο καθαρη εγκατασταση  των win10 ( custom no bloat ISO apo majorgeeks )  + διαφορα πειραγματακια στην registry, ειχα την ψευδαισθηση οτι τελικα θα την παλεψω και χωρις αναβαθμα μεχρι που μπηκα σε ενα φιλο που επαιζε ground operations - fao fortress και ξενερωσα την ζωη μου :@ 

ταξιδεψα 11 χρονια πισω  - οταν προσπαθουσα να παιξω μια *** camp gibraltar στο 2142,  με 64 παικτες  8800gt, medium-low 1024*768  120hz ( LG F900P master race )  τα εβαζα ολα Low, πηγαινα την αναλυση 640*480 αλλα  ο Optero(w)n(ed) αρνουτανε πεισματικα να συνεργαστει, με επιασε το nerd-rage, πουλησα οτι εξαρτηματα περισσευανε και πηγα σε πακετακι που βρηκα σε αγγελια του γειτονικου φορουμ (  C2D E66600  3.3 ghz +  DFI 975x/g  + crucial ballistix 2gb με θεοσφιχτα timings -  300 ευρω  χαρισμα )   fragαραν αυτοι καλα,  κι εγω καλυτερα  :P  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή  βαρέθηκα να ακουω τα ιδια και τα ιδια

βαζω ενα βιντεακι για να δείτε πως στριβουν τα αρματα με τις μπαντες αμα εισαι κουλος.............

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.

@SoFGR

Όχι, δεν ξενερώνω από τη ζωή μου. Σε κάποια φάση επί ένα μήνα δεν είχα ούτε 1 περιστατικό frame drop/100% cpu usage. Τέλεια έπαιζε το παιχνίδι.

Με τα Updates που έβγαλαν μετά κάτι άλλαξαν και τώρα με πάει 1-1  ;) . Μάλλον έχει να κάνει με το complexity των πιστών και τις δυνατότητες της Frostbite 3. Ίσως για αυτό να είναι πιο σπάνια τα κολλήματα στα τελευταία DLCs, επειδή οι πίστες είναι πιο απλές. Υποψιάζομαι ότι οι τύποι ξέρουν ***, απλά δεν μπορούν τώρα να αλλάξουν και πολλά πράγματα στις παλιές πίστες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω και εγώ θέματα με stuttering και χαμηλο framerate. Απο το beta ακόμα αλλά ποτέ δεν έφτιαξαν. Όταν απενεργοποιήσα το gpu memory limiter (ή κάπως έτσι) ψίλο έφτιαξε αλλά συνεχίζει τα κολλήματα. Το άλλο κουλό είναι οτι σε ultra settings παίζει καλύτερα απο low (!). Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ελπίζω απλά το BF5 να τα φτιάξει αυτά γιατί ενώ στο BF3  και 4 είχα απο 200 ώρες στο καθένα και άλλες τόσες στο BFBC2 στο BF1 έχω με το ζόρι 50.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
1 hour ago, Silverage said:

Το άλλο κουλό είναι οτι σε ultra settings παίζει καλύτερα απο low (!). Δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Γιατί είναι θέμα bottleneck στον επεξεργαστή σου κι όχι θέμα γραφικών.

Δημοσ.

Βγάλαν 3 νέα όπλα και επιχειρήσεις μιας πίστας με 2 τάγματα, 20 εναντίον 20.
Είναι πολύ γρηγορότερες,δεν έχει πρόβλημα με τα fps (ακόμα) και είναι πολύ ευχάριστο, αλλάζει εντελώς κάποιες πίστες. Πχ έπαιξα τώρα μια στη Ζεέμπρουχε, δεν είναι πια παιδική χαρά με τορπιλάκατους, αντιτορπιλλικά και περιπτεράκι ποιος θα προλάβει το inflitrator.
Η ιστορική πιστότητα είναι άλλο θέμα 😛.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...