cpttony Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) @saxos55 Βρε συμφωνώ, δε το λέω για σένα. Το λέω και το ξαναλέω, γιατί κάνουν ό,τι τους πουν οι λίγοι. Το class ήταν ΟΡ και Day 1, αλλά τότε με το TTK ήρθε στα ίσα το Cavalry v infantry (πλην scout), δε μπορούσαν να μαζεύουν εύκολα kills και είπαν να κλαφτούν, πέτυχε. 50 λεπτά πριν, overpower είπε […] 1. Σε τρωνε εσενα, και μερικες φορες το αλογο ζει. 2. Τρωνε το αλογο, και ψοφας αυτοματα. 1. Αν ρίχνουν στον αναβάτη αποκλειστικά, γιατί όχι (π.χ pre-buff που έγραψα παραπάνω) 2. Λόγω της απότομης πρόσκρουσης στο έδαφος μάλλον . Το άλλο εκνευριστικό είναι να ρίξεις με το κανόνι πάνω στο άλογο, και να μη πεθαίνει. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από cpttony
overpower Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, cpttony είπε 1. Αν ρίχνουν στον αναβάτη αποκλειστικά, γιατί όχι (π.χ pre-buff που έγραψα παραπάνω) 2. Λόγω της απότομης πρόσκρουσης στο έδαφος μάλλον . Στο 1ο δεν βλεπω κατι λαθος. Ισα ισα που θα πρεπει να συμβαινει αυτο αφου βλεπω οτι οντως εμενα πετυχαινουν και οχι το αλογο, αλλα στην 2η περιπτωση απλα δεν. Σκατα τα εχουν κανει
panoc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Αφου το αλογο θεωρειται οχημα, και οπως ολα τα οχηματα προκαλει 100 dmg στους επιβενοντες. Ο κωδικας παει καπως ετσι if vehicle_health=0 then driver_health=0 😛 οποτε και πεθαινεις αυτοματως 😛 1
saxos55 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Αυτό ακριβώς (για τον κώδικα διατηρώ μια επιφύλαξη 😛 )
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Επειδή το έχω ρίξει στα "πειράματα", μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τις CPU-heavy επιλογές στα γραφικά?
pip1908 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Στις 13/6/2018 στις 11:50 ΜΜ, Πέτρος είπε Επειδή το έχω ρίξει στα "πειράματα", μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τις CPU-heavy επιλογές στα γραφικά? τι ρυθμίσεις έχεις στα γραφικά;
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Ας πούμε όλα Hi. Δεν είναι το θέμα μου το GPU κομμάτι. Χρειάζομαι όσο το δυνατό καλύτερη CPU συμπεριφορά.
pip1908 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 14 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ας πούμε όλα Hi. Δεν είναι το θέμα μου το GPU κομμάτι. Χρειάζομαι όσο το δυνατό καλύτερη CPU συμπεριφορά. framerate limiter στα 60 αυστηρά για εμένα (i56500) Αλλιώς είμαι στα 100% cpu (win764) παραδόξως εγώ είμαι στα ultra με TAA HBAO κ το pc συμπεριφέρεται καλύτερα από ότι στα high (gtx 970) Δεν ξέρω αν σε βοήθησα. απλά ξέρω ότι στο cpu κομμάτι υποφέρει το παιχνίδι 1
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δεν υποφέρει το παιγνίδι ακριβώς... Η μανούλα της ΕΑ/DICE κάτι έκανε με πολύ κόσμο, και από εκεί που πριν κανένα χρόνο έβλεπα τον επεξεργαστή να κααααθεται (<70%), τώρα τερματίζει με το καλημέρα και πνίγεται όλο το σύστημα. Έχεις 4 πύρηνο, χωρίς ΗΤ, αλλά με αρκετή ισχύ (κανονικά) για να το τρέχει τουλάχιστον αξιοπρεπώς. Το δικό μου θέμα είναι πως ούτε τα 60 δεν βλέπω πλέον, από εκεί που τα είχα εύκολα με τις ίδιες ρυθμίσεις που τόσο καιρό χρησιμοποιώ (με βουτιές σε συγκεκριμένα σημεία, για συγκεκριμένους λόγους). Ψάξε αν θέλεις κι εσύ για BF1 100% cpu, και θα καταλάβεις τί τσατσαριά έχουν κάνει. 2
pip1908 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 34 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Δεν υποφέρει το παιγνίδι ακριβώς... Η μανούλα της ΕΑ/DICE κάτι έκανε με πολύ κόσμο, και από εκεί που πριν κανένα χρόνο έβλεπα τον επεξεργαστή να κααααθεται (<70%), τώρα τερματίζει με το καλημέρα και πνίγεται όλο το σύστημα. Έχεις 4 πύρηνο, χωρίς ΗΤ, αλλά με αρκετή ισχύ (κανονικά) για να το τρέχει τουλάχιστον αξιοπρεπώς. Το δικό μου θέμα είναι πως ούτε τα 60 δεν βλέπω πλέον, από εκεί που τα είχα εύκολα με τις ίδιες ρυθμίσεις που τόσο καιρό χρησιμοποιώ (με βουτιές σε συγκεκριμένα σημεία, για συγκεκριμένους λόγους). Ψάξε αν θέλεις κι εσύ για BF1 100% cpu, και θα καταλάβεις τί τσατσαριά έχουν κάνει. πίστεψέ με το έχω χιλιοψαξει το θέμα πραγματικά.... τι να πω όντως έχεις σε όλα δίκιο!απαράδεκτο αυτό που έχουν κάνει κ εύχομαι να το φτιάξουν στο καινούργιο "bfv" να θυμόμαστε κ τους servers σε όλη αυτήν την κατάσταση που παίζουν ρόλο, κ "μαμιουνται" ανά πάσα στιγμή κυριολεκτικά...(Έχω κάνα δυο μέρες με 130αρια ping από server browser....) 1
saxos55 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Έχω το θέμα 100% cpu από Day-1 Δεν υπάρχει κάτι που να μην έχω δοκιμάσει, εκτός από αναβάθμιση σε i5-8700k (ή Ryzen 7 2700) 😛 Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να το εξαλείψεις είναι με δοκιμές να βρεις σε ποια frames γίνεται. Σε εμένα ο μαγικός αυτός αριθμός είναι τα 90, επειδή όμως σε μερικούς servers ή στον ίδιο server σε άλλους χάρτες εμφανίζεται νωρίτερα το έχω πλέον στα 80. Ακόμα κι εκεί, σε συγκεκριμένους server ή σε συγκεκριμένες μέρες τρώει σκάλωμα και έχω drops ακόμα και σε 35 fps. Πίστεψέ με, δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Το παιχνίδι απλά θέλει 6+ cores για να παίξει. Πιστεύω ένας από τους λόγους που τα γραφικά του Vagina (μάλλον θα) είναι πιο φτωχά από του 1 είναι αυτός. 3
cpttony Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 @Πέτρος Δοκίμασε και αυτό που είχε πει ο @Psycho_Warhead, μια διαφορά την είδα. Γενικά, είναι λίγο τύχη σε τι server θα παίξεις (και νομίζω ότι δε πρόκειται αποκλειστικά για πρόβλημα από την πλευρά μας). Έχω μπει σε server που δε μπορώ να περάσω τα 50fps, και σε άλλους που τρέχει σταθερά και ομαλά χωρίς stutter στα 90+fps. 1
Virus200 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Δεν υποφέρει το παιγνίδι ακριβώς... Η μανούλα της ΕΑ/DICE κάτι έκανε με πολύ κόσμο, και από εκεί που πριν κανένα χρόνο έβλεπα τον επεξεργαστή να κααααθεται (<70%), τώρα τερματίζει με το καλημέρα και πνίγεται όλο το σύστημα. Έχεις 4 πύρηνο, χωρίς ΗΤ, αλλά με αρκετή ισχύ (κανονικά) για να το τρέχει τουλάχιστον αξιοπρεπώς. Το δικό μου θέμα είναι πως ούτε τα 60 δεν βλέπω πλέον, από εκεί που τα είχα εύκολα με τις ίδιες ρυθμίσεις που τόσο καιρό χρησιμοποιώ (με βουτιές σε συγκεκριμένα σημεία, για συγκεκριμένους λόγους). Ψάξε αν θέλεις κι εσύ για BF1 100% cpu, και θα καταλάβεις τί τσατσαριά έχουν κάνει. μην το ψαχνεις φιλε μου οταν το πηρα τo game για 2 εβδομαδες με i3 8100 kai gtx 1060 ολα ultra εκτος απο shadow post processing στο high δεν πηγαινα ποτε κατω απο 60fps επαιζα 70-90 και ξαφνικα μια μερα μπαινω και απο τοτε παλευω εδω και σχεδον 2 μηνες να κρατησω το 60αρι σε οτι server και να εχω μπει απο την μια μερα στην αλλη χωρις να εχει αλλαξει τπτ στο pc. για αυτο και παιζω σπανια το παιχνιδι τωρα. 1
giorgos_di Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Καλημέρα, τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει ένα πρόβλημα σε πολλούς και τους κρασάρει το bf1 λόγω του τελευταίου windows update(https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/141291/bf1-constantly-crashes-after-the-last-update-07-05-18#latest). Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο θέμα?
overpower Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Nope, παιζω κανονικα. Χθες ειχα και w10 update (insider)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα