saxos55 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Nα υποθέσω ότι πάλι απαυτώνεται? Όχι έπαιζε καλά (τουλάχιστο στο server που παίζαμε μόλις)
Πέτρος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 28 λεπτά πριν, saxos55 είπε Όχι έπαιζε καλά (τουλάχιστο στο server που παίζαμε μόλις) Καλά, ελέγχεται αυτό... Εννοώ ότι ακριβώς εκεί εμένα κόλλησε, με πέταξε (ενώ έτρεχε το παιγνίδι) ο server, αρνούνταν να μπει οπουδήποτε αλλού και αναγκάστηκα να το κλείσω εντελώς και να ξαναμπώ.
panoskatos Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, Virus200 είπε ρε παιδια αντιμετωπιζει κανεις καποιο θεμα με την αποδοση του παιχνιδιου? απο την μια μερα στην αλλη μπαινω να παιξω και απο εκει που επαιζα κλειδωμενα ultra με 3 στα high 60αρι μου πεφτει μεχρι και 45. και οταν το δοκιμαζα χωρις vsync επαιζα απο 75-90. και τωρα απο την μια μερα στην αλλη χωρις να εχω αλλαξει τιποτα ουτε στο pc ουτε στο παιχνιδι μου συμβαινει αυτο. i3 8100, 8gb ram 2800mhz gtx 1060 Μετά το τελευταίο update που υποτίθεται οτι ηταν γενική επιδιόρθωση για ολες τις πλατφόρμες μου συμβαίνει κ εμένα αυτο που γράφεις. Σε κάποια φάση η κοινότητα του PC να το πω ετσι είχε την υποψία οτι ολα αυτα συμβαίνουν λόγο οτι το παιχνίδι ήταν σε κώδικα γραμμένο με βάση τις κονσόλες (xbox,ps) Τελικά ουτε αυτο συμβαίνει γιατί και στις κονσόλες υπάρχουν παρόμοια προβλήματα !! Επειδή το εχω ψάξει κάμποσο το θέμα εχω καταλήξει οτι το να παίζει κάποιος αυτο το παιχνίδι απόλυτα ομαλά είναι θέμα τύχης ! Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην αντιμετώπισε πρόβλημα κάποια στιγμή απο την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε το παιχνίδι ως και σήμερα.
UsualSuspect__ Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1 minute ago, panoskatos said: Μετά το τελευταίο update που υποτίθεται οτι ηταν γενική επιδιόρθωση για ολες τις πλατφόρμες μου συμβαίνει κ εμένα αυτο που γράφεις. Σε κάποια φάση η κοινότητα του PC να το πω ετσι είχε την υποψία οτι ολα αυτα συμβαίνουν λόγο οτι το παιχνίδι ήταν σε κώδικα γραμμένο με βάση τις κονσόλες (xbox,ps) Τελικά ουτε αυτο συμβαίνει γιατί και στις κονσόλες υπάρχουν παρόμοια προβλήματα !! Επειδή το εχω ψάξει κάμποσο το θέμα εχω καταλήξει οτι το να παίζει κάποιος αυτο το παιχνίδι απόλυτα ομαλά είναι θέμα τύχης ! Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην αντιμετώπισε πρόβλημα κάποια στιγμή απο την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε το παιχνίδι ως και σήμερα. Ισχύει. Εγώ πχ τους 2 πρώτους μήνες με το σύστημα της υπογραφής, είχα ΠΑΝΤΑ fps drops. Έφτανε και 20 fps απ τα 100 πχ. Πάλι καλά 2 μήνες μετά το game έτρεχε απροβλημάτιστα.
Virus200 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 38 λεπτά πριν, panoskatos είπε Μετά το τελευταίο update που υποτίθεται οτι ηταν γενική επιδιόρθωση για ολες τις πλατφόρμες μου συμβαίνει κ εμένα αυτο που γράφεις. Σε κάποια φάση η κοινότητα του PC να το πω ετσι είχε την υποψία οτι ολα αυτα συμβαίνουν λόγο οτι το παιχνίδι ήταν σε κώδικα γραμμένο με βάση τις κονσόλες (xbox,ps) Τελικά ουτε αυτο συμβαίνει γιατί και στις κονσόλες υπάρχουν παρόμοια προβλήματα !! Επειδή το εχω ψάξει κάμποσο το θέμα εχω καταλήξει οτι το να παίζει κάποιος αυτο το παιχνίδι απόλυτα ομαλά είναι θέμα τύχης ! Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην αντιμετώπισε πρόβλημα κάποια στιγμή απο την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε το παιχνίδι ως και σήμερα. ποτε εγινε το τελευταιο update?
panoskatos Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Virus200 είπε ποτε εγινε το τελευταιο update? 27/3/18 και ήταν 3,49Gb το μέγεθος.
Virus200 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 48 λεπτά πριν, panoskatos είπε 27/3/18 και ήταν 3,49Gb το μέγεθος. α δεν το ειχα καν το παιχνιδι τοτε. τι να πω πρωτη φορα μου συμβαινει σε παιχνιδι αυτο
Πέτρος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Από trackers, ποιόν χρησιμοποιείτε? Ο Battlefieldtracker, πάντως, είναι λιγάκι ότι να'ναι στα στατιστικά του. Έχουμε κάτι πιο αξιόπιστο?
overpower Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Από trackers, ποιόν χρησιμοποιείτε? Ο Battlefieldtracker, πάντως, είναι λιγάκι ότι να'ναι στα στατιστικά του. Έχουμε κάτι πιο αξιόπιστο? Δεν νομιζω. Περα απο πχ το air assault που δεν εχει για stats, στα modes το score που δεν το μετραει (του operation) ή κατι αλλα ακυρα μηδενικα σε sessions, δεν εχω βρει αλλο θεμα Edit: Να συμπληρωσω οτι μονο για το skill δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο. Παιρνω support ή scout, και ακομα και με αρκετα καλο kd (6+) και με resupplies (αρκετες φορες highlight), το skill παραμενει στα ~500, ενω αν παιξω σε 3 games με heavy bomber, τσουπ παει 600 και ξαφνικα top 0.8% (οπως το εχω τωρα) Edit2: Ολοι εσεις που εχετε θεματα, ειστε με intel/nvidia? Εγω με amd/amd η αληθεια ειναι οτι δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο σε θεμα στο παιχνιδι. Πιαζει να φταιει το spectre patch που κανατε? (dunno) Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από overpower 1
Virus200 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 μπαινετε σε καποιον συγκεκριμενο σερβερ παιδια και συναντιέστε να μπαινω να ριχνουμε καμια σφαιρα?
Πέτρος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, overpower είπε Δεν νομιζω. Περα απο πχ το air assault που δεν εχει για stats, στα modes το score που δεν το μετραει (του operation) ή κατι αλλα ακυρα μηδενικα σε sessions, δεν εχω βρει αλλο θεμα Edit: Να συμπληρωσω οτι μονο για το skill δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο. Παιρνω support ή scout, και ακομα και με αρκετα καλο kd (6+) και με resupplies (αρκετες φορες highlight), το skill παραμενει στα ~500, ενω αν παιξω σε 3 games με heavy bomber, τσουπ παει 600 και ξαφνικα top 0.8% (οπως το εχω τωρα) Edit2: Ολοι εσεις που εχετε θεματα, ειστε με intel/nvidia? Εγω με amd/amd η αληθεια ειναι οτι δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο σε θεμα στο παιχνιδι. Πιαζει να φταιει το spectre patch που κανατε? (dunno) Tϊ να σου πω...μου βγάζει πχ ότι έχω 5 kills όλα κι όλα σαν πιλότος, όταν έκανα παραπάνω χτες μόνο (αρχίζω να μαθαίνω να σημαδεύω...αν μάθω και να πετάω κιόλας...). Οι συνολικές μου ώρες, παραμένουν σταθερές καιρό τώρα. Διάφορα άλλα. Ως προς το edit2, κι εγώ με AMD/AMD σύστημα, μετά το τελευταίο patch έχω σαφώς χειρότερες επιδόσεις. Σαφώς πεσμένα aver, χειρότερη γενική εμπειρία, lag (ακόμα και με καλά pings) κι ένα σωρό άλλα θέματα (πχ ping στον ingame browser 65, στο παιγνίδι μόλις φορτώνει 90, χτες με πετούσε από server σε server, άλλο χάρτη έδειχνε ότι φόρτωνε κι άλλος εμφανιζόταν τελικά).
overpower Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 33 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Tϊ να σου πω...μου βγάζει πχ ότι έχω 5 kills όλα κι όλα σαν πιλότος, όταν έκανα παραπάνω χτες μόνο (αρχίζω να μαθαίνω να σημαδεύω...αν μάθω και να πετάω κιόλας...). Οι συνολικές μου ώρες, παραμένουν σταθερές καιρό τώρα. Διάφορα άλλα. Ως προς το edit2, κι εγώ με AMD/AMD σύστημα, μετά το τελευταίο patch έχω σαφώς χειρότερες επιδόσεις. Σαφώς πεσμένα aver, χειρότερη γενική εμπειρία, lag (ακόμα και με καλά pings) κι ένα σωρό άλλα θέματα (πχ ping στον ingame browser 65, στο παιγνίδι μόλις φορτώνει 90, χτες με πετούσε από server σε server, άλλο χάρτη έδειχνε ότι φόρτωνε κι άλλος εμφανιζόταν τελικά). Α ναι, game modes + kits εχουν το μεγαλυτερο θεμα και το ειχα ξεχασει. Γενικα τα kills τα βλεπω μεσω την σελιδας vehicles. Για ωρες κτλ εμενα τα μετραει κανονικα. Βεβαια εχω κανει και register για να με βλεπω και στα leaderboards (δοκιμασε το) Οσο για το game, τι να πω, repair ή εξολοκληρου install δοκιμασες? Πραγματικα μου κανει εντυπωση που δεν εχω θεμα. Το ping παραμενει σε εμενα στα 40-55 περιπου (οτε 30αρα) Οσο για το bold, αυτο ειναι φαουλ της ea. Το game browser των bf3 και 4 ηταν σαφως καλυτερο για εμενα, μονο και μονο επειδη εβλεπες το ticket count πριν μπεις στο game (ωστε να ξερεις αν τελειωνει). Πιστευω οτι απλα εισαι γκαντεμης και μπαινεις λιγο πριν τελειωσει το game. 59 λεπτά πριν, Virus200 είπε μπαινετε σε καποιον συγκεκριμενο σερβερ παιδια και συναντιέστε να μπαινω να ριχνουμε καμια σφαιρα? Γραψε το username να σε κανουμε add. Απλα κανουμε Join σε καποιον
overpower Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Για να σας προλαβω, ναι με plane, but i get the job done 5 1
DiaperCh@nger Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Like γιατί το 161-5 είναι ουάου, αλλά... Λειψή αντίπαλη ομάδα σε άτομα (απαράδεκτο matchmaking) και οι περισότεροι από αυτούς με μηδενικό impact (απαράδεκτο matchmaking) και βάζω στοίχημα ότι το skill των ηττημένων με της νικήτριας ομάδας απέχει πολύ..
overpower Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, DiaperCh@nger είπε Like γιατί το 161-5 είναι ουάου, αλλά... Λειψή αντίπαλη ομάδα σε άτομα (απαράδεκτο matchmaking) και οι περισότεροι από αυτούς με μηδενικό impact (απαράδεκτο matchmaking) και βάζω στοίχημα ότι το skill των ηττημένων με της νικήτριας ομάδας απέχει πολύ.. Εφυγαν οι υπολοιποι κανα λεπτο πριν το τελος, 32-32 ηταν. Δεν ηταν το skill, ηταν οτι κανενας δεν μου εδεινε σημασια. Ειχα (επιτελους!) και ενα support στο 4th seat να κανει repair οποτε δεν επεφτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα