black66.gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Zaytsev είπε Άμα αρχίσανε τα δωρεάν, πάει κατά διαόλου το παιχνίδι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ίσως να την κοπανάει η σαβούρα και η πιτσιρικαρία μόνιμα για άλλες παραλίες (fortnite, pubg κλπ). Ίσως είναι και καλύτερα έτσι. Γι'αυτό και βλέπεις περισσότερα τέτοια σκορ σαν το παρακάτω. 9 ώρες πριν, cpttony είπε To να μη δείχνει stats/highlights κλπ είναι παλιό "πρόβλημα", διορθώνεται μετά από 1-2 γύρους. Ευχάριστο που βλέπεις ακόμη τέτοια παιχνίδια με όλα αυτά που γίνονται Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και εγώ τωρα τελευταία βλέπω πολύ περισσότερα τέτοια τελικά. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από black66.gr
cpttony Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, black66.gr είπε Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ίσως να την κοπανάει η σαβούρα και η πιτσιρικαρία μόνιμα για άλλες παραλίες (fortnite, pubg κλπ). Ίσως είναι και καλύτερα έτσι. Γι'αυτό και βλέπεις περισσότερα τέτοια σκορ σαν το παρακάτω. Και εγώ τωρα τελευταία βλέπω πολύ περισσότερα τέτοια τελικά. Μήπως φταίει και το ότι "έφτιαξαν" τον balancer Spoiler Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από cpttony 1
black66.gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Όταν ξεκινάει ο γύρος και από την αρχή είναι μέσα 32 vs 32 και το σκορ φτάσει στο 750-350 και εγκαταλείψουν οι μισοί απο την ομάδα που χάνει, ε τότε δεν φταίει κανένας balancer. Χθες παίζαμε παιχνίδι στο οποίο χάναμε 350-700 και έγινε ενα ξαφνικό ντου μολις βγηκε το behemoth και στο τέλος το γυρίσαμε για 20 περίπου thickets. 1
overpower Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Το θεμα του balancer δεν ειναι μονο να καταφερει να ξεκινησει το παιχνιδι με 32vs32 ή 31vs32, αλλα και στην συνεχεια, αφου φυγουν καποιοι, να μεταφερει ατομα στην ομαδα με τους λιγοτερους. Ακομα @@ ο balancer του 1
panoskatos Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, overpower είπε Το θεμα του balancer δεν ειναι μονο να καταφερει να ξεκινησει το παιχνιδι με 32vs32 ή 31vs32, αλλα και στην συνεχεια, αφου φυγουν καποιοι, να μεταφερει ατομα στην ομαδα με τους λιγοτερους. Ακομα @@ ο balancer του 1 Διαφωνώ στο έπακρο με αυτο το σκεπτικό . Δεν μπορεί εγω να ξεκινάω σε μια ομάδα , να προσπαθώ για την ομάδα μου και ξαφνικά να βρεθώ στην αντίπαλη ομάδα ! Μου εχει τύχει σε server που ο admin έκανε αυτο ακριβώς το πράγμα και ηταν απίστευτα ξενέρωτο.Του έριξα κράξιμο και βγήκα απο το παιχνίδι. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα παιχνίδια ξεκινάνε νορμαλ , στην συνέχεια υπάρχουν κάποιοι που αλλάζουν ομαδα για κάποιον λόγο και κάποιοι που φεύγουν ή δεν μπαίνουν ποτέ και τρώνε αυτόματα kick . Σε αυτο δεν φταιει το παιχνίδι αλλά οι παίχτες. 1
overpower Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 39 λεπτά πριν, panoskatos είπε Διαφωνώ στο έπακρο με αυτο το σκεπτικό . Δεν μπορεί εγω να ξεκινάω σε μια ομάδα , να προσπαθώ για την ομάδα μου και ξαφνικά να βρεθώ στην αντίπαλη ομάδα ! Μου εχει τύχει σε server που ο admin έκανε αυτο ακριβώς το πράγμα και ηταν απίστευτα ξενέρωτο.Του έριξα κράξιμο και βγήκα απο το παιχνίδι. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα παιχνίδια ξεκινάνε νορμαλ , στην συνέχεια υπάρχουν κάποιοι που αλλάζουν ομαδα για κάποιον λόγο και κάποιοι που φεύγουν ή δεν μπαίνουν ποτέ και τρώνε αυτόματα kick . Σε αυτο δεν φταιει το παιχνίδι αλλά οι παίχτες. Ετσι λειτουργουσε και στα 3 & 4. Με 20 vs 32 και behemoth στους 20, πολυ απλα δεν γυρναει ποτε αν δεν γινει balance αναμεσα στους παικτες. It's not about the stats. 1
panoskatos Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, overpower είπε Ετσι λειτουργουσε και στα 3 & 4. Με 20 vs 32 και behemoth στους 20, πολυ απλα δεν γυρναει ποτε αν δεν γινει balance αναμεσα στους παικτες. It's not about the stats. Γιατι να γυρίσει ? Υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος που να λέει οτι το παιχνίδι πρέπει να γυρίσει ? Υπάρχουν παιχνίδια που είναι πολύ κοντά και ισορροπημένα (και είναι και τα πιο απολαυστικά )και υπάρχουν παιχνίδια που σχεδόν απο την αρχη υπερισχύει η μια πλευρά. Οταν ξεκινάει ενα παιχνίδι και βλέπω οτι η ομάδα μου εχει 20 snipers όπου είναι ακροβολισμένοι περιμετρικά στα βουνά και παρακαλάω να σταματήσουν το sniping και να αλλάξουν κλάση και κανένας δεν το κάνει , δεν μου φταει το παιχνίδι αλλά οι παίχτες . Και θέλεις ρε άνθρωπε να καμπερωθείς γιατι για χ λόγους βαριέσαι (το σέβομαι ) ε τότε καμπερώσου σε κάποια σημαία μας να παίξεις άμυνα . Βλέπεις πχ οτι υπάρχει πρόβλημα με την αεροπορία , άρπαξε τα ΑΑ , άλλαξε κλάση σε support να εχεις repair tool και lmg . Τα πάντα στο παιχνίδι είναι θέμα αντίληψης,οταν για κακή σου τύχη πέσεις σε ομάδα που οι περισσότεροι δεν διαθέτουν αντίληψη η ομάδα σου θα χάσει , το παιχνίδι θα γίνει ανισόρροπο και κάποιοι θα δειλιάσουν και θα φύγουν.Απο την άλλη μπορεί η αντίπαλη ομάδα ετσι και αλλιώς να είναι καλύτερη , κάποια ομάδα θα κερδίσει και η άλλη θα χάσει. Υπάρχουν και περιπτώσεις που η αντίπαλη ομάδα αποτελείται απο πολλά άτομα που είναι στην ίδια κλαν , εκει λόγο επικοινωνίας ξέρεις οτι αυτη η ομάδα θα υπερισχύσει. και στον πραγματικό πόλεμο η επικοινωνία είναι το Α και το Ω . Ετσι οπως το γράφεις είναι οτι σονι και ντε η Dice πρέπει να φτιάξει εναν μηχανισμό στο παιχνίδι οπου οταν μια ομάδα χάνει να μπορεί με εναν τρόπο να γυρίσει το παιχνίδι . Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από panoskatos
Manoleros95 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Ρε παιδια. Εκανα ενα φορματ σημερα. Εκανα backup to game πριν ξεκινησω. Τεσπα αφου εβαλα το Origin ξανα, ξεκινησα το download, Pause, βαγινω απο origin και βαζω το backup φακελο κλπ κλπ. Να μην εξηγω νομιζω την ξερετε ολοι την διαδικασια, την εχω κανει απειρες φορες χωρις κανενα θεμα. Το θεμαι ειναι οτι τωρα μολις ξαναμπαινω στο origin και παταω resume γινονται ολα οκ μεχρι που μου βγαζει το παρακατω. Και απλα μενει ετσι. Restart εκανα, σαν admin το ετρεξα, τα παντα...
somaik Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Ρε παιδια. Εκανα ενα φορματ σημερα. Εκανα backup to game πριν ξεκινησω. Τεσπα αφου εβαλα το Origin ξανα, ξεκινησα το download, Pause, βαγινω απο origin και βαζω το backup φακελο κλπ κλπ. Να μην εξηγω νομιζω την ξερετε ολοι την διαδικασια, την εχω κανει απειρες φορες χωρις κανενα θεμα. Το θεμαι ειναι οτι τωρα μολις ξαναμπαινω στο origin και παταω resume γινονται ολα οκ μεχρι που μου βγαζει το παρακατω. Και απλα μενει ετσι. Restart εκανα, σαν admin το ετρεξα, τα παντα... Repair game δοκίμασες; Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από somaik
Manoleros95 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, somaik είπε Repair game δοκίμασες; Δεν μου βγαζει επιλογη για repair γιατι υποτιθεται ακομα δεν εχει τελειωσει το download ενω εγω εχω ηδη περασμενο τον ολοκληρωμενο φακελο του game.
somaik Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Δεν μου βγαζει επιλογη για repair γιατι υποτιθεται ακομα δεν εχει τελειωσει το download ενω εγω εχω ηδη περασμενο τον ολοκληρωμενο φακελο του game. Το ρούτερ σου το έκανες restart? Αν το έκανες και δεν άλλαξε τιποτα, κατέβασε και τρέξε το δωρεάν Ccleaner κάνε scan διαγραφή cookies κτλ. Και μετά με το ίδιο πρόγραμμα κάνε repair registry Και ξαναδοκιμασε Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από somaik 1
Zaytsev Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Just now, somaik said: Το ρούτερ σου το έκανες restart? Αν το έκανες και δεν άλλαξε τιποτα, κατέβασε και τρέξε το δωρεάν Ccleaner κάνε scan διαγραφή cookies κτλ. Και μετά με το ίδιο πρόγραμμα κάνε repair registry Διαγραφή cookies από που; Τον browser...? 1
somaik Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Διαγραφή cookies από που; Τον browser...? Διαγραφή των σκουπιδιών,αχρήστων αρχείων κτλ εννοούσα με το ccleaner Και μετά repair registry με το ccleaner πάλι κι αυτό Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από somaik
Manoleros95 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 To ρουτερ το εκανα ρεσταρτ αλλα δεν ειδα καποια αλλαγη. Κολλημενο στο ιδιο σημειο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα