somaik Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Επίσης όταν έκανες φορμάτ έβαλες σιγουρα windows 10 64 bit? Ή 32 bit? Για αν έβαλες 32bit δε θα σου τρέχει το battlefield 1
vassilis018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 κάντο μια φρέσκια εγκατάσταση από την αρχή να μην παιδεύεσαι. κάθεσαι και τρως τα νεύρα σου με back up κτλ κτλ. εγώ όσες φορές έκανα φορμάτ, μετά φρέσκια εγκατάσταση, ξέρω θα περιμένω 3-4 ώρες μέχρι να κατέβει αλλά οκ ποτέ δεν είχα θέμα
somaik Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Επίσης αν έκανες backup και τα αρχεία settings του battlefield 1 που ήταν στα έγγραφα των windows ,αν τον έκανες restore τον φάκελο αυτόν σβηστον όλον και ξαναδοκιμασε
Manoleros95 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Οκ ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά. Θα δοκιμάσω μια ακόμα φορά με το backup και αν δεν το κάνω ενα fresh install απο την αρχή όπως είπε και ο vassilis για να ξεμπερδευω.
overpower Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Ccleaner διαβαζω. λολ. Δοκιμασε αντιγραφη παλι τον φακελο, αν δεν, απο την αρχη download 1
black66.gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 17 ώρες πριν, panoskatos είπε Διαφωνώ στο έπακρο με αυτο το σκεπτικό . Δεν μπορεί εγω να ξεκινάω σε μια ομάδα , να προσπαθώ για την ομάδα μου και ξαφνικά να βρεθώ στην αντίπαλη ομάδα ! Μου εχει τύχει σε server που ο admin έκανε αυτο ακριβώς το πράγμα και ηταν απίστευτα ξενέρωτο.Του έριξα κράξιμο και βγήκα απο το παιχνίδι. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα παιχνίδια ξεκινάνε νορμαλ , στην συνέχεια υπάρχουν κάποιοι που αλλάζουν ομαδα για κάποιον λόγο και κάποιοι που φεύγουν ή δεν μπαίνουν ποτέ και τρώνε αυτόματα kick . Σε αυτο δεν φταιει το παιχνίδι αλλά οι παίχτες. Αυτό ακριβώς. Δεν γίνεται να εχω ξεκινήσει με μια σωστή ομάδα που δουλεύει τέλεια το teamwork να έχουμε πιάσει έναν πολύ καλό ρυθμό και ξαφνικά τσουπ να σου αλλάζει team ο balancer επειδή κάποιοι αντίπαλοι εγκατέλειψαν. Ξενέρα μεγάλη. Ρίχνεις τα μπινελίκια σου και τον μπούλο μετά......αλλά ομως ο balancer δούλεψε άψογα. 1
Zaytsev Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 26 minutes ago, black66.gr said: Αυτό ακριβώς. Δεν γίνεται να εχω ξεκινήσει με μια σωστή ομάδα που δουλεύει τέλεια το teamwork να έχουμε πιάσει έναν πολύ καλό ρυθμό και ξαφνικά τσουπ να σου αλλάζει team ο balancer επειδή κάποιοι αντίπαλοι εγκατέλειψαν. Ξενέρα μεγάλη. Ρίχνεις τα μπινελίκια σου και τον μπούλο μετά......αλλά ομως ο balancer δούλεψε άψογα. Αυτό δεν είναι balancing... Το σωστό είναι να μεταφέρει τελευταίους από την ομάδα, είτε σε σκορ, είτε επειδή μπήκαν αργά, ώστε να αλλάξει λίγο η ισορροποία. Ούτε σκοπός είναι να γυρίσει το παιχνίδι. Απλά, ένα παιχνίδι στο 500-100, να μη γίνει 1000-150, αλλά 1000-500. Σίγουρα θα σου έχει τύχει να είσαι σε ανάλογη περίπτωση με την κερδισμένη ομάδα. Σου άρεσε? Μόνο στο 3 στη Metro, που έτσι κι αλλιώς παίζαμε για τα kills... 3
DJ_Duker Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μόνο σε μένα τώρα με τα τελευταία updates όποτε μπω στο παιχνίδι έχω για μισό-ένα λεπτό πολύ υψηλό ping (400+) και μετά στρώνει στο κλασικό ~50 ;
black66.gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Zaytsev είπε Αυτό δεν είναι balancing... Το σωστό είναι να μεταφέρει τελευταίους από την ομάδα, είτε σε σκορ, είτε επειδή μπήκαν αργά, ώστε να αλλάξει λίγο η ισορροποία. Ούτε σκοπός είναι να γυρίσει το παιχνίδι. Απλά, ένα παιχνίδι στο 500-100, να μη γίνει 1000-150, αλλά 1000-500. Σίγουρα θα σου έχει τύχει να είσαι σε ανάλογη περίπτωση με την κερδισμένη ομάδα. Σου άρεσε? Μόνο στο 3 στη Metro, που έτσι κι αλλιώς παίζαμε για τα kills... Σε κανέναν δεν αρέσει ένα παιχνίδι του 1000-150. Ούτε στους ηττημένους ούτε και στους νικητές. Αλλά οταν οι αντίπαλοι μας εχουν κλείσει στο base ή στην τελευταία σημαία, βαράνε αλύπητα και εγώ καταφέρνω να περάσω με smoke ενώ δεν ακολουθεί κανένας και ακόμα χειρότερα κάθομαι κρυμμένος και φωνάζω στο chat στην ομάδα μου να κάνει spawn πάνω μου και αυτοί ***, Ε!!!! τότε δεν φταίει ούτε το game ούτε ο balancer. Alt και f4 κατευθείαν. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από Praetorian
Zaytsev Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, black66.gr είπε Σε κανέναν δεν αρέσει ένα παιχνίδι του 1000-150. Αυτό όμως δεν αλλάζει ούτε με το καλό, ούτε με το κακό balance, οπότε είναι άσχετο ως επιχείρημα για το θέμα μας.
black66.gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Αν έχεις το τέλειο παιχνίδι με το τέλειο balance και τα όλα του αλλά το παίζει όλη η σαβούρα, τότε θα πάει και αυτό χαμένο. Αν έχεις ενα παιχνίδι με ελλείψεις και fails αλλά το παίζουν σωστοί και συγκροτημένοι παίκτες, τότε θα κρυφτούν απο μόνες τους πολλές αδυναμίες του. Γι'αυτό και έγραψα στο προηγούμενο διάγραμμα που ποστάρισες ότι ίσως και να είναι καλύτερα που έφυγαν πολλοί απο το bf. 1
pip1908 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, DJ_Duker είπε Μόνο σε μένα τώρα με τα τελευταία updates όποτε μπω στο παιχνίδι έχω για μισό-ένα λεπτό πολύ υψηλό ping (400+) και μετά στρώνει στο κλασικό ~50 ; Δεν ξέρω αν ειναι με τα τελευταία update το θέμα αυτό, απλά να σου πω πως εγώ το τελευταίο διάστημα έχω θέμα με τα ping ακόμα και από "server browser " που συνέχεια ψάχνω,χθες κ προχθές είχα από 130-99 το χαμηλότερο...δεν εστρωνε για κανένα λόγο,Μου κάνει εντύπωση που σε εσένα στρώνει... Όπως επίσης εντύπωση μου κάνει που έχω να δω 50αρια ping εδώ και αρκετό καιρό.(Δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται) Υ.Γ η ειρωνεία είναι,ότι ειμαι σε "fast path"κ με 50αρα σύνδεση.
panoskatos Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, pip1908 είπε Δεν ξέρω αν ειναι με τα τελευταία update το θέμα αυτό, απλά να σου πω πως εγώ το τελευταίο διάστημα έχω θέμα με τα ping ακόμα και από "server browser " που συνέχεια ψάχνω,χθες κ προχθές είχα από 130-99 το χαμηλότερο...δεν εστρωνε για κανένα λόγο,Μου κάνει εντύπωση που σε εσένα στρώνει... Όπως επίσης εντύπωση μου κάνει που έχω να δω 50αρια ping εδώ και αρκετό καιρό.(Δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται) Υ.Γ η ειρωνεία είναι,ότι ειμαι σε "fast path"κ με 50αρα σύνδεση. Εγω δεν εχω θέμα με ping , ποτέ δεν είχα, είμαι σε μόνιμη βάση στα 62-65 ping . Δεν το έχω γυρίσει σε fast path γιατί είμαι σε περιοχή με κακό ιντερνετ γενικά και προτιμώ να συγχρονίζω λίγο παραπάνω (κάπου στα 10,5 mbps) παρά να έχω λίγο καλύτερο ping αλλά χειρότερο download.
saxos55 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δεν παίζω πολύ πλέον αλλά πράγματι ό,τι γύρο έχω πιάσει τις τελευταίες δέκα μέρες (με εξαίρεση έναν) είναι αμφίρροπος. Μιλάμε για 1000-990, 1000-950, κτλ. Ποτέ πάνω από 100-150 tickets διαφορά. Bonus, ένα revenge bit που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι πιλότοι. 3
black66.gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, saxos55 είπε Δεν παίζω πολύ πλέον αλλά πράγματι ό,τι γύρο έχω πιάσει τις τελευταίες δέκα μέρες (με εξαίρεση έναν) είναι αμφίρροπος. Μιλάμε για 1000-990, 1000-950, κτλ. Ποτέ πάνω από 100-150 tickets διαφορά. Bonus, ένα revenge bit που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι πιλότοι. Όπως έγραψα και πιο πάνω, καλύτερα λίγοι και καλοί. Δεν είναι απαραίτητα κακό να λιγοστεύουν οι παίκτες σε κάποιο παιχνίδι. Να φεύγει η σαβούρα για άλλες παραλίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα