Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, cpttony είπε

@tetes3e Αυτός που σε σκότωσε

Για όποιον δε το παρατήρησε, στο τελευταίο ήταν και πιλότος και gunner :ph34r:.

Εντάξει ο τύπος είναι πιο αποτελεσματικος και από ΑΑ! 

Ερώτηση:  στα μονοθέσια με τα τρία φτερά, μπορείς να φας πιλότο?  Δεν φαίνεται καθόλου το κεφάλι του! 

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panoskatos είπε

Ερώτηση:  στα μονοθέσια με τα τρία φτερά, μπορείς να φας πιλότο?  Δεν φαίνεται καθόλου το κεφάλι του! 

Ναι, είναι εφικτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, panoskatos είπε

Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτο !!!

στείλτε report ολοι , ο τύπος δεν υπάρχει !!!

Ρε man αραξε και μην αγχωνεσαι, με τέτοιο hack και τόσο κατάχρηση του δίνω το ελάχιστο 1 ώρα ακόμα αν δεν έχει ήδη φάει ban, μόνο τα report που θα έχει φάει είναι μαθηματικά και πρακτικά αδύνατον να μεινει ενεργο το account για περισσότερο από το μισό ένα 24ωρου για να μη σου πω και πιο λίγο. Ο τύπος έχει υπογράψει το ban του. 😂

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως δεν έχει tankgewerh η πίστα, αλλά το πιο περίεργο είναι η σύνθεση του εξοπλισμού συνολικά.
Πιστόλι αντί καραμπίνας, σφαίρες αντί περισκοπίου,  γαλλικό κλειδί αντί αντιαρματικών χειροβομβίδων και τέλος αντιαρματική χειροβομβίδα αντί κανονικών εκρηκτικών.
Στη λίστα των πόντων τον δείχνει σαν support, χωρίς το γρανάζι με τον κεραυνό.
Ομοίως και όταν παίρνει το villar έχει πάλι αντιαρματική χειροβομβίδα και τον δείχνει σαν support.

Επεξ/σία από G.TH.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Ρε man αραξε και μην αγχωνεσαι, με τέτοιο hack και τόσο κατάχρηση του δίνω το ελάχιστο 1 ώρα ακόμα αν δεν έχει ήδη φάει ban, μόνο τα report που θα έχει φάει είναι μαθηματικά και πρακτικά αδύνατον να μεινει ενεργο το account για περισσότερο από το μισό ένα 24ωρου για να μη σου πω και πιο λίγο. Ο τύπος έχει υπογράψει το ban του. 😂

Μην νομίζεις ότι ασχολούνται πολλοί και πολλοί από αυτούς δεν παίρνουν χαμπάρι τι γίνεται. 

Εγώ από πολύ νωρίς και χωρίς να με σκοτώσει κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά . Βγήκα  και έγινα spectator και όταν είδα το villar perosa κουφάθηκα .Στο chat δεν υπήρχε ούτε μία αναφορά και τους ενημέρωσα εγώ. Φαντάσου ότι πιο πολύ άρχισαν να κράζουν οι σύμμαχοι του παρά οι αντίπαλοι!! 

Πριν πολύ καιρό όταν είχα στείλει βίντεο και report στην ΕΑ μου είχαν απαντήσει πολύ άμεσα με email και με ευχαρίστησαν για την βοήθεια και καλά να κρατηθεί το παιχνίδι καθαρό!  Σε αυτό το report δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα! 

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.
4 minutes ago, panoskatos said:

Πριν πολύ καιρό όταν είχα στείλει βίντεο και report στην ΕΑ μου είχαν απαντήσει πολύ άμεσα με email και με ευχαρίστησαν για την βοήθεια και καλά να κρατηθεί το παιχνίδι καθαρό!  Σε αυτό το report δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα! 

Σου απάντησαν από την EA?????? :lol:

Όσα χρόνια παίζω BF, από το BF1942, έχω κάνει πάνω από 300 reports. Ειδικά στο BF1 πρέπει να έχω ανεβάσει 10-12 με videos και ποτέ δεν έχω πάρει κάποια απάντηση. Το ban στην καλύτερη (συνήθως απλά reset stats) γίνεται περίπου 1 μήνα μετά...

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Σου απάντησαν από την EA?????? :lol:

Όσα χρόνια παίζω BF, από το BF1942, έχω κάνει πάνω από 300 reports. Ειδικά στο BF1 πρέπει να έχω ανεβάσει 10-12 με videos και ποτέ δεν έχω πάρει κάποια απάντηση. Το ban στην καλύτερη (συνήθως απλά reset stats) γίνεται περίπου 1 μήνα μετά...

Ναι μου έκανε κ εμένα εντύπωση και σκέφτηκα ότι ίσως έχει αλλάξει κάτι! 

Συγνώμη,  το ban είναι απλά stats reset?  Εγώ είχα την εντύπωση ότι δεν μπορείς να παίξεις το παιχνίδι ξανά με τον συγκεκριμένο σειριακο αριθμό και αν θέλεις να παίξεις το παιχνίδι θα πρέπει να το αγοράσεις ξανά! 

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.

Παιδιά όποιος θέλει να μπει υπάρχει server ελληνικό από την ομάδα GROF. Ψάξτε GROF και θα το βρείτε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...