Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναφορικά με το CPU?GPU/FPS θέμα (μου)...

Έχουν κάνει τόσο "καλή" δουλειά, που από Low σε Ultra χάνω 6-7fps στα μέγιστα, αλλά έχω σαφώς καλύτερα min/av (είναι εμφανώς πιο ομαλή η εμπειρία).

Δεν έχω λόγια να περιγράψω...

Επίσης, δεν μπορώ να περιγράψω τη γελοιότητα με το sweet spot που έβλεπα μέσα από τοίχους ουράνια τόξα.

Για σύγκριση...ξαναδοκίμασα σήμερα το υποτίθεται CPU whore Witcher3, full στα mods, και έχω ουσιαστικά 60ρι (με ελάχιστα 55ρια), με τις ίδιες ρυθμίσεις που είχα παλιότερα με την προηγούμενη GPU, τον επεξεργαστή να μην περνά το 50% και το Vega να μην πέφτει κάτω από 90%.

Well done DICE, well done!

Με τρώει το χέρι μου να "βρω" κανένα AC:O που υποτίθεται πως επίσης απαυτώνει επεξεργαστές και ζητάει πυρήνες/νήματα, να δω συμπεριφορά εκεί.

Δημοσ.

Πήρες Vega τελικά ε ; Το Witcher 3 έχει συγκεκριμένες περιοχές που θέλουν CPU όπως το Novigrad αν θυμάμαι καλά. Το AC: O είναι σαφώς χειρότερο αφού έχει VMProtect.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πήρες Vega τελικά ε ; Το Witcher 3 έχει συγκεκριμένες περιοχές που θέλουν CPU όπως το Novigrad αν θυμάμαι καλά. Το AC: O είναι σαφώς χειρότερο αφού έχει VMProtect.

Ελέω FS οθόνης και "μερακιού".

Το θυμάμαι το W πού και πόσο ήθελε...τον έβραζε τον FX.

Για το ACO, για αυτό λέω "βρω"...να μην έχω να ασχοληθώ με VM...ούτως ή άλλως για το bench ενδιαφέρομαι περισσότερο, ενδεικτικά.

Δημοσ.

έχει κανεις αλλος θεμα με το online? Εδώ και κανένα τέταρτο δεν μπορω να συνδεθώ..

και πριν από αυτο ενώ έπαιζα κανονικά με πέταξε έξω

η πλάκα ειναι ότι στον browser τους σερβερ τους βλεπω κανονικά και απλα δεν με αφήνει να συνδεθω

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, just getting started είπε

έχει κανεις αλλος θεμα με το online? Εδώ και κανένα τέταρτο δεν μπορω να συνδεθώ..

και πριν από αυτο ενώ έπαιζα κανονικά με πέταξε έξω

η πλάκα ειναι ότι στον browser τους σερβερ τους βλεπω κανονικά και απλα δεν με αφήνει να συνδεθω

Το ίδιο και εγώ.

Δημοσ.

σε όσους έχουν amd κάρτες με drivers 18.5.2 ή παλιοτερους (δεν ξερω αν συμβαίνει και στους 18.6.1) πηγαίντε στο φάκελο users\το ονομα του χρηστη\appdata\local\amd\dxcache και αν όλα τα αρχεία σας ειναι 64 kb σημαίνει ότι δεν χτίζει σωστά την cache για τα games. Οποτε πηγαίνετε από τις ρυθμίσεις του driver και κλείστε και ανοίξτε ξανά τη ρύθμιση και μετα θα δημιουργει κανονικά τα αρχεία.

σε μένα πχ το bf1 εχει αυτή τη στιγμή κοντά στα 200mb και δεν έχω παίξει σε όλα τα μαπς

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, just getting started είπε

σε όσους έχουν amd κάρτες με drivers 18.5.2 ή παλιοτερους (δεν ξερω αν συμβαίνει και στους 18.6.1) πηγαίντε στο φάκελο users\το ονομα του χρηστη\appdata\local\amd\dxcache και αν όλα τα αρχεία σας ειναι 64 kb σημαίνει ότι δεν χτίζει σωστά την cache για τα games. Οποτε πηγαίνετε από τις ρυθμίσεις του driver και κλείστε και ανοίξτε ξανά τη ρύθμιση και μετα θα δημιουργει κανονικά τα αρχεία.

σε μένα πχ το bf1 εχει αυτή τη στιγμή κοντά στα 200mb και δεν έχω παίξει σε όλα τα μαπς

Τα περισσότερα σε εμένα είναι 64Κ, αλλά έχω και κάπου 10 με μέγεθος κάποιων ΜΒ.

Έκανα ένα reset για το καλό, και θα δείξει.

Δημοσ.

Χθες, είχαν πρόβλημα οι servers. Αφού μ' έδειχνε offline (είχα κανονικά internet), μπόρεσα ν' αλλάξω το status μου σε online μετά από 20 λεπτά.

Βέβαια, δεν μπορούσα να συνδεθώ με τίποτα σε κάποιον server. Και slots διαθέσιμα να υπήρχαν, έδειχνε ότι το game είναι full.

Ξέρει κανείς αν επιλύθηκε το πρόβλημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το bf 1 πεθανε, ολοι οι servers το ping στο Θεο ακομη και με vdsl και οι υπολοιποι γεματοι, πλεον μονο offline ειναι playable.

Δε το περιμενα να πεθανει τοσο νωρις το online του για "bf παιχνιδι"

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Το bf 1 πεθανε, ολοι οι servers το ping στο Θεο ακομη και με vdsl και οι υπολοιποι γεματοι, πλεον μονο offline ειναι playable.

Δε το περιμενα να πεθανει τοσο νωρις το online του για "bf παιχνιδι"

42ms ping είναι στον Θεό? δλδ με πόσο θέλετε να παίζεται ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...