Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, saxos55 είπε

Δεν παίζω πολύ πλέον αλλά πράγματι ό,τι γύρο έχω πιάσει τις τελευταίες δέκα μέρες (με εξαίρεση έναν) είναι αμφίρροπος. Μιλάμε για 1000-990, 1000-950, κτλ. Ποτέ πάνω από 100-150 tickets διαφορά.

Bonus, ένα revenge bit που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι πιλότοι.

Αυτό που παίζεις πιλότος με κάμερα 3ου προσώπου, με ξεπερνά...που τους πετυχαίνεις δε, ακατανόητο.

Βλέπω να είσαι κι από απόσταση, να ρίχνεις, να πετυχαίνεις, να ψοφάνε.

Χτες έγινα η χαρά του πυροβολητή ή του πιλότου που άλλαζε θέση...να ρίχνω από αρκετά κοντά, να πετυχαίνω αλλά να με ρίχνουν πρώτοι. Από μακριά, ούτε για αστείο.

2 ώρες πριν, black66.gr είπε

Όπως έγραψα και πιο πάνω, καλύτερα λίγοι και καλοί. Δεν είναι απαραίτητα κακό να λιγοστεύουν οι παίκτες σε κάποιο παιχνίδι. Να φεύγει η σαβούρα για άλλες παραλίες.

Θα βάλω γελιοφατσούλα, γιατί λογικά ως αστείο το γράφεις. :D

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Αυτό που παίζεις πιλότος με κάμερα 3ου προσώπου, με ξεπερνά...που τους πετυχαίνεις δε, ακατανόητο.

Βλέπω να είσαι κι από απόσταση, να ρίχνεις, να πετυχαίνεις, να ψοφάνε.

Βασικα στα planes πιο ευκολο ειναι με 3rd person. Στα tanks ειμαι 1st για το zoom, αλλα πολλες φορες ο αλλος ειναι εκτος "πλανου" (το μαυρο πλαισιο και καλα που βλεπεις απο μεσα στο tanks) οποτε παω 3rd για να πετυχω. Και οταν οδηγω ειμαι 3rd προφανως για να βλεπω καλυτερα τριγυρω μου

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, overpower είπε

Βασικα στα planes πιο ευκολο ειναι με 3rd person. Στα tanks ειμαι 1st για το zoom, αλλα πολλες φορες ο αλλος ειναι εκτος "πλανου" (το μαυρο πλαισιο και καλα που βλεπεις απο μεσα στο tanks) οποτε παω 3rd για να πετυχω. Και οταν οδηγω ειμαι 3rd προφανως για να βλεπω καλυτερα τριγυρω μου

Tι να πω.

Είναι που "έμαθα" αποκλειστικά με 1ου προσώπου από το 2 ακόμα...και σε h/c σε 3-4 κλπ δεν έχεις επιλογή να αλλάζεις.

Ας πούμε ότι το θεωρώ ένα ακόμα από τα απαράδεκτα του 1, του normal καλύτερα.

Κάτι σχετικό: Αυτό το απαράδεκτο όταν γυρνάς το πολυβόλο να μπερδεύεται το οπτικό του πεδίο με του πιλότου και να βλέπεις διασταυρούμενα μαύρα, γραμμές κλπ, ποιός τιτάνας το σκέφτηκε?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Κάτι σχετικό: Αυτό το απαράδεκτο όταν γυρνάς το πολυβόλο να μπερδεύεται το οπτικό του πεδίο με του πιλότου και να βλέπεις διασταυρούμενα μαύρα, γραμμές κλπ, ποιός τιτάνας το σκέφτηκε?

Γιατι, το οτι το γυρνας και πυροβολας μεσα απο το στομα του πιλοτου το βρισκεις λογικο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, overpower είπε

Γιατι, το οτι το γυρνας και πυροβολας μεσα απο το στομα του πιλοτου το βρισκεις λογικο?

Το ότι δεν μπορεί ο πολυβολητής να πετύχει την ουρά του αεροπλάνου του το βρίσκετε λογικό;:D

Αντικειμενικά είναι κλοπή να υπάρχει κάμερα 3ου προσώπου σε οχήματα και σε άλογα εις βάρος των πεζών που δεν την έχουν καθόλου. Επίσης χάνεται το νόημα των χαρακωμάτων και των εμποδίων για τα οχήματα, δεν μπορείς να κολλήσεις.
Στο βομβαρδιστικό επιβάλλεται να παίζεις από μέσα, και φωτογραφίζεις τον εχθρό και σημαδεύεις με ακρίβεια.

Επεξ/σία από G.TH.
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, overpower είπε

Α γεια σου...το περιέγραψες ακόμα καλύτερα.

Λογικά, μου κόβουν το πεδίο οι αμυγδαλές και τα δόντια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Medic βίντεο αυτή τη φορά! Αργοπορημένα :unsure:, αλλά περίμενα να φτιάξουν το sound bug που είχε το sniper variant, και μετά ξέχασα να το ανεβάσω. Το factory variant δεν είχε για μένα κάποιο ενδιαφέρον.

Σε άλλα νέα, Δευτέρα έχει update μάλλον με τα νέα variants.

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Έπαιξε κανείς με την 1803 να μας πει εντυπώσεις ;

σαν να έχει στρώσει λίγο το cpu usage σε εμένα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cpttony είπε

Medic βίντεο αυτή τη φορά! Αργοπορημένα :unsure:, αλλά περίμενα να φτιάξουν το sound bug που είχε το sniper variant, και μετά ξέχασα να το ανεβάσω. Το factory variant δεν είχε για μένα κάποιο ενδιαφέρον.

Σε άλλα νέα, Δευτέρα έχει update μάλλον με τα νέα variants.

Κάτι πρέπει να άλλαξαν σε αυτο το όπλο γιατί στην αρχή δεν ήταν τόσο αποδοτικό . Τον τελευταίο καιρό άρχισα να παίζω με το Howell Sniper και το βρήκα πολύ καλό.

Στο μοντάζ είσαι αστέρι !!

Πως τα έχεις τα γραφικά σου ? Κάπως περίεργα μου φαίνονται τα χρώματα .

3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Έπαιξε κανείς με την 1803 να μας πει εντυπώσεις ;

Τι είναι η 1803 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, panoskatos είπε

1. Κάτι πρέπει να άλλαξαν σε αυτο το όπλο γιατί στην αρχή δεν ήταν τόσο αποδοτικό . Τον τελευταίο καιρό άρχισα να παίζω με το Howell Sniper και το βρήκα πολύ καλό.

2. Στο μοντάζ είσαι αστέρι !!

3. Πως τα έχεις τα γραφικά σου ? Κάπως περίεργα μου φαίνονται τα χρώματα .

1. Όταν βγήκε το Apocalypse, διάβαζα ότι το damage model του ήταν pre-TTK, στο επόμενο update το άλλαξαν, εγώ δεν είδα διαφορά.

2. Ευχαριστώ, το κατά δύναμιν

3. Medium αν θυμάμαι καλά, εκτός Mesh Quality, και κάποια φίλτρα off, για τα χρώματα ίσως φταίει το λίγο αυξημένο brightness.

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.

Καλημέρα, γνωρίζει κανείς αν η έκδοση Battlefield 1 Revolution, που πουλάνε στα φυσικά μαγαζιά, έχει δύο κωδικούς μέσα στην συσκευασία? Γιατί έχω ήδη την βασική έκδοση και θα ήθελα να ενεργοποιήσω μόνο το premium κωδικό και τον άλλο να τον κάνω δώρο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, topdim είπε

Καλημέρα, γνωρίζει κανείς αν η έκδοση Battlefield 1 Revolution, που πουλάνε στα φυσικά μαγαζιά, έχει δύο κωδικούς μέσα στην συσκευασία? Γιατί έχω ήδη την βασική έκδοση και θα ήθελα να ενεργοποιήσω μόνο το premium κωδικό και τον άλλο να τον κάνω δώρο. 

Σύμφωνα με αυτό, είναι ξεχωριστοί οι κωδικοί. 

Από την άλλη, έδωσαν το Γαλλικό DLC, οπότε ίσως να δώσουν και τα υπόλοιπα, όπως έκαναν με του BF4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...