Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/25/2018 στις 6:56 ΜΜ, Manoleros95 είπε

BTW μετα το τελευταιο update μου βγαζει ολα τα dlc operation ως κλειδωμενα. Εχει τυχει σε καποιον αυτο?

Ναι σε μενα αλλα πεζουν κανονικα. Και αμα πεξω μια πιστα ξεκλειδωνουν μεχρι να ξανανειξω το game.

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που βλεπεις τα stats?

Με τον αριθμο των παιχνιδιων σου, αν δεν εκανα λαθος, θες περιπου 30 games για να ανεβεις 1% στο wins. Τωρα εισαι στο 76.5

11 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε

Κάποιος να μου εξηγήσει λίγο για ποιον λόγο καθε φορα που κάνουν update γ@μ@νε και τα stats. Ξεκινάω match έχοντας avg spm 3321, νικάω το match έχοντας κοντά στα 800 spm με support. Βγαίνω κοιτάω στατς και το avg spm εχει πέσει στα 2940. Λέω θα έχει γινει καμιά λαλακια δεν είναι και απίθανο σε αυτό το game. Restart το game ξαναμπαίνω το ίδιο. Μπαίνω companion το ίδιο. Στο μεταξύ το win ratio κολλημένο στο 76% άσχετα του οτι εχω νικήσει την συντριπτική πλειοψηφία των τελευταίων 20 match ( νομίζω 16-17 απο τα 20). Αισχος κατάντησε αυτό με τα stats, ουτε τo play time μου δεν μπορούν να δείξουν σωστά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, overpower είπε

Που βλεπεις τα stats?

Με τον αριθμο των παιχνιδιων σου, αν δεν εκανα λαθος, θες περιπου 30 games για να ανεβεις 1% στο wins. Τωρα εισαι στο 76.5

Τα βλέπω ingame και στο companion. Τόσο πολύ δεν νομίζω να θέλει. Σε μια φάση θυμάμαι παίζει να ανέβαινα κάθε μέρα 1% χωρίς να παίζω πάνω απο 5 match. Απλά τα νικουσα όλα.  

Περίεργα πράγματα με αυτά τα stats. Στο μεταξύ play time στο origin δείχνει 167 ώρες στο companion λεει 106. Τώρα πώς κατάφεραν να έχουν διαφορά 61 ώρες μόνο αυτοί ξέρουν...

Επεξ/σία από Manoleros95
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Manoleros95 είπε

Κάποιος να μου εξηγήσει λίγο για ποιον λόγο καθε φορα που κάνουν update γ@μ@νε και τα stats. Ξεκινάω match έχοντας avg spm 3321, νικάω το match έχοντας κοντά στα 800 spm με support. Βγαίνω κοιτάω στατς και το avg spm εχει πέσει στα 2940. Λέω θα έχει γινει καμιά λαλακια δεν είναι και απίθανο σε αυτό το game. Restart το game ξαναμπαίνω το ίδιο. Μπαίνω companion το ίδιο. Στο μεταξύ το win ratio κολλημένο στο 76% άσχετα του οτι εχω νικήσει την συντριπτική πλειοψηφία των τελευταίων 20 match ( νομίζω 16-17 απο τα 20). Αισχος κατάντησε αυτό με τα stats, ουτε τo play time μου δεν μπορούν να δείξουν σωστά...

το θέμα μας είναι το k/d πόσα kills κάνουμε κτλ κτλ.

πολύ θέλω να δω την Dice να βγάζει τα στατιστικά περί k/d και skill. στο νέο BF, εκεί να δεις τι γέλιο θα πέσει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Manoleros95 είπε

Τα βλέπω ingame και στο companion. Τόσο πολύ δεν νομίζω να θέλει. Σε μια φάση θυμάμαι παίζει να ανέβαινα κάθε μέρα 1% χωρίς να παίζω πάνω απο 5 match. Απλά τα νικουσα όλα.  

Περίεργα πράγματα με αυτά τα stats. Στο μεταξύ play time στο origin δείχνει 167 ώρες στο companion λεει 106. Τώρα πώς κατάφεραν να έχουν διαφορά 61 ώρες μόνο αυτοί ξέρουν...

Τα in game/ companion εμφανίζουν λάθος stats, καλύτερα να τα βλέπεις σε 3rd party σελίδες (bfstats, bftracker). Όσο για τις ώρες, το Origin γράφει και τις ώρες που "κάθεσαι" στο menu, τα υπόλοιπα (sites, companion, in game) μετράνε πόσες ώρες είσαι σε παιχνίδι/παίζεις.

1 ώρα πριν, vassilis018 είπε

το θέμα μας είναι το k/d πόσα kills κάνουμε κτλ κτλ.

πολύ θέλω να δω την Dice να βγάζει τα στατιστικά περί k/d και skill. στο νέο BF, εκεί να δεις τι γέλιο θα πέσει. 

Βρε 'σεις, γιατί τόση κάψα για τα K/D, W/L ratio κλπ?

Επεξ/σία από cpttony
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Manoleros95 είπε

Η λογική λέει ότι όσα περισσότερα games έχεις χαμένα, τόσα περισσότερα θες για να μεγαλώσεις την διαφορά. 

Με 1 ήττα, ναι κάθε game που παίζεις θα στο ανεβάζει γρήγορα. 1-1 θα είναι 50%,2-1 θα είναι 66, 3-1 θα είναι 75 κτλ

Για να έχεις 75% στις 10 ήττες θες 30-10, στις 70 θες 210-70. (εδώ κοντά είσαι εσύ) 

Επεξ/σία από overpower
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, cpttony είπε

Τα in game/ companion εμφανίζουν λάθος stats, καλύτερα να τα βλέπεις σε 3rd party σελίδες (bfstats, bftracker). Όσο για τις ώρες, το Origin γράφει και τις ώρες που "κάθεσαι" στο menu, τα υπόλοιπα (sites, companion, in game) μετράνε πόσες ώρες είσαι σε παιχνίδι/παίζεις.

Βρε 'σεις, γιατί τόση κάψα για τα K/D, W/L ratio κλπ?

ειρωνικά το έγραψα περί k/d κτλ, 

με 5.51% Και 0.47% σε άρματα και αεροπλάνα(time used) αντίστοιχα, λες να με ενδιαφέρει το K/D?

Δημοσ.

Σήμερα άρχισε να στέλνει στο τσατ μηνύματα "Game is inbalanced and automatic autobalance will start working in a few seconds"
Κάπως έτσι τέλοςπάντων. 
Έπαιξα 3 εκστρατείες δεν το είδα σε καμία να αλλάζει παίχτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθουν!!!ΕΝΑ11!!

*Δεν μπορω να καταλαβω πως το bf3 & 4 ειχαν balance και εδω δεν μπορουν να το βαλουν

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎25‎/‎4‎/‎2018 στις 6:56 ΜΜ, Manoleros95 είπε

BTW μετα το τελευταιο update μου βγαζει ολα τα dlc operation ως κλειδωμενα. Εχει τυχει σε καποιον αυτο?

Στα Patch Notes του CTE το αναφέρουν, οπότε σε μελλοντικό update θα διορθωθεί.

@overpower και σε όποιον άλλον έπαιζε το space bomber

Increased the reload time of HE cluster bombs on the Ilya Muromets from 3s per bomb to 10s, and made a slight tweak to how the bomblets are deployed to keep them more evenly distributed. 

Κρίμα...

Βέβαια, το πρόβλημα παραμένει όσο μπορεί να πετάει έξω από το βεληνεκές των AAG.

@vassilis018

Γενικά μίλησα μιας και υπάρχουν αρκετά posts περι stats, με αφορμή το post σου.

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.
2 ώρες πριν, cpttony είπε

@overpower και σε όποιον άλλον έπαιζε το space bomber

Increased the reload time of HE cluster bombs on the Ilya Muromets from 3s per bomb to 10s, and made a slight tweak to how the bomblets are deployed to keep them more evenly distributed. 

Κρίμα...

Βέβαια, το πρόβλημα παραμένει όσο μπορεί να πετάει έξω από το βεληνεκές των AAG.

Ε νταξ, 1 λεπτο θελω να στριψω ετσι και αλλιως :P

Αυτο για το range ομως. Εισαι σιγουρος αν εχει αναφερθει σαν bug στα φορουμ τους? Οπως σου ειχα πει, το παρατηρησα μονο στο conquest και (νομιζω) μονο σε maps οπου δεν υπαρχουν λοφοι με AAG (πχ st. quentin). Σε maps οπως πχ giants shadow ή sinai οντως δεν εφταναν επειδη ολο το map (τουλαχιστον το playable) ειναι επιπεδο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, overpower είπε

Ε νταξ, 1 λεπτο θελω να στριψω ετσι και αλλιως :P

Αυτο για το range ομως. Εισαι σιγουρος αν εχει αναφερθει σαν bug στα φορουμ τους? Οπως σου ειχα πει, το παρατηρησα μονο στο conquest και (νομιζω) μονο σε maps οπου δεν υπαρχουν λοφοι με AAG (πχ st. quentin). Σε maps οπως πχ giants shadow ή sinai οντως δεν εφταναν επειδη ολο το map (τουλαχιστον το playable) ειναι επιπεδο.

Έχω δει διάφορα σχόλια σε reddit/forums, αλλά μάλλον περνάνε απαρατήρητα ή δε ξέρω (και στο παραπάνω link του CTE το αναφέρουν). Έχω την εντύπωση ότι σε όλες τις πίστες μπορούν να πετάνε εκτός βεληνεκούς των AAG.

Τελικά, έβαλαν το Thompson στο CTE (μαζί με τα υπόλοιπα - ελπίζω να μη δω/δούμε BAR A2, Mosin Nagant M38)

Και ένα ωραίο βίντεο

Spoiler

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, cpttony είπε

Τελικά, έβαλαν το Thompson στο CTE (μαζί με τα υπόλοιπα - ελπίζω να μη δω/δούμε BAR A2, Mosin Nagant M38)

3 ώρες πριν, Zaytsev είπε

Στο επόμενο patch θα βάλουν RPGs & Stingers...

Θα είναι μάλλον για την ομαλή μεταβίβαση και συνέχεια στο επόμενο BF που θα αναφέρεται στον WW2. Μην ξεφύγουμε και από το "πνεύμα" του παιχνιδιού.....  :P:lol:B).

Επεξ/σία από black66.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...