cpttony Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, topdim είπε Επίσης γιατί έχω μπερδευτεί το premium pass έχει αποστολές single player ή μόνο online? To Premium/DLCs αφορούν καθαρά το online κομμάτι του παιχνιδιού.
topdim Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 26 λεπτά πριν, cpttony είπε To Premium/DLCs αφορούν καθαρά το online κομμάτι του παιχνιδιού. Α οπότε τζάμπα ασχολούμαι. Νόμιζα ότι έχει εξτρά single player αποστολές 1
Πέτρος Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Έπαιξε κανείς με την 1803 να μας πει εντυπώσεις ; Κανένα πρόβλημα, με τους τελευταίους μάλιστα ReLive. Ότι θέματα είχα τον τελευταίο καιρό διορθώθηκαν με το τελευταίο update του παιγνιδιού (οπότε αναμένεται να χαλάσουν αύριο).
giorgosmcmc Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μπορει καποιος που γνωριζει να μου πει πρωτον ενα site που να μπορω να αγορασω με τη χαμηλοτερη τιμη το battlefield 1 ultimate edition και αν η συγκεκριμενη εκδοση περιεχει οτι premium/dlcs εχει κυκλοφορησει και θα κυκλοφορησει?
cpttony Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε Μπορει καποιος που γνωριζει να μου πει πρωτον ενα site που να μπορω να αγορασω με τη χαμηλοτερη τιμη το battlefield 1 ultimate edition και αν η συγκεκριμενη εκδοση περιεχει οτι premium/dlcs εχει κυκλοφορησει και θα κυκλοφορησει? Η Ultimate Edition δεν είναι πλέον διαθέσιμη απ' όσο ξέρω, και έχει αντικατασταθεί με την Revolution (base game + Premium + έξτρα της Ultimate). Τώρα, όπως έγραψα και παραπάνω μάλλον θα δώσουν όλα τα DLC σε όλους τους παίκτες, γι' αυτό δε ξέρω αν αξίζει να δώσεις τα 30 ευρώ που ζητά η Revolution, για καταστήματα εδώ, εγώ είχα πάρει το base game από το cdkeys, αν θες να δεις ποια είναι "σωστά" μπορείς να ρωτήσεις εδώ. 1
overpower Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, cpttony είπε Η Ultimate Edition δεν είναι πλέον διαθέσιμη απ' όσο ξέρω, και έχει αντικατασταθεί με την Revolution (base game + Premium + έξτρα της Ultimate). Τώρα, όπως έγραψα και παραπάνω μάλλον θα δώσουν όλα τα DLC σε όλους τους παίκτες, γι' αυτό δε ξέρω αν αξίζει να δώσεις τα 30 ευρώ που ζητά η Revolution, για καταστήματα εδώ, εγώ είχα πάρει το base game από το cdkeys, αν θες να δεις ποια είναι "σωστά" μπορείς να ρωτήσεις εδώ. Ακόμα και έτσι, στα 21 ευρω δεν είναι και άσχημα. Μπορει να περασουν καποιοι μηνες μεχρι να δωσει ολα τα dlcs
giorgosmcmc Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κατεβηκε και εβαλα να παιξω λιγο online μετα απο καιρο που ειχα και ρε παιδια τι καταντια ειναι αυτη, τη framedrop ειναι αυτο, παιζω με fps cap 60fps και fast sync και εχει ξεσκιστει στο stuttering, αν το βαλω και dx12 ακομη χειροτερα, τι καταντια ειναι αυτη γιατι το κανανε χειροτερο και απ την early access του pubg? Μιλαμε για τρελο stuttering! Αισχος! Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από giorgosmcmc
panoskatos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Κατεβηκε και εβαλα να παιξω λιγο online μετα απο καιρο που ειχα και ρε παιδια τι καταντια ειναι αυτη, τη framedrop ειναι αυτο, παιζω με fps cap 60fps και fast sync και εχει ξεσκιστει στο stuttering, αν το βαλω και dx12 ακομη χειροτερα, τι καταντια ειναι αυτη γιατι το κανανε χειροτερο και απ την early access του pubg? Μιλαμε για τρελο stuttering! Αισχος! Είναι το πιο αλλοπρόσαλλο παιχνίδι που εχει βγει ποτέ στο τεχνικό κομμάτι. Μπορεί να παιζεις μια χαρά και χωρίς να αλλάξεις τίποτα ξαφνικά να ξεσκιστεί στα προβλήματα. Τις τελευταίες δυο μέρες εχω κ εγω frame drops χωρίς λόγο και αιτία. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, cpttony είπε 29 λεπτά πριν, panoskatos είπε Είναι το πιο αλλοπρόσαλλο παιχνίδι που εχει βγει ποτέ στο τεχνικό κομμάτι. Μπορεί να παιζεις μια χαρά και χωρίς να αλλάξεις τίποτα ξαφνικά να ξεσκιστεί στα προβλήματα. Τις τελευταίες δυο μέρες εχω κ εγω frame drops χωρίς λόγο και αιτία. Μα φίλε μου σου λέω πριν ένα 6μηνο με το ίδιο hardware, με τα ίδια settings και 115% upscale έτρεχε βουτηρο, γιατί άραγε με dx12 τρέχει χειρότερα αντί για καλυτερα; Το έχεις ψαξει; Με παραξενεύει αυτό. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από giorgosmcmc
saxos55 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Ε, θα'ναι καμια OP μπούρδα που θα σκοτώνει με 2 σφαίρες μέχρι να φάει κάνα nerf αν χρησιμοποιήσουμε τις εμπειρίες προηγούμενων patches. 2
cpttony Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Απ' ότι διαβάζω μόνο το Thompson βρίσκεται πίσω από assignments, τα υπόλοιπα είναι ξεκλειδωμένα. Αν και δεν έχει σημασία, μέγιστο lvl το 150 πλέον. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από cpttony
overpower Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, cpttony είπε Αν και δεν έχει σημασία, μέγιστο lvl το 150 πλέον. Γ*ΜΩ. Πανω που κοντευα τα 140. Αμαν πχια Και βλεπω οτι τουλαχιστον για να πας 141, θελει 5 mil exp Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από overpower
cpttony Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, overpower είπε [...] Και βλεπω οτι τουλαχιστον για να πας 141, θελει 5 mil exp Kαλά μη το λες, στο προηγούμενο update από το lvl 130 βρέθηκα με ένα χάρτη στο lvl 133. Θα πέσει γέλιο... (για να πρόσθεσαν αυτό, μάλλον μπήκε και το glint) Spoiler Patch Notes Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από cpttony 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα