Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, cpttony είπε

What about cavalry :ph34r: ?

Αχ κριμα, δεν παιζω. Αλλα για εσενα οτι θες. Σε 5 μερες που θα γυρισω θα μπω σιωπηλα αντιπαλος :ph34r:

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια δεν μου δειχνει ο χαρτης τους αντιπαλους . Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει;;

• Sad 1
Δημοσ.

Από χτες δεν μπορώ να γράψω στο τσατ καθόλου μόνο αριθμούς παίρνει. Προσπάθησα ελληνικά αγγλικά τα πάντα. Το χει κάνεις άλλος?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Virus200 είπε

Από χτες δεν μπορώ να γράψω στο τσατ καθόλου μόνο αριθμούς παίρνει. Προσπάθησα ελληνικά αγγλικά τα πάντα. Το χει κάνεις άλλος?

Αν το ξεκινάς με ελληνικά, δεν αλλάζει η γλώσσα με alt+shift και δεν σε αφήνει να γράφεις τίποτα. Πρέπει να το εκκινείς με αγγλικά και να αλλάζεις μετά.

Δημοσ.
30 minutes ago, soctap said:

Παιδια δεν μου δειχνει ο χαρτης τους αντιπαλους . Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει;;

Για να στους δείχνει, πρέπει να τους κάνουν spot πρώτα. 

Δημοσ.
Στις 11/4/2018 στις 9:05 ΜΜ, cpttony είπε

1. Θεώρησα ότι υπάρχει μια γνώση του τι είναι competitive σκηνή ή/και των esports. Εν ολίγοις, το Incursions είναι ένα mode/ επέκταση του BF1 με όλα τα τα στοιχεία του BF (ομάδα, οχήματα, κλάσεις) σε μικρότερη κλίμακα (μικρότεροι χάρτες και μάχες 5v5) για πιο τακτικό παιχνίδι.

2. Στο πρώτο μισό αυτού που γράφεις θα διαφωνήσω, δεν είμαστε όλοι για όλες τις κλάσεις, αν νιώθει καλός σε 1-2 κλάσεις ας παίζει με αυτές. Στο δεύτερο μισό θα συμφωνήσω.

3. Μου θυμίζεις αυτούς που συναντώ και μου ρίχνουν hackusations για cheats , reports κλπ. Δηλαδή, είτε είμαι (και) εγώ cheater ή δε ξέρω τι. Ό,τι είπε ο Zaytsev και ό,τι φωνάζω στο chat όταν τα λένε αυτά, spectate και αν νομίζεις ότι κάτι κάνει report με βίντεο.

Για τον τύπο τώρα (για να απαντήσω και εγώ στον @tetes3e), έχω παίξει πάρα πολλές φορές με τον συγκεκριμένο είτε ως εχθροί ή μαζί, είναι vehicle/Elite/cavalry class whore κυρίως, προφανώς αν παίζει με την clan του ή με άτομα που κάνουν revive και γενικά υπάρχει μια ομαδικότητα, τέτοιου είδους score δεν είναι δύσκολο να γίνουν (και όχι μόνο γι' αυτόν, για όλους μας). (@tetes3e) Στο χθεσινό παιχνίδι για παράδειγμα στην Sinai, τον σκότωσα 2 φορές ενώ ήταν Assault, και ήρθε για εκδίκηση ως καβαλάρης (ήξερε ότι δε μπορώ να τον σκοτώσω εύκολα -_-). Τον έχω κάνει (παλαιότερα) και spectate, δεν είδα κάτι περίεργο ούτε εγώ.

1)Ναι τώρα το εξήγησες μια χαρά αλλά έπαιξα και πήρα μια εικόνα τι είναι. Για τα γούστα μου τσάμπα χώρο στον σκληρό έπιασε.Δεν μπορείς να εχεις 5 x 5 και να μου εχεις και τανκς !!!

2)Θα συμφωνήσω απόλυτα οτι δεν  είμαστε ολοι για ολες τις κλάσης,αλλά πρέπει να εχει εικόνα της κάθε κλάσης. Αν παίξεις ολες τις κλάσης ξέρεις ποια κλάση σου ταιριάζει και επίσης γνωρίζεις καλύτερα τον εχθρό σου.

3) Πρέπει να εγινε κάποια παρεξήγηση , εγω εννοούσα ενα τύπο απο τους BOSS , που εντελώς τυχαία τον είχα δει σαν θεατής και είχε καραμπινάτο wallhack 

11 ώρες πριν, G.TH. είπε

Αν το ξεκινάς με ελληνικά, δεν αλλάζει η γλώσσα με alt+shift και δεν σε αφήνει να γράφεις τίποτα. Πρέπει να το εκκινείς με αγγλικά και να αλλάζεις μετά.

Εγώ δεν έχω ποτέ πρόβλημα να γράψω στο chat , ειτε το ξεκινήσω το παιχνίδι με τα ελληνικά είτε οχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

cpttony, Zaytsev, σας έγινε...

Ο Zaytsev έχει σταματήσει να παίζει απ' όσο ξέρω. So, it's only me...

1 ώρα πριν, lotusgr είπε

Νέα community missions για scout..Πάλι θα ψάχνουμε για medics / support

Ναι, είδαμε και την εβδομάδα που ήταν medic revision, πόσοι medics (με σύριγγα) κυκλοφορούσαν. Τελευταία, πιο πολλούς support βλέπω παρά medics.

Επεξ/σία από cpttony
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cpttony είπε

Ο Zaytsev έχει σταματήσει να παίζει απ' όσο ξέρω. So, it's only me...

......Ναι ο @Zaytsev σταμάτησε το sniping και το έριξε στην αγγαρεία μαγειρεία. :P

l896tI9.jpg

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, black66.gr είπε

......Ναι ο @Zaytsev σταμάτησε το sniping και το έριξε στην αγγαρεία μαγειρεία. :P

Μάλλον στα κοτόπουλα...

Spoiler

image.jpg

Επεξ/σία από cpttony
  • Like 1
Δημοσ.
33 minutes ago, black66.gr said:

......Ναι ο @Zaytsev σταμάτησε το sniping και το έριξε στην αγγαρεία μαγειρεία.

Απλά βαρέθηκε τα τερτίπια της DICE και είπε να παίξει ένα παιχνίδι που υπάρχει something-like-suppression, όταν σε πετυχαίνει ο άλλος κι όχι όταν αστοχεί.

Κι αν δεν κόψει τις βλακείες, θα είναι η πρώτη φορά που δε θα αγοράσει το επόμενο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...