overpower Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, cpttony είπε @Zaytsev Και έλεγα πότε θα βγάλουν τα αποτελέσματα Επίσης, προβλήματα στην απόδοση, drops κλπ σε Windows 10 1709. Σε προλαβα. Στην προηγουμενη σελιδα εχω και τα αποτελεσματα σε pdf. Δεν ειδα το βιντεο
overpower Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν θα βρω καποιον λογο να ανοιξει καποιος την επιλογη για το DOF Απλα φαινεται χαλια ο αλλος. Και σε περιπτωση μαχης, καπνου κτλ, δεν θα μπορεις να συμμαδεψεις Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από overpower
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, overpower είπε Δεν θα βρω καποιον λογο να ανοιξει καποιος την επιλογη για το DOF Απλα φαινεται χαλια ο αλλος. Και σε περιπτωση μαχης, καπνου κτλ, δεν θα μπορεις να συμμαδεψεις Ποτε DOF, σε κανενα game.
saxos55 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Depth Of Field Είναι η μέθοδος του να θολώνεις κάποια πράγματα γύρω (μπρος/πίσω) από ένα αντικείμενο ώστε να δίνεις την αίσθηση του βάθους. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από saxos55
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Κάντε αυτό αν θέλετε να τρέχει βούτυρο το παιχνίδι..Ακόμα και στην 1803 η M$ δεν έφτιαξε το θέμα..
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Κάντε αυτό αν θέλετε να τρέχει βούτυρο το παιχνίδι..Ακόμα και στην 1803 η M$ δεν έφτιαξε το θέμα.. Εγώ πάντως και χωρίς να κάνω αυτό 1 ωρίτσα που έπαιξα μετά το update έτρεχε αρκετά καλά και σε γεμάτο σέρβερ με τους hotfix της nvidia, τώρα για πόσο δε ξέρω, πάντως με τον παλιό driver που είχα πραγματικά ήταν broken το game. Θέλω να πω πως κάνετε δε κάνετε το παραπάνω πιστεύω πως θα ήταν καλό να έχετε latest drivers στη gpu σας ειδικά μετά το major update. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από giorgosmcmc
Zaytsev Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 14 hours ago, cpttony said: @Zaytsev Και έλεγα πότε θα βγάλουν τα αποτελέσματα Έχει κανένα πινακάκι με συνοπτικά; Ξεκίνησα το video εχθές και βαρέθηκα.
overpower Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Zaytsev είπε Έχει κανένα πινακάκι με συνοπτικά; Ξεκίνησα το video εχθές και βαρέθηκα. 21 ώρες πριν, overpower είπε Full results 1
cpttony Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Έχει κανένα πινακάκι με συνοπτικά; Ξεκίνησα το video εχθές και βαρέθηκα. Μ' αρέσει που ασχοληθήκαμε και γράψαμε κείμενο, suppression πουθενά (εκτός από το παιχνίδι ) . 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 54 minutes ago, giorgosmcmc said: Εγώ πάντως και χωρίς να κάνω αυτό 1 ωρίτσα που έπαιξα μετά το update έτρεχε αρκετά καλά και σε γεμάτο σέρβερ με τους hotfix της nvidia, τώρα για πόσο δε ξέρω, πάντως με τον παλιό driver που είχα πραγματικά ήταν broken το game. Θέλω να πω πως κάνετε δε κάνετε το παραπάνω πιστεύω πως θα ήταν καλό να έχετε latest drivers στη gpu σας ειδικά μετά το major update. Κάνε κάμποσα alt+tabs και συνέχισε να παίζεις με το γράφημα(PerfOverlay.Drawgraph 1) ανοιχτό να δεις ότι θα αρχίσει τα κολλήματα..
Πέτρος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 @mparmpa-lefteris: Ελπίζω να μην παρεξήγησες το ύφος αυτού που σου έγραψα ingame. Ο server ήταν γεμάτος "αρπακτικά", για να είμαι κόσμιος.
tetes3e Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι ρε σύ. Τι να παρεξηγήσω. Καλά τα είπες Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από tetes3e 1
gildo Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Ειχα καιρο να μπω και βλεπω καποια καινουργια οπλα χωρις να εχω κανει το assigment.
pip1908 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Βάλανε τα καινούρια όπλα!ενδιαφέρον δεν λέω.... βρε δεν βρίσκω medic εδώ κ 2 μέρες ούτε με "σφαίρες" Όλοι assault μιλάμε μέχρι να τα ξεκλειδωσουμε άντε να βγάλεις άκρη.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα