Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/4/2018 στις 9:09 ΠΜ, Virus200 είπε

Εγω για καποιο λογο μπορω να πω οτι απο  bf3 ελαχιστο bf4 νομιζω οτι στο bf1 βλεπω πιο ευκολα τους εχθρους. Ακομα και σε αυτο αναποδος :P 

Εγώ στο 3 τους έβλεπα παντού,  μιλάμε και θαμμένοι στο χώμα να ήταν τους έβλεπα. Το 4 δεν είχε και μεγάλη διαφορά. Το hardline δεν το έπαιξα ποτέ, δεν μου άρεσε. 

Στο bf1 έχω πρόβλημα. Μόνο στους χάρτες που έχει άμμο τους βλέπω σχετικά εύκολα. Σε χάρτες με δέντρα ή σκούρα βράχια έχω τραγικό πρόβλημα. Μπορεί να είναι δίπλα μου κάποιος και να μην τον δω!! 

Επεξ/σία από panoskatos
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panoskatos είπε

Εγώ στο 3 τους έβλεπα παντού,  μιλάμε και θαμμένοι στο χώμα να ήταν τους έβλεπα. Το 4 δεν είχε και μεγάλη διαφορά. Το hardline δεν το έπαιξα ποτέ, δεν μου άρεσε. 

Στο bf1 έχω πρόβλημα. Μόνο στους χάρτες που έχει άμμο τους βλέπω σχετικά εύκολα. Σε χάρτες με δέντρα ή σκούρα βράχια έχω τραγικό πρόβλημα. Μπορεί να είναι δίπλα μου κάποιος και να μην τον δω!! 

Κοίτα ισχύει και εγώ στην πίστα που είναι στην ζούγκλα δεν θυμάμαι το όνομα της δυσκολεύομαι αρκετά λόγω της βλάστησης να τους δω.βεβαια δεν ξέρω αν φταει ότι όταν έπαιζα τα προηγούμενα τα έπαιζα όλα very low γτ δεν είχα pc και τώρα το bf1 το παίζω στα ultra 

Δημοσ.

Αυτή η αποστολή είναι χειρότερη από το να επικεντρωθεί σε μια κλάση.
Μπαίνουν ομάδες και δημιουργούνται τα πλέον ανισόρροπα παιχνίδια και αριθμητικά και ποιοτικά.
Και να το θες να σκοτώσεις είναι λίγο δύσκολο.
Παίζουμε εχτές παιχνίδι που έληξε 1000-190, ε πιο πολλά Kill κάναν αυτοί που χάσαν. 103-154.
Γιατί τους έδωσε το παιχνίδι πολύ νωρίς το βαριά θωρακισμένο άρμα. 
Το πιο ισορροπημένο παιχνίδι που έπαιξα έληξε με 400 πόντους διαφορά.

Δημοσ.

ρε παιδια αντιμετωπιζει κανεις καποιο θεμα με την αποδοση του παιχνιδιου? απο την μια μερα στην αλλη μπαινω να παιξω και απο εκει που επαιζα κλειδωμενα ultra με 3 στα high 60αρι μου πεφτει μεχρι και 45. και οταν το δοκιμαζα χωρις vsync επαιζα απο 75-90. και τωρα απο την μια μερα στην αλλη χωρις να εχω αλλαξει τιποτα ουτε στο pc ουτε στο παιχνιδι μου συμβαινει αυτο. i3 8100, 8gb ram 2800mhz gtx 1060

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Virus200 είπε

ρε παιδια αντιμετωπιζει κανεις καποιο θεμα με την αποδοση του παιχνιδιου? απο την μια μερα στην αλλη μπαινω να παιξω και απο εκει που επαιζα κλειδωμενα ultra με 3 στα high 60αρι μου πεφτει μεχρι και 45. και οταν το δοκιμαζα χωρις vsync επαιζα απο 75-90. και τωρα απο την μια μερα στην αλλη χωρις να εχω αλλαξει τιποτα ουτε στο pc ουτε στο παιχνιδι μου συμβαινει αυτο. i3 8100, 8gb ram 2800mhz gtx 1060

Καλως όρισες στον μαγικό κόσμο του BF1.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, saxos55 είπε

Καλως όρισες στον μαγικό κόσμο του BF1.

μα ειναι δυνατον απο την μια μερα στην αλλη χωρις καμια αλλαγη απο εκει που το ευχαριστιομουν το παιχνιδι τοσο πολυ τωρα δεν θελω να μπω. και το δοκιμασα και low και παλι το ιδιο κανει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Virus200 είπε

μα ειναι δυνατον απο την μια μερα στην αλλη χωρις καμια αλλαγη απο εκει που το ευχαριστιομουν το παιχνιδι τοσο πολυ τωρα δεν θελω να μπω. και το δοκιμασα και low και παλι το ιδιο κανει

Είναι δυνατό, κάτι παίζει με το net code, και δημιουργούνται αυτά τα προβλήματα, είτε αλλάζεις server ή/και επανεκκινείς το παιχνίδι/PC.

Όσο για τα νέα όπλα (Mosin Nagant, BAR A2) που βρήκαν, αν τα βάλουν χάνουν το "historically accurate" που έλεγαν τόσο καιρό ότι ήθελαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, cpttony είπε

Και τότε 3 μου ρίχνατε.

Εγω μια φορά σε σούβλισα με το lance και μου φτάνει. Σαν να βάζει γκολ ο Πλατανιας την Μπαρτσελόνα. Έχεις το στιγμιότυπο να το δείχνω στα εγγόνια μου;:P

Επεξ/σία από tetes3e
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, tetes3e είπε

Εγω μια φορά σε σούβλισα με το lance και μου φτάνει. Σαν να βάζει γκολ ο Πλατανιας την Μπαρτσελόνα. Έχεις το στιγμιότυπο να το δείχνω στα εγγόνια μου;:P

Ήμουν πλάτη.... και όχι δεν έγραψα κάτι όταν παίζαμε μαζί, μόνο το παραπάνω screenshot κράτησα.

Επεξ/σία από cpttony
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...