Manoleros95 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Ποπο μαγκες μου τι ομορφο πραγματακι που ειναι αυτο το tommy gun...
panoskatos Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, pip1908 είπε Βάλανε τα καινούρια όπλα!ενδιαφέρον δεν λέω.... βρε δεν βρίσκω medic εδώ κ 2 μέρες ούτε με "σφαίρες" Όλοι assault μιλάμε μέχρι να τα ξεκλειδωσουμε άντε να βγάλεις άκρη.... Και κάποιοι που υπάρχουν δεν κάνουν revive . Και οι assault τρέχουν ολοι με ενα περίστροφο στο χέρι ! 2 ώρες πριν, Manoleros95 είπε Ποπο μαγκες μου τι ομορφο πραγματακι που ειναι αυτο το tommy gun... Το annihilator εννοείς ? Δεν το εχω ανοίξει ακόμα , και κάτω που το είδα κάποιες φορές δεν το πήρα. Απο τα χαρακτηριστικά του δεν μπορώ να πω πως είναι του γούστου μου. Σίγουρα σε κοντινή απόσταση ενας εναντίον ενός εχει πλεονέκτημα αλλά πιστεύω ως εκεί. Οπως και shotgun δεν παίζω ποτέ οπου εχει παρόμοια αποτελέσματα. Για να μην είμαι απόλυτος όμως μπορεί να παίξω και να μου αρέσει, θα δούμε ! Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από panoskatos
cpttony Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Για όποιον έχει την απορία, μπορείς να σκοτώσεις τον πιλότο στο space bomber (διάβαζα για bullet proof τζάμια όπως στο airship), αλλά δεν είναι συχνό φαινόμενο. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από cpttony 3
panoskatos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αν είχε το battlefield 1 το πρωτοποριακό και μοναδικό που είχε το cod black ops 2 θα βλέπαμε μοναδικές στιγμές σε βίντεο. Για όποιον δεν είχε ποτέ το black ops 2 να ενημερώσω οτι κράταγε ενα μεγάλο ιστορικό των παιχνιδιών (μπορεί αν έφτανε και τα 15 δεν θυμάμαι) που είχες παίξει , μπορούσες δηλαδή να δεις τα παιχνίδια που είχες παίξει οχι μόνο μέσα απο τον στρατιώτη σου αλλά απ όσους έπαιζαν στο παιχνίδι. να σώσεις τα βίντεο , να τα ανεβάσεις στο youtube , να τα δεις σε αργή κίνηση ή απλα΄να κάνεις capture με κάποιο τρίτο πρόγραμμα και άλλα πολλά. Θα βλέπαμε πραγματικά πολύ διασκεδαστικά βίντεο αλλά και οι cheaters θα έφευγαν με την μια , αφού ανα πάσα στιγμή θα υπήρχε αποδεικτικό βίντεο για το οτιδήποτε . Είναι εντυπωσιακό ας πούμε να κάνεις headshot σε πιλότο με sniper όπως γράφει ο cpttony πιο πάνω , το εχω κάνει , αλλά αυτο που πραγματικά χάρηκα ηταν που είχα cavarly και πέτυχα headshot πιλότο ενω είμασταν και οι δυο εν κίνηση, έμεινα με το στόμα ανοιχτό που το έκανα , μακάρι να είχα βιντεο να το μοιραστώ ! Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από panoskatos
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Standby Memory Fix ftw..Τι alt+tabs κάνω, τι youtube παίζουν από πίσω..Τι PUBG τρέχει επιπλέον από πίσω, δεν κάνει κιχ το γράφημα..Smooth as fuck το gameplay..
overpower Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Standby Memory Fix ftw..Τι alt+tabs κάνω, τι youtube παίζουν από πίσω..Τι PUBG τρέχει επιπλέον από πίσω, δεν κάνει κιχ το γράφημα..Smooth as fuck το gameplay.. Και ηθελα να σε ρωτησω για αυτο. Το εκανα και ακολουθησα τις οδηγιες. Ξεκιναει μονο του με τα windows?
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Αν κάνεις ακριβώς τα βήματα τρέχει αυτόματα μόνο του κάθε 5 λεπτά. Άνοιξε το resource monitor στο task manager και τσέκαρέ το για σιγουριά.
overpower Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Αν κάνεις ακριβώς τα βήματα τρέχει αυτόματα μόνο του κάθε 5 λεπτά. Άνοιξε το resource monitor στο task manager και τσέκαρέ το για σιγουριά. Ναι βασικα τωρα που ανοιξα το task scheduler ειδα οτι τρεχει κανονικα
panoskatos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Αυτό το ουράνιο τόξο που βλέπω σε κάποιους scout είναι επειδή χρησιμοποιούν το dof ή έχουν θέμα οι drivers της κάρτας γραφικών μου?
cpttony Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, panoskatos είπε Αυτό το ουράνιο τόξο που βλέπω σε κάποιους scout είναι επειδή χρησιμοποιούν το dof ή έχουν θέμα οι drivers της κάρτας γραφικών μου? Το rainbow glint είναι όταν είσαι στο sweet spot του άλλου (δηλαδή one shot kill), δεν έχει καμία σχέση είτε έχεις ή όχι το Sniper DoF ανοικτό, όταν δεν είσαι θα βλέπεις το κλασσικό glint. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από cpttony
vassilis018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, panoskatos είπε Αυτό το ουράνιο τόξο που βλέπω σε κάποιους scout είναι επειδή χρησιμοποιούν το dof ή έχουν θέμα οι drivers της κάρτας γραφικών μου? νομίζω είναι ότι είσαι μέσα στο εύρος του sweet spot, κοινώς τον ήπιες με πρόλαβε ο κάπταιν Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από vassilis018
panoskatos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, vassilis018 είπε νομίζω είναι ότι είσαι μέσα στο εύρος του sweet spot, κοινώς τον ήπιες με πρόλαβε ο κάπταιν Για καθίστε ρε παιδιά, δλδ αν βλέπω το ουράνιο τόξο του αλλουνού, άρα είμαι στο εύρος όπως λέτε, με μια σφαίρα έφυγα ασχέτως αν με πετύχει κεφάλι?
saxos55 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Καλώς όρισες στον κόσμο του sweet spot. Ναι, στο BF1 έχει ενσωματωθει αυτό το concept στα sniper rifles. Υπήρχε από την αρχή απλά τώρα στα rifles με glint υπάρχει τρόπος να το καταλαβαίνει κι ο στόχος (εσύ δλδ).
G.TH. Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Η πλάκα είναι πως σου το δείχνει ακόμα και αν οδηγάς τανκ.
panoskatos Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δεν ξέρω με ποίο σκεπτικό έφτιαξε κάτι τέτοιο η dice, είναι άκρως αντιαισθητικό στο παιχνίδι όπως και ενοχλητικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα