cpttony Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το μόνο όπλο που με ενδιέφερε απ' όλα που έχουν βάλει στη scout class ήταν το Enfield, όχι λόγω του σιγαστήρα (ιστορικά δε στέκει όπως μου είπαν & δεν είναι game changer), αλλά λόγω sweet spot/stats. Μοιράζεται τα ίδια (stats) με το M1903 Springfield, αλλά δε φαίνεται να "παίζει" το ίδιο. Φαίνεται και στο βίντεο αλλά αν το δοκιμάσετε κιόλας θα δείτε ότι αν πυροβολήσεις πολύ νωρίς μετά που σκοπεύσεις η σφαίρα δε πάει εκεί που σημάδεψες (όπως με τα sniper rifles του BF4), και σίγουρα δεν ήταν πρόβλημά από πλευράς μου, μιας και με Μ1903 δε συμβαίνει το ίδιο. Tip για όσους έμειναν στο παιχνίδι και (θέλουν να) ασχοληθούν με το όπλο, έχει αργό full reload time και μια καθυστέρηση στο ADS μετά (μάλλον πρόκειται για bug), κάντε reload μετά τις 5 βολές. Άσχετο, Spoiler Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από cpttony
Manoleros95 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Kανενα καλο Site που να μπορουμε να βλεπουμε τα game reports σαν ανθρωποι oπως στο bf4??
overpower Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Kανενα καλο Site που να μπορουμε να βλεπουμε τα game reports σαν ανθρωποι oπως στο bf4?? https://battlefieldtracker.com/bf1
lotusgr Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Παιδιά, τι γνώμη έχετε για τον παρακάτω, χρησιμοποιεί aimbot?
panoskatos Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, lotusgr είπε Παιδιά, τι γνώμη έχετε για τον παρακάτω, χρησιμοποιεί aimbot? Το βίντεο είναι πολύ μικρής διάρκειας για να βγούνε συμπεράσματα. Το βλέπω αυτή την στιγμή και από το κινητό μου. Υπάρχει μια μικρή υποψία για wallhack αλλά και πάλι όπως είπα και πριν είναι πολύ μικρό το βίντεο.
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 4 hours ago, lotusgr said: Παιδιά, τι γνώμη έχετε για τον παρακάτω, χρησιμοποιεί aimbot? Όχι. Απλά σας γλεντάει.
lotusgr Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Όχι. Απλά σας γλεντάει. Έβγαλες και συμπέρασμα εσυ..
black66.gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Zaytsev είπε Όχι. 10 ώρες πριν, Jimys2008 είπε Ουτε καν!!! Αυτή η βεβαιότητα, με ξεπερνάει!!!!! Βγάλατε ασφαλή συμπεράσματα από ένα βίντεο 53 δευτερολέπτων. Μάλιστα. Προσοχή!!!!! Δεν λέω ότι ο τύπος κλέβει, αλλά αυτή η απόλυτη σιγουριά με πεθαίνει....... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από black66.gr 3
Manoleros95 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 23 ώρες πριν, lotusgr είπε Παιδιά, τι γνώμη έχετε για τον παρακάτω, χρησιμοποιεί aimbot? Δεν νομιζω οτι κανει κατι ο συγκεκριμενος... Το aim ειναι οκ. Και εγω καμια φορα οταν με πιανουν τα tryhardilikia μου κανω κατι τρελα, οι μισοι θα με κανατε report εεδω. Απλα επειδη εχουμε συνηθισει την συντριπτικη πλειοψηφια των scouts να ειναι πιο χαζοι και απο τα ραδικια, οταν βλεπουμε scout που να παιζει καλα μπαινουν υποψιες.
black66.gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το ότι, εκτός από το πρώτο kill που όταν ζουμάρει το scope είναι ακριβώς πάνω στον εχθρό, στα υπόλοιπα kills όταν ζουμάρει τo scope είναι δεξιά του στόχου και μόλις πατάει την σκανδάλη τότε ο σταυρός πάει σε κλάσματα του δευτερολέπτου πάνω στον στόχο. Εάν λέω και πάλι, EAN χρησιμοποιεί hack, έχει βάλει το aim button στο fire button του ποντικιού οπότε ζουμάρει στο περίπου και πατώντας το fire button τότε το aim το στέλνει πάνω στον εχθρό. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από black66.gr 1
Zaytsev Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 12 hours ago, black66.gr said: Αυτή η βεβαιότητα, με ξεπερνάει!!!!! Βγάλατε ασφαλή συμπεράσματα από ένα βίντεο 53 δευτερολέπτων. Μάλιστα. Προσοχή!!!!! Δεν λέω ότι ο τύπος κλέβει, αλλά αυτή η απόλυτη σιγουριά με πεθαίνει....... Ναι. Αυτό το video ανέβασε ως απόδειξη κι από αυτό δεν κάνει τίποτα. 12 minutes ago, black66.gr said: Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το ότι, εκτός από το πρώτο kill που όταν ζουμάρει το scope είναι ακριβώς πάνω στον εχθρό, στα υπόλοιπα kills όταν ζουμάρει τo scope είναι δεξιά του στόχου και μόλις πατάει την σκανδάλη τότε ο σταυρός πάει σε κλάσματα του δευτερολέπτου πάνω στον στόχο. Εάν λέω και πάλι, EAN χρησιμοποιεί hack, έχει βάλει το aim button στο fire button του ποντικιού οπότε ζουμάρει στο περίπου και πατώντας το fire button τότε το aim το στέλνει πάνω στον εχθρό. ΔΕΝ χρησιμοποιεί τίποτα. Αυτό που περιγράφεις λέγεται drag shot και το κάνουν όλοι όσοι παίζουν aggressive sniper (sniper λόγω διόπτρας, όχι class). Υπάρχουν δεκάδες tutorials στο youtube για να μάθεις την τεχνική.
black66.gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Ναι. Αυτό το video ανέβασε ως απόδειξη κι από αυτό δεν κάνει τίποτα. ΔΕΝ χρησιμοποιεί τίποτα. Αυτό που περιγράφεις λέγεται drag shot και το κάνουν όλοι όσοι παίζουν aggressive sniper (sniper λόγω διόπτρας, όχι class). Υπάρχουν δεκάδες tutorials στο youtube για να μάθεις την τεχνική. .....και έστω μία στις χίλιες, ότι γίνεται αυτό που λέω παραπάνω. Από που μπορεί να το καταλάβουμε εμείς οι "κοινοί θνητοί" σε 53 δευτερόλεπτα και σε 5-6 shots; Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από black66.gr
lotusgr Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Εντάξει παιδιά, δυστυχώς μπήκα λίγο πριν τελειώσει ο γύρος και τον έγραψα λόγω παραπόνων στο chat αλλα αφού δεν φαίνεται τίποτα δεν πειράζει. Πάμε παρακάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα