Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Virus200 είπε

αγόρασα και εγώ χτες το base game και έπαιξα κάνα 3ωρο μου φάνηκε πολύ ωραίο με απίστευτα τοπία στις πίστες που έπαιξα στο online στα ultra. μου φάνηκε πιο εύκολο στο να κάνεις kill από το bf3. καμιά συμβουλή για medic που παίζω?

για αρχή θα πάρεις το cei-rigoti

και μετά revive και heal αβέρτα. 

μην παίζεις για το K/D. παίξε για την ομάδα σου

ΝΟΜΟΣ

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

και μετά revive και heal αβέρτα. 

το κανουν ακομα οι medic αυτο ; νομιζα οτι η dice το ειχε κοψει αυτο το feature....

3 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

μην παίζεις για το K/D. παίξε για την ομάδα σου

ΝΟΜΟΣ

τι λες τωρα, medic για την ομαδα ; 9 στους 10 το παιζουν scouts και δε πας να μαμηθεις....

Δημοσ.

χαχαχ για αυτό ρώτησα για medic γιατί είναι το αγαπημένο μου. γενικά το battlefield δεν είναι κλασσικό cod που παίζεις άπλα για τα kill. έτρεχα μέσα στις ερήμους και τα χωράφια 3 ώρες για να κάνω revive.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panoc είπε

το κανουν ακομα οι medic αυτο ; νομιζα οτι η dice το ειχε κοψει αυτο το feature....

τι λες τωρα, medic για την ομαδα ; 9 στους 10 το παιζουν scouts και δε πας να μαμηθεις....

έλα να παίξουμε μαζί να δεις τι εστί σωστός medic :)

Δημοσ.

Προς Cpt tony και Καμπότζη.

Αυτός ο CommanDanteTR τι μερος του λόγου είναι;; Τον πετυχαίνω αρκετά συχνά. Έφαγε πολυ κράξιμο. 

Όλοι από την ομάδα BOSS θερίζουν πάντως.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Virus200 είπε

χαχαχ για αυτό ρώτησα για medic γιατί είναι το αγαπημένο μου. γενικά το battlefield δεν είναι κλασσικό cod που παίζεις άπλα για τα kill. έτρεχα μέσα στις ερήμους και τα χωράφια 3 ώρες για να κάνω revive.

Δε χρειάζεται να τρέχεις, μερικές φορές η δουλειά είναι εκεί και σε περιμένει. Μαζεμένη. :P:P 

3 λεπτά πριν, tetes3e είπε

Αυτός ο CommanDanteTR τι μερος του λόγου είναι;; Τον πετυχαίνω αρκετά συχνά. Έφαγε πολυ κράξιμο. 

Τον είχα πετύχει πάρα πολύ παλιά (την εποχή που ξέρεις, πιο πολύ spectate παρά πίου-πίου). Τον είχα κάνει τότε spectate (γιατί και τότε έκανε κάτι κουλά k/d), δεν είχα δει κάτι. Σίγουρα δεν έχει aimbot. Για wallhack σκέτο δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανένα γιατί ένας έξυπνος παίχτης με wallhack απλά δεν πιάνεται ποτέ. To μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να μην ασχολείται με απομακρυσμένους/κρυμμένους αντίπαλους γιατί θα καρφωθεί και να παίζει κοντά στην ομάδα του για revives.

Πάντως όχι, δεν έχω δει τίποτα παράξενο ούτε όταν τον έχω αντίπαλο.

Funny story τώρα που μου δόθηκε η αφορμή.

Στο Monte Grappa που παίζαμε μαζί (νομίζω είχες μπει), εκεί προς το τέλος με τρώει ένας support μέσα από καπνό, gas grenade και το φως μιας flare και έχοντας ξεμυτίσει μόλις πίσω από βράχο.

Μου φάνηκε πολύ παράξενο, αλλά εντάξει δεν έδωσα σημασία. Μπορεί να ήμουν spotted, μπορεί να βάρεσε στα τυφλά και να κωλοφάρδισε κτλ κτλ.

Κοιτάω και τα στατιστικά του: 10-6 k-d. Λέω από μέσα μου: «εντάξει, αν το παλικάρι κλέβει για 10-6, χαλάλι του.» Είχε πέσει και το battlefield tracker για μισή ώρα και δεν μπορούσα να τσεκάρω.

Λίγο πριν τελειώσει ο γύρος, σκάει στο chat:

5acdeab6dc1c7_Battlefield1Screenshot2018_04.11-11_34_26_58.png.28cbbf78f3d94f706d5785c082e8dfe5.png

Τελικά όντως έκλεβε και παραδόξως τον έπιασε το FF (επίσης, τους πήρε κάτι χρόνια αλλά επιτέλους γίνεται name and shame και όχι: Fairfight banned a player).

Βλέποντας βέβαια τώρα τα στατιστικά του (0,69 k/d, 0,09!! accuracy) συνειδητοποιώ πως και το 10-6 που είχε μέχρι που με έφαγε υπερβολή ήταν...

:P:P:P

Που φτάσαμε. Να κλέβει ο άλλος για 10 kills.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saxos55 είπε

Δε χρειάζεται να τρέχεις, μερικές φορές η δουλειά είναι εκεί και σε περιμένει. Μαζεμένη. :P:P 

Τον είχα πετύχει πάρα πολύ παλιά (την εποχή που ξέρεις, πιο πολύ spectate παρά πίου-πίου). Τον είχα κάνει τότε spectate (γιατί και τότε έκανε κάτι κουλά k/d), δεν είχα δει κάτι. Σίγουρα δεν έχει aimbot. Για wallhack σκέτο δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανένα γιατί ένας έξυπνος παίχτης με wallhack απλά δεν πιάνεται ποτέ. To μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να μην ασχολείται με απομακρυσμένους/κρυμμένους αντίπαλους γιατί θα καρφωθεί και να παίζει κοντά στην ομάδα του για revives.

Πάντως όχι, δεν έχω δει τίποτα παράξενο ούτε όταν τον έχω αντίπαλο.

Funny story τώρα που μου δόθηκε η αφορμή.

Στο Monte Grappa που παίζαμε μαζί (νομίζω είχες μπει), εκεί προς το τέλος με τρώει ένας support μέσα από καπνό, gas grenade και το φως μιας flare και έχοντας ξεμυτίσει μόλις πίσω από βράχο.

Μου φάνηκε πολύ παράξενο, αλλά εντάξει δεν έδωσα σημασία. Μπορεί να ήμουν spotted, μπορεί να βάρεσε στα τυφλά και να κωλοφάρδισε κτλ κτλ.

Κοιτάω και τα στατιστικά του: 10-6 k-d. Λέω από μέσα μου: «εντάξει, αν το παλικάρι κλέβει για 10-6, χαλάλι του.» Είχε πέσει και το battlefield tracker για μισή ώρα και δεν μπορούσα να τσεκάρω.

Λίγο πριν τελειώσει ο γύρος, σκάει στο chat:

5acdeab6dc1c7_Battlefield1Screenshot2018_04.11-11_34_26_58.png.28cbbf78f3d94f706d5785c082e8dfe5.png

Τελικά όντως έκλεβε και παραδόξως τον έπιασε το FF (επίσης, τους πήρε κάτι χρόνια αλλά επιτέλους γίνεται name and shame και όχι: Fairfight banned a player).

Βλέποντας βέβαια τώρα τα στατιστικά του (0,69 k/d, 0,09!! accuracy) συνειδητοποιώ πως και το 10-6 που είχε μέχρι που με έφαγε υπερβολή ήταν...

:P:P:P

Που φτάσαμε. Να κλέβει ο άλλος για 10 kills.

χαχαχαχαχ πήρε φωτιά η ένεση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, cpttony είπε

EA wants to monetize spectating in competitive gaming

Είναι το competitive mode για το BF1, άλλη μια προσπάθεια να "μπει" το BF στα esports κλπ. Δες εδώ κάποιες πληροφορίες (αν και δε διαφέρουν πολύ από τις παραπάνω).

Αυτο δεν λέγεται εξήγηση αδερφέ .  Μια πρόταση με δυο γενικές ορολογίες στα αγγλικά (που δεν βγάζουν και κανένα νόημα) δυο φορές την λέξη bf και "το κερασάκι στην τούρτα" το link !!

7 ώρες πριν, Virus200 είπε

αγόρασα και εγώ χτες το base game και έπαιξα κάνα 3ωρο μου φάνηκε πολύ ωραίο με απίστευτα τοπία στις πίστες που έπαιξα στο online στα ultra. μου φάνηκε πιο εύκολο στο να κάνεις kill από το bf3. καμιά συμβουλή για medic που παίζω?

Να παίζεις ολες τις κλάσης , μην κολλάς σε μια. Να είσαι μαζί με την ομάδα , μην τρέχεις σαν τρελός να κάνεις revive , πρώτα να είσαι σίγουρος οτι δεν θα σε φάνε , δηλαδή αυτος που πας να κάνεις revive ποιος τον σκότωσε ?  Για αυτο που σου λεω δες και το βίντεο που υπάρχει πιο πάνω απο τον καμποτζη (saxo) δεν πάει με σκυμμένο το κεφάλι να κάνει το revive, στην αρχη ,οχι μετα με τους πολλούς που εχουν παρει φωτιά !!!

3 ώρες πριν, tetes3e είπε

Τι θερίζει ρε παλικάρι μου ? cheater είναι ο άχρηστος.  Με wallhack παίζει.  

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.
1 hour ago, panoskatos said:

Τι θερίζει ρε παλικάρι μου ? cheater είναι ο άχρηστος.  Με wallhack παίζει.  

Την παλεύεις καθόλου;

Δε θα μπω στον κόπο να εξηγήσω, απλά θα σου πω, proof or stfu.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Για αυτόν λέτε;

Δεν το είδα όλο το βίντεο, γιατί ο ίδιος ο uploader έχει βάλει σχόλιο από κάτω "culpable o inocente ????"

που αν δε με γελάνε τα ισπανικά μου σημαίνει "είμαι γιωτόμπαλο και δε μπορώ να κρίνω τι βλέπω"

Βέβαια στον τίτλο έχει βάλει το πιασιάρικο: "Κυνηγός Cheaters".

Τα λέω αυτά γιατί είναι εύκολο να ανεβάσεις ένα βίντεο με κάποιον και να τον «κάψεις». Πρέπει το βίντεο να δείχνει και κάτι όμως.

Εγώ στο κανάλι έχω ανεβάσει καμία εικοσαριά cheaters νομίζω. Έχω (είχα) βίντεο από τους διπλάσιους, αλλά δεν τα ανέβασα γιατί ήταν inconclusive.

Τεσπά. Επί του θέματος. Είδα μέχρι εδώ (1:43). Κάνει cap τη σημαία και κοιτάζει γρήγορα δεξιά αριστερά τις πόρτες για να δεί αν έρχεται κανένας και μάλιστα κάνει και ADS (aiming down sights) σε έναν συμπαίχτη του στιγμιαία μέχρι να καταλάβει ότι είναι στην ίδια ομάδα. Κάποιος που έχει wallhack, απλά θα κοίταζε γενικά προς την κατεύθυνση εκείνη και θα ήξερε ακριβώς που είναι όλοι οι αντίπαλοι. Δεν θα κοίταζε νευρικά δεξιά αριστερά. Εκτός πια αν είναι τόσο καλός και το κρύβει έτσι.

Τώρα αν παρακάτω στο βίντεο κάνει 87 απανωτά headshots, δικό μου σφάλμα. Πάντως μέχρι εκεί εγώ πείστηκα ότι δεν κλέβει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, panoskatos είπε

1. Αυτο δεν λέγεται εξήγηση αδερφέ .  Μια πρόταση με δυο γενικές ορολογίες στα αγγλικά (που δεν βγάζουν και κανένα νόημα) δυο φορές την λέξη bf και "το κερασάκι στην τούρτα" το link !!

2. Να παίζεις ολες τις κλάσης , μην κολλάς σε μια. Να είσαι μαζί με την ομάδα , μην τρέχεις σαν τρελός να κάνεις revive , πρώτα να είσαι σίγουρος οτι δεν θα σε φάνε , δηλαδή αυτος που πας να κάνεις revive ποιος τον σκότωσε ?  Για αυτο που σου λεω δες και το βίντεο που υπάρχει πιο πάνω απο τον καμποτζη (saxo) δεν πάει με σκυμμένο το κεφάλι να κάνει το revive, στην αρχη ,οχι μετα με τους πολλούς που εχουν παρει φωτιά !!!

3. Τι θερίζει ρε παλικάρι μου ? cheater είναι ο άχρηστος.  Με wallhack παίζει.  

1. Θεώρησα ότι υπάρχει μια γνώση του τι είναι competitive σκηνή ή/και των esports. Εν ολίγοις, το Incursions είναι ένα mode/ επέκταση του BF1 με όλα τα τα στοιχεία του BF (ομάδα, οχήματα, κλάσεις) σε μικρότερη κλίμακα (μικρότεροι χάρτες και μάχες 5v5) για πιο τακτικό παιχνίδι.

2. Στο πρώτο μισό αυτού που γράφεις θα διαφωνήσω, δεν είμαστε όλοι για όλες τις κλάσεις, αν νιώθει καλός σε 1-2 κλάσεις ας παίζει με αυτές. Στο δεύτερο μισό θα συμφωνήσω.

3. Μου θυμίζεις αυτούς που συναντώ και μου ρίχνουν hackusations για cheats , reports κλπ. Δηλαδή, είτε είμαι (και) εγώ cheater ή δε ξέρω τι. Ό,τι είπε ο Zaytsev και ό,τι φωνάζω στο chat όταν τα λένε αυτά, spectate και αν νομίζεις ότι κάτι κάνει report με βίντεο.

Για τον τύπο τώρα (για να απαντήσω και εγώ στον @tetes3e), έχω παίξει πάρα πολλές φορές με τον συγκεκριμένο είτε ως εχθροί ή μαζί, είναι vehicle/Elite/cavalry class whore κυρίως, προφανώς αν παίζει με την clan του ή με άτομα που κάνουν revive και γενικά υπάρχει μια ομαδικότητα, τέτοιου είδους score δεν είναι δύσκολο να γίνουν (και όχι μόνο γι' αυτόν, για όλους μας). (@tetes3e) Στο χθεσινό παιχνίδι για παράδειγμα στην Sinai, τον σκότωσα 2 φορές ενώ ήταν Assault, και ήρθε για εκδίκηση ως καβαλάρης (ήξερε ότι δε μπορώ να τον σκοτώσω εύκολα -_-). Τον έχω κάνει (παλαιότερα) και spectate, δεν είδα κάτι περίεργο ούτε εγώ.

Επεξ/σία από cpttony
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Χθές στην sinai και γω ηρθα να παρω το αίμα μου πισω αλλα δεν..

Ήμουν με attack plane. Με ρίχνεις με 1 βολή. Αμέσως μου ηρθε στο μυαλο το βιντεο σου με τα headshots στα planes.

Ξαναπερνω στα καπακια αεροπλανο και έρχομαι να καρφωθω μαζι με αυτό επανω σου. Αλλα αυτος χθες με το fighter δεν αφηνε κουνουπι να πετάξει..

Μετα μου ειπες sorry και έληξε το θεμα εκεί.😅

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, tetes3e είπε

Ήμουν με attack plane. Με ρίχνεις με 1 βολή. Αμέσως μου ηρθε στο μυαλο το βιντεο σου με τα headshots στα planes.

Τον βλακα τον Tony focus μονο με tanks/artillery :lol:

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tetes3e είπε

Θα είσαι στο επόμενο μέρος...

1 ώρα πριν, overpower είπε

Τον βλακα τον Tony focus μονο με tanks/artillery :lol:

What about cavalry :ph34r: ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...