tetes3e Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι νορμάλ αυτα τα στατιστικά;; https://battlefieldtracker.com/bf1/profile/pc/flowerkingzzz Είχε ένα fighter bomber killer και δεν άφηνε τιποτα όρθιο. Δεν συζηταμε για αεροπλάνα δεν πετούσε τιποτα.. με εριχνε σε 2 δευτερόλεπτα, αλλα θέριζε και το πεζικό με τις ρουκέτες του. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από tetes3e
overpower Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Χωρις βιντεο δεν μπορουμε να ξερουμε, απο τα στατιστικα φαινεται να εχει εμπειρια. Τα bomber πεφτουν ευκολα απο καλο fighter με ροκετες. Επισης, ειδικα σε anti air gun, το πεζικο ειναι easy kill με ρουκετες.
tetes3e Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δεν είχα την ψυχραιμία και τον χρονο να τον κάνω spectate. Μου έκανε εντύπωση ποσο γρήγορα έπεφτε η ζωή μου, ήμουν με attack plane. Δεν προλάβαινα καν να αλλαξω θέση.
panoskatos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Manoleros95 είπε Ναι η άποψη μου αυτή ειναι σχετικά με τους scouts. Ξεκάθαρα πράγματα. Σε arcade games όπως το battlefield που το στοιχείο του ρεαλισμού είναι σχεδόν ανύπαρκτο οι "scouts" πρέπει να παίζουν aggressive και να βαρανε κεφάλια συνεχώς καθώς και να είναι στα flags και να βοηθάνε στο capture. Δεν υπάρχει άλλη χρήση του scout για μένα πέραν αυτής. 1ον Το battlefield δεν είναι arcade παιχνίδι. 2ον Ο καθένας έχει την άποψη του και παίζει όπως γουστάρει, αλλά αντικειμενικά υπάρχουν σωστές και λάθος τακτικές. Ο scout / sniper δεν είναι για μέσα στην σημαία αλλά περιμετρικά. Είναι ο κρυφός σκοπευτής που θα σου κάνει την ζημιά εξ αποστάσεως, αν είναι μέσα είναι καμμενο χαρτί. Αυτή την ικανότητα έχει το όπλο του. Τώρα το πως θέλει να παίζει ο καθένας και αν τα καταφέρνει είναι άλλη ιστορία. 2 ώρες πριν, tetes3e είπε Μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι νορμάλ αυτα τα στατιστικά;; https://battlefieldtracker.com/bf1/profile/pc/flowerkingzzz Είχε ένα fighter bomber killer και δεν άφηνε τιποτα όρθιο. Δεν συζηταμε για αεροπλάνα δεν πετούσε τιποτα.. με εριχνε σε 2 δευτερόλεπτα, αλλα θέριζε και το πεζικό με τις ρουκέτες του. Θα τα χαρακτήριζα και κακά στατιστικά. Έχει 30 μέρες παιχνιδιού μόνο σε αεροπλάνο και 88 μέρες συνολικού παιχνιδιού. Με τόσες ώρες πτήσης είναι λογικό να αποκτήσει κάποια εμπειρία. Από την άλλη δεν έχουμε εικόνα από το gameplay. Αν έχει βάλει πάντως cheat σύμφωνα με τις υποψίες σου, θα το έχει βάλει πολύ πρόσφατα. Τα έως τώρα στατιστικά δείχνουν καθαρό παίχτη. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από panoskatos 1 1
Manoleros95 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δεν ξέρω μάγκες εμένα αυτή είναι η άποψη μου. Εγω προσωπικά έτσι παίζω scout, σε καθε match ειμαι στους 5 πρώτους του σερβερ έχοντας απο καμια 15αρια capture. Αλλα όπως είπε και ο φίλος ο καθένας οπως τον βολεύει παίζει.
cpttony Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) @vassilis018 Εδώ το εξηγεί καλύτερα νομίζω Spoiler Μιλάει για nerf ?! Το μόνο καλό που βλέπω είναι τα glints σε όλα τα variants. Δείτε τα σχόλια κάτω απ' αυτά των Dazs και Flackfire. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από cpttony 1
sargio01 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ήξερα για την επιλογή στόχευσης στην πραγματικότητα, που λέει ο Zaytsev, αλλά ξέρω σίγουρα πως η αλλαγή του διαμετρήματος των τυφέκιων του ΝΑΤΟ απο 7,62 σε 5,56, έγινε επειδή παρατηρήθηκε πως ενας τραυματισμός στρατιώτη(σοβαρός φυσικά αλλά οχι θανατηφόρος) θέτει εκτός μάχης δυο άτομα συν το αρνητικό αντίκτυπο των κραυγών του τραυματία στην ψυχολογία των συνστρατιωτών του. Σε αντίθεση εν τέλη με τον θανατηφόρο τραυματισμό του 7,62 που δημιουργούσε "μπάμ και κάτω" κατάσταση καθώς στην αναμπουμπούλα συνέχιζε η υπόλοιπη μονάδα αφήνοντας τους νεκρούς γι αργότερα. (Παρ' όλα αυτά άκουσα αόριστα πως εξετάζεται η επαναφορά του 7,62...) Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από sargio01
Zaytsev Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 40 minutes ago, sargio01 said: Δεν ήξερα για την επιλογή στόχευσης στην πραγματικότητα, που λέει ο Zaytsev,... Μην μπερδεύεις τα τυφέκια (Assault Riffles) με τα sniper. Το 5.56 επιλέχθηκε για διάφορους λόγους. Ένας, όπως σωστά είπες είναι ότι ο τραυματισμένος είναι μειονέκτημα για τον αντίπαλο. Άλλος είναι, περισσότερα φυσίγγια στο ίδιο βάρος (ή μικρότερο βάρος και όγκος για τον ίδιο αριθμό). Τα sniper, είναι άλλη κατηγορία. Οι σκοπευτές είναι εκπαιδευμένοι για shoot-to-kill κι όχι τραυματισμούς και οι στόχοι τους συνήθως είναι άνθρωποι κλειδιά, υψηλόβαθμοι, ασυρματιστές, χειριστές πυροβολικού, κλπ. Δεν ασχολούνται με το απλό πεζικό, εκτός αν υπάρχει άμεσος κίνδυνος γιατί δεν προδίδουν τη θέση τους. Το διαμέτρημα που κατέχει πλέον την 1η θέση, όσον αφορά τη θνησιμότητα αλλά και την επιλογή ανάμεσα σε άλλα διαθέσιμα είναι το Lapua Magnum .338 και εναλλακτικά το Winchester .300. Παρόλα αυτά, τα περισσότερα ρεκόρ μεγάλων αποστάσεων έχουν γίνει με το .50 BMG, που είναι μόνο για ειδικές αποστολές, αφού λόγω βάρους και όγκου, είναι άβολο για "καθημερινή" χρήση. Το .50 και στο χέρι να σε πετύχει, θα έχει πεθάνει από αιμορραγία σε λίγα λεπτά, αφού θα το διαλύσει εντελώς. 2 1
G.TH. Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 29 λεπτά πριν, sargio01 είπε Δεν ήξερα για την επιλογή στόχευσης στην πραγματικότητα, που λέει ο Zaytsev, αλλά ξέρω σίγουρα πως η αλλαγή του διαμετρήματος των τυφέκιων του ΝΑΤΟ απο 7,62 σε 5,56, έγινε επειδή παρατηρήθηκε πως ενας τραυματισμός στρατιώτη(σοβαρός φυσικά αλλά οχι θανατηφόρος) θέτει εκτός μάχης δυο άτομα συν το αρνητικό αντίκτυπο των κραυγών του τραυματία στην ψυχολογία των συνστρατιωτών του. Σε αντίθεση εν τέλη με τον θανατηφόρο τραυματισμό του 7,62 που δημιουργούσε "μπάμ και κάτω" κατάσταση καθώς στην αναμπουμπούλα συνέχιζε η υπόλοιπη μονάδα αφήνοντας τους νεκρούς γι αργότερα. (Παρ' όλα αυτά άκουσα αόριστα πως εξετάζεται η επαναφορά του 7,62...) Μια χαρά σκοτώνει και η σφαίρα των 5,56, ομοίως και η σφαίρα των 7,62 μπορεί να σε τραυματίσει και να μην σε στείλει στον άλλο κόσμο. Βασικότεροι λόγοι είναι η δυνατότητα μεταφοράς περισσότερων πυρομαχικών και το μικρότερο κλώτσημα. Να προσθέσω για τους scout, ότι λείπει παραδόξως ένα όπλο που χρησιμοποιείται για αναγνώριση, οι οπλοβομβίδες, που δόθηκαν στους νοσοκόμους. Όλοι οι άλλοι έχουν αυτόματα και ημιαυτόματα, δεν μπορεί να κάνει μέγιστη ζημιά στα 5 μέτρα, δεν έχει οπλοβομβίδες, πως να παίξει επιθετικά; Σπάνιο. Ο νοσοκόμος μπορεί να ρισκάρει πιο πολύ, μπορεί να γίνει και revive χωρίς να υπάρχει άλλος νοσοκόμος δίπλα του αν χρειαστεί. 2
Manoleros95 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 BTW μετα το τελευταιο update μου βγαζει ολα τα dlc operation ως κλειδωμενα. Εχει τυχει σε καποιον αυτο?
saxos55 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρουν τα cosmetics: Με login από σήμερα μέχρι 2/5 παίρνετε δώρο 10 battlepacks (απλά, όχι superior) 1
Πέτρος Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Έχω την εντύπωση πως μετά από το τελευταίο update έγινε λίγο πιο smooth και ανέβηκαν και λίγο τα min/av/max fps. Μπορεί να είναι απλά placebo, βέβαια.
saxos55 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γατάκια Turb0, ένα strafe είστε Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από saxos55
Manoleros95 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάποιος να μου εξηγήσει λίγο για ποιον λόγο καθε φορα που κάνουν update γ@μ@νε και τα stats. Ξεκινάω match έχοντας avg spm 3321, νικάω το match έχοντας κοντά στα 800 spm με support. Βγαίνω κοιτάω στατς και το avg spm εχει πέσει στα 2940. Λέω θα έχει γινει καμιά λαλακια δεν είναι και απίθανο σε αυτό το game. Restart το game ξαναμπαίνω το ίδιο. Μπαίνω companion το ίδιο. Στο μεταξύ το win ratio κολλημένο στο 76% άσχετα του οτι εχω νικήσει την συντριπτική πλειοψηφία των τελευταίων 20 match ( νομίζω 16-17 απο τα 20). Αισχος κατάντησε αυτό με τα stats, ουτε τo play time μου δεν μπορούν να δείξουν σωστά... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Manoleros95
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα