Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι ηδη στα 4 crash σμρ... Παμε πολυ καλα μεχρι τωρα... 

Και μαλιστα στο ενα ειχα και space bomber και εσπερνα τρομο ( πρωτη φορα καταφερνα streak με space bomber, συνηθως με εριχναν μεσα σε 1 λεπτο ), ηθελα να σπασω οτι υπηρχε γυρω μου απο τα νευρα. Repair εκανα το πρωι, βρηκε 880Mb που έλειπαν ( ?? )  τα κατεβασα, drivers εχω τους τελευταιους στα παντα... Δεν ξερω τι αλλο μπορει να παιζει πραγματικα.

edit: Ενταξει τραγικα πραγματα... Ανοιγω το game και με πεταει να κανω calibration φωτεινοτητα και μετα single player. Σαν να το ανοιγω πρωτη φορα.

Επεξ/σία από Manoleros95
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 4/25/2018 στις 1:26 ΠΜ, tetes3e είπε

Μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι νορμάλ αυτα τα στατιστικά;;

https://battlefieldtracker.com/bf1/profile/pc/flowerkingzzz

Είχε ένα fighter bomber killer και δεν άφηνε τιποτα όρθιο. Δεν συζηταμε για αεροπλάνα δεν πετούσε τιποτα.. με εριχνε σε 2 δευτερόλεπτα, αλλα θέριζε και το πεζικό με τις ρουκέτες του.

Έλα ρε.

Ξέχασα να σου πω. Τον πέτυχα προχτές τον δικό σου. 

5ae4be4779326_Battlefield1Screenshot2018_04.26-21_27_28_11.png.9cd30cffc7811a6c813b4f77cbe744bd.png

Μπήκα τέλος του γύρου και πάντα δίνω benefit of a doubt. Μπορεί πχ να είχε άρμα και να έσπερνε.

Όσο περίμενα να τελειώσει ο γύρος, έκανε καμια δεκαριά kill ακόμα (νομίζω τελείωσε με 84-14). Με assault όλα.

Ε, εντάξει. Τέτοια παραγωγικότητα (έχει τα διπλά kill από τον επόμενο στο server) μόνο με assault και με τέτοιο ping, δύσκολα.

Να κάνω μια παρένθεση εδώ και να πω πως (σχεδόν) όσους cheaters έχω πετύχει, έχουν αυξημένο ping, συνήθως γύρω στο 100-120. Δε νομίζω να είναι σύμπτωση.

Τεσπά, στον επόμενο τον έκανα spectate δυστυχώς μόνο για 2-3 λεπτά, αλλά ήταν αρκετά.

Έχει σίγουρα wallhack (φάνηκε σε ένα σημείο του βίντεο που προσπαθεί να κάνει spot κάποιον που ήταν πίσω από βράχο και δε φαινόταν).

Για το aimbot κατά 99% έχει κάνει το εξής: Το έχει βάλει μάλλον να ενεργοποιείται με κάποιο κουμπί. Έτσι τα kills που κάνει είναι ένα mix legit kills και cheats. Δηλαδή όταν βρει τα σκούρα, πατάει ένα κουμπί και κάνει auto aim. Όταν κάποιον «τον έχει», τον σκοτώνει κανονικά. Την πάτησε όμως γιατί σε ένα διπλό kill που έκανε μάλλον κράτησε πατημένο το κουμπί του auto aim και αμέσως μόλις έκανε το δεύτερο kill το όπλο του έκανε snap σε έναν τρίτο αντίπαλο, πολύ μακρία και πίσω από το κάστρο στη FAO. Όταν προλάβω θα ανεβάσω το βίντεο.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μπράβο ρε φίλος. Τον τσακωσες. Δοκίμαζα αυτές τις μέρες το fighter bomber killer που είχε. Οσο και αν το ευθυγράμιζα με τον στόχο, οι ρουκέτες δεν έκαναν παραπάνω απο 40-50% damage. Αυτος με κατεβαζε σε 3 δευτερόλεπτα. Όλα πάνω μου. Aimbot του θανατά. 

Είναι άτυχος όμως. Βρεθηκες στον δρόμο του εσύ.. Περιμένω βίντεο, γιατί ακομα νεύρα εχω με αυτόν.:lol:

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saxos55 είπε

Έλα ρε.

Ξέχασα να σου πω. Τον πέτυχα προχτές τον δικό σου.

Να κάνω μια παρένθεση εδώ και να πω πως (σχεδόν) όσους cheaters έχω πετύχει, έχουν αυξημένο ping, συνήθως γύρω στο 100-120. Δε νομίζω να είναι σύμπτωση.

... Όταν προλάβω θα ανεβάσω το βίντεο.

A γεια σου!

Έχω ρίξει άπειρο in-game κράξιμο για Ping>100 (και αρκετά παραπάνω συνήθως), και  ο εκάστοτε τύπος να μας ρημάζει.

Στα δικά μου: Παίζει να είναι η 1η φορά που φχαριστήθηκα μετάλλιο...

Το ΧΚΤΔ Χρυσό Βλήμα του Μυρμιδώνος πήρα (ουσιαστικά από 20kills με συγκεκριμένο όπλο κάθε κλάσης). Σε support και scout, έπρεπε πρώτα να ανέβω 2-3 βαθμούς για να ξεκλειδώσω το απαραίτητο όπλο.

Ευτυχώς, έπεσα σήμερα σε καλή ομάδα και τα δύο αυτά τα έκανα σχετικά "άνετα", αφού τους έρμους τους απέναντι τους σαπίζαμε.

Πάντως, τα kills με support ήταν απαράδεκτα εύκολα. Επικό disadvantage ο δύσμοιρος που του ρίχνεις. Ειδικά με κάτι γαϊδούρια που έχουν φτιαχτεί μόνο για πρηνή θέση με bipod, κι εγώ να κάνω το Γιαννάκη το Μάμπο όρθιος, να ρίχνω, να τους καθηλώνω και να τους πετυχαίνω ανεξάρτητα απόστασης κλπ.

Με τα scout, βοήθησε σίγουρα το ping (60, ανέλπιστο). Αλλά πολύ κεφάλι, επίσης πολύ εύκολα.

Κόντεψα να πιάσω τα 2500μέτρα, που είναι το "κατόρθωμα" ενώ πριν ξεκινήσω είχα ούτε 500.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, black66.gr είπε

Θα είναι μάλλον για την ομαλή μεταβίβαση και συνέχεια στο επόμενο BF που θα αναφέρεται στον WW2. Μην ξεφύγουμε και από το "πνεύμα" του παιχνιδιού.....  :P:lol:B).

Το Thompson έχει ένα λόγο ύπαρξης (αφού το αρχικό μοντέλο σχεδιάστηκε -και παραλίγο να μπει στον πόλεμο- εκείνη την περίοδο), για τα BAR A2, M38 δε βρίσκω, που μάλλον τα έβαλαν ως hint για το επόμενο παιχνίδι.

1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

[...]

Πάντως, τα kills με support ήταν απαράδεκτα εύκολα. Επικό disadvantage ο δύσμοιρος που του ρίχνεις. Ειδικά με κάτι γαϊδούρια που έχουν φτιαχτεί μόνο για πρηνή θέση με bipod,

[...]

Γενικά, στο BF1 "μπήκαν" κακές συνήθειες σε όλες τις κλάσεις για να γίνει πιο casual, και δυστυχώς για πολλούς χάλασε το πράγμα.

Όσο για τα "γαϊδούρια", το Browning M1917 ζυγίζει ~47kg (χωρίς την ταινία), αλλά "lack of content" αν δε το βάζανε.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, tetes3e είπε

Είναι άτυχος όμως. Βρεθηκες στον δρόμο του εσύ.. Περιμένω βίντεο, γιατί ακομα νεύρα εχω με αυτόν.:lol:

Δες τον και μετά report him.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, saxos55 είπε

Δες τον και μετά report him.

Κι εκεί που βλέπω το video....τσουπ...με σκοτώνει!

Για αυτό έφυγες προχτές από την ομάδα?

Μπήκες να γράψεις, και με άφησες να παλεύω μόνος, σχεδόν (άντε, και ο PortoLeone)!

Δημοσ.

Ναι ρε συ. Μπήκα πάνω σου στο γύρο που τελείωνε Amiens και με το που βλέπω το σκορ του λέω εδώ είμαστε. Τελικά επιβεβαιώθηκα.

Σπάνια πλέον γράφω, απλά αλλάζω server. Αλλά τον συγκεκριμένο τον θυμόμουν από το post αυτό:

οπότε είπα τον συγκεκριμένο να τον γράψω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον έχει το κουμπί του aimbot στο fire button για πιο γρήγορα. Μόλις δει κάποιον και τον σημαδέψει, κατευθείαν το όπλο πάει πάνω στον εχθρό χωρίς να χάνει καθόλου. Στην περίπτωση των δυο ξεχάστηκε, το κράτησε πατημένο και σημάδευε τον τοίχο μετά. 

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

Κατά διαόλου πάει έτσι κι αλλιώς.

Τον τελευταίο καιρό, όλο και δυσκολεύομαι να πετύχω server να μπω.

Όχι επειδή είναι οοοοοοοολοι γεμάτοι, αλλά επειδή είναι κάποιοι γεμάτοι αλλά ατελείωτοι άδειοι.

Δημοσ.

Από προχτές άρχισε να κολλάει το χρονόμετρο μόλις τελειώσει κάποιος γύρος. Και δεν αφήνει να δεις στατιστικά ή χάιλαιτ. Διορθώνεται μόνο αν κλείσω το παιχνίδι.
Όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Από προχτές άρχισε να κολλάει το χρονόμετρο μόλις τελειώσει κάποιος γύρος. Και δεν αφήνει να δεις στατιστικά ή χάιλαιτ. Διορθώνεται μόνο αν κλείσω το παιχνίδι.
Όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές.

To να μη δείχνει stats/highlights κλπ είναι παλιό "πρόβλημα", διορθώνεται μετά από 1-2 γύρους.

Ευχάριστο που βλέπεις ακόμη τέτοια παιχνίδια με όλα αυτά που γίνονται

Spoiler

2.2.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...