Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikos1984 είπε

Μαθαίνουν απο τα λάθοι τους, αυτό φαίνεται άλλωστε.... Tώρα έχουμε και το artillery truck.

Ναι, είδαμε πόσα έμαθαν από το BF4 στο BF1 (μπρος πίσω σε πολλά πράγματα). Όσο για το artillery truck, μάλλον εννοείς το variant με το mortar, έχει μεγάλο βεληνεκές από την πρώτη μέρα νομίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, pip1908 είπε

Ενταξει το Ping εδω κ  3-4  ημερες κατανταει αηδια ....

120-90 ειμαι κ παλευω με θεους κ  δαιμονες:mad:

Αν χρησιμοποιείς quick matchmaking, μπορεί να σε βάλει και σε US East servers. Οπότε server browser. Αλλιώς δε μου έρχεται στο μυαλό κάτι άλλο.

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.

Βασικα και που βλεπεις το ping πολυ σου ειναι .Εγω σε καμια 20 σερβερ απο server browser εχω 2 ping ,72 και 175  μοιρασμένα .Πρεπει να μπω μεσα για να δω τι γινεται πραγματικα .Αηδια καταντησε πια.........

Δημοσ.
9 ώρες πριν, cpttony είπε

Αν χρησιμοποιείς quick matchmaking, μπορεί να σε βάλει και σε US East servers. Οπότε server browser. Αλλιώς δε μου έρχεται στο μυαλό κάτι άλλο.

συνήθως μπαίνω κατευθείαν "operation campaign" κ μου βγάζει ανεβασμένα ping ( Δεν είχα θέμα πιο παλιά) μάλλον θα πηγαίνω από server browser έχεις δίκιο!

Δημοσ.

Ήρθε και η σειρά των medics. Τώρα πόσοι θα κυκλοφορούν με σύριγγα και όχι οπλοβομβίδες άλλο αυτό.

Να δούμε τι community mission θα βάλουν μετά, ότι χειρότερο class specific missions.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, cpttony είπε

Ήρθε και η σειρά των medics. Τώρα πόσοι θα κυκλοφορούν με σύριγγα και όχι οπλοβομβίδες άλλο αυτό.

Να δούμε τι community mission θα βάλουν μετά, ότι χειρότερο class specific missions.

Challenge Accepted (μην κρίνεις από το αίσχος του Ναού, προχτές)!

Δημοσ.

Ριψάσπιδες...ξέρετε εσείς ποιοί.

Btw, ποιός έκραζε για κάποιον από τους BOSS, παραπίσω?

Είχα μια παρόμοια εμπειρία...μέσα από τοίχους, σε γωνία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Ριψάσπιδες...ξέρετε εσείς ποιοί.

Btw, ποιός έκραζε για κάποιον από τους BOSS, παραπίσω?

Είχα μια παρόμοια εμπειρία...μέσα από τοίχους, σε γωνία.

Ειχα μπει spectator σε εναν απο τους BOSS και είχε καραμπινάτο wallhack ,οχι aimbot ομως. Τσαμπα μάγκας δηλαδή.

Ολοι αυτοι για εμένα είναι αδερφές .

Ο μεγάλος βραχνάς στο bf και οχι μόνο είναι οι cheaters . Υπάρχουν πάρα πολλοί δυστυχώς που παίζουν με wallhack στο bf1 .

Εγω πάντως αν και έχω πάρα πολλες ώρες παιχνιδιού και σχετικά τα παω καλά συνεχίζω να έχω το πρόβλημα οτι δεν βλέπω ευκολα τους εχθρούς , και είναι το πρώτο battlefield που μου συμβαίνει αυτο. Το εχει πολύς κόσμος αυτο απ οτι εχω διαβάσει ψάχνοντας κάποια λύση στις ρυθμίσεις.

Αν το είχε κάποιος απο εδω μέσα και εχει βρει κάποια λύση σε φωτεινότητα ,αντίθεση κτλ ας το αναφέρει.

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Ειχα μπει spectator σε εναν απο τους BOSS και είχε καραμπινάτο wallhack ,οχι aimbot ομως. Τσαμπα μάγκας δηλαδή.

Ολοι αυτοι για εμένα είναι αδερφές .

Ο μεγάλος βραχνάς στο bf και οχι μόνο είναι οι cheaters . Υπάρχουν πάρα πολλοί δυστυχώς που παίζουν με wallhack στο bf1 .

Εγω πάντως αν και έχω πάρα πολλες ώρες παιχνιδιού και σχετικά τα παω καλά συνεχίζω να έχω το πρόβλημα οτι δεν βλέπω ευκολα τους εχθρούς , και είναι το πρώτο battlefield που μου συμβαίνει αυτο. Το εχει πολύς κόσμος αυτο απ οτι εχω διαβάσει ψάχνοντας κάποια λύση στις ρυθμίσεις.

Αν το είχε κάποιος απο εδω μέσα και εχει βρει κάποια λύση σε φωτεινότητα ,αντίθεση κτλ ας το αναφέρει.

Ναι, δεν εννοούσα κι εγώ aimbot...λάθος περιγραφή.

Ήμουν έξω από κτίριο, σε γωνία τοίχων...βγήκε (πρόσωπο με πρόσωπο), έριξε (ενώ του έριχνα κι εγώ), ξαναμπήκε, τέλος (εγώ...και ήμουν assault, με SMG).

To σκηνικό που γράφεις με το "δεν βλέπω/αντιλαμβάνομαι εχθρό", το έχω κι εγώ. Κυριολεκτικά ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν τυφλώνομαι.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Ναι, δεν εννοούσα κι εγώ aimbot...λάθος περιγραφή.

Ήμουν έξω από κτίριο, σε γωνία τοίχων...βγήκε (πρόσωπο με πρόσωπο), έριξε (ενώ του έριχνα κι εγώ), ξαναμπήκε, τέλος (εγώ...και ήμουν assault, με SMG).

To σκηνικό που γράφεις με το "δεν βλέπω/αντιλαμβάνομαι εχθρό", το έχω κι εγώ. Κυριολεκτικά ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν τυφλώνομαι.

Εγω για καποιο λογο μπορω να πω οτι απο  bf3 ελαχιστο bf4 νομιζω οτι στο bf1 βλεπω πιο ευκολα τους εχθρους. Ακομα και σε αυτο αναποδος :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέο community mission (αν και περίμενα κάτι για τους Assaults πάλι :wacko: )

Spoiler

Η Rapture (τα υπόλοιπα maps του TSNP θα δοθούν και αυτά) για non-premium παίκτες

Στο CTE δοκιμάζονται "single map operations"

Επεξ/σία από cpttony

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...