Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους παίδες. Χριστός Ανέστη με υγεία για όλους. 

Όχι πολύ φαγητό γιατί σας θέλω μάχιμους στον αγώνα :P

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σαν την καλή ομάδα, δεν έχει...

Σαν τα ακέφαλα κοτόπουλα, ώρες ώρες.

Έχω την εντύπωση, πάντως, πως πάλι σκ.τά τα έκαναν στο θέμα επιδόσεων-framerate-γενικής κατάστασης.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Σαν την καλή ομάδα, δεν έχει...

Σαν τα ακέφαλα κοτόπουλα, ώρες ώρες.

Έχω την εντύπωση, πάντως, πως πάλι σκ.τά τα έκαναν στο θέμα επιδόσεων-framerate-γενικής κατάστασης.

Framedrops εμφανίζονται όλο και πιο συχνά πλεον μετα το τελευταιο update. Cap στα 60 και πάνε 50-55.

Δημοσ.
Στις 4/7/2018 στις 4:54 ΜΜ, G.TH. είπε

Όχι δεν θεωρείται όχημα. Τα οχήματα παθαίνουν 75 ή 100 ζημιά από τις νάρκες, τα άλογα παθαίνουν 2...
Πριν ανέβει η θωράκιση του αλόγου, μπορούσες να παγιδεύσεις σημαίες με νάρκες και να φας ιππέα. Ειδικά στην Γαλικία.

Δεν σε καταλαβαίνω !

Παίζεις με άλογο, πατάς νάρκη και δεν παθαίνεις τίποτα? 

Ο μεγαλύτερος φόβος του του καβαλάρη είναι οι νάρκες, αν πατήσει νάρκη φεύγει άκλαυτος !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 λεπτά πριν, gildo είπε

Στις 8/4/2018 στις 7:33 ΠΜ, vassilis018 είπε

Χρόνια πολλά σε όλους παίδες. Χριστός Ανέστη με υγεία για όλους. 

Όχι πολύ φαγητό γιατί σας θέλω μάχιμους στον αγώνα :P

bs.jpg

Επεξ/σία από gildo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Battlefield 1 Incursions is Back!

Το Battlefield 1 Incursions είναι πλέον διαθέσιμο.
Ακολουθήστε τις οδηγίες στο παραπάνω link για να μπορείτε να το κατεβάσετε, αφού θα εμφανίζεται στην βιβλιοθήκη σας, σαν ξεχωριστό παιχνίδι.

Επίσης, αφού συμπληρώσετε κάποιες ώρες στο παιχνίδι και δοκιμάσετε όλες ή τις περισσότερες επιλογές, καλό θα ήταν να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο, ώστε να βοηθήσετε και εσείς στην εξέλιξη του...

https://www.surveymonkey.com/r/ZCK26ZV

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.
3 ώρες πριν, panoskatos είπε

Δεν σε καταλαβαίνω !

Παίζεις με άλογο, πατάς νάρκη και δεν παθαίνεις τίποτα? 

Ο μεγαλύτερος φόβος του του καβαλάρη είναι οι νάρκες, αν πατήσει νάρκη φεύγει άκλαυτος !

Το ανάποδο. Παίζω assault, βάζω νάρκες σε πέρασμα ή σημαία και κάποια στιγμή μου έρχεται μήνυμα Horse Wounded 2. Ενδιάμεσα μπορεί να έχω αλλάξει κλάση και να παίζω γιατρός πχ.
Η πλάκα είναι ότι έφαγα πρόσφατα έναν έτσι με 2, τον είχαν χτυπήσει και άλλοι πριν.
Το Μ1909 κάνει στο άλογο ζημιά 4, και η χειροβομβίδα αερίων 13/δευτερόλεπτο και 15 στον ιππέα.
Ίσως το παιχνίδι θεωρεί ότι το άλογο είναι Μαγκάιβερ και προλαβαίνει να βγει από το φονικό πεδίο της έκρηξης;; Τι να πω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Το ανάποδο. Παίζω assault, βάζω νάρκες σε πέρασμα ή σημαία και κάποια στιγμή μου έρχεται μήνυμα Horse Wounded 2. Ενδιάμεσα μπορεί να έχω αλλάξει κλάση και να παίζω γιατρός πχ.
Η πλάκα είναι ότι έφαγα πρόσφατα έναν έτσι με 2, τον είχαν χτυπήσει και άλλοι πριν.
Το Μ1909 κάνει στο άλογο ζημιά 4, και η χειροβομβίδα αερίων 13/δευτερόλεπτο και 15 στον ιππέα.
Ίσως το παιχνίδι θεωρεί ότι το άλογο είναι Μαγκάιβερ και προλαβαίνει να βγει από το φονικό πεδίο της έκρηξης;; Τι να πω.

Ρε συ αν δεν παίζεις άλογο δεν μπορείς να έχεις άποψη περί τούτου. 

Το μήνυμα που λες ότι σου βγάζει είναι γιατί εκείνη την ώρα ο καβαλαρης πυροβολεί την νάρκη σου από κοντά και τον παίρνουν τα "σκάγια" από την έκρηξη. 

Έχω γράψει πιο πριν πως σκοτώνεται ακαριαία ένας καβαλάρης και εννοείται η νάρκη είναι ένα από αυτά. 

1 ώρα πριν, black66.gr είπε

Battlefield 1 Incursions is Back!

Το Battlefield 1 Incursions είναι πλέον διαθέσιμο.
Ακολουθήστε τις οδηγίες στο παραπάνω link για να μπορείτε να το κατεβάσετε, αφού θα εμφανίζεται στην βιβλιοθήκη σας, σαν ξεχωριστό παιχνίδι.

Επίσης, αφού συμπληρώσετε κάποιες ώρες στο παιχνίδι και δοκιμάσετε όλες ή τις περισσότερες επιλογές, καλό θα ήταν να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο, ώστε να βοηθήσετε και εσείς στην εξέλιξη του...

https://www.surveymonkey.com/r/ZCK26ZV

Τι είναι αυτό?  Πες δύο λόγια. 

Δημοσ.

EA wants to monetize spectating in competitive gaming

9 ώρες πριν, panoskatos είπε

Τι είναι αυτό?  Πες δύο λόγια. 

Είναι το competitive mode για το BF1, άλλη μια προσπάθεια να "μπει" το BF στα esports κλπ. Δες εδώ κάποιες πληροφορίες (αν και δε διαφέρουν πολύ από τις παραπάνω).

Δημοσ.

βάλανε infiltrator στα oper suez? πριν λίγο ήταν ένας με 4lvl και έκανε enemy bombrtment σαν να ήταν infil. εκτός και αν είναι νέο cheat.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

βάλανε infiltrator στα oper suez? πριν λίγο ήταν ένας με 4lvl και έκανε enemy bombrtment σαν να ήταν infil. εκτός και αν είναι νέο cheat.

Δε ξερω και εγω το παρατηρησα οπως επισης και στη sinai...

Δημοσ.

αγόρασα και εγώ χτες το base game και έπαιξα κάνα 3ωρο μου φάνηκε πολύ ωραίο με απίστευτα τοπία στις πίστες που έπαιξα στο online στα ultra. μου φάνηκε πιο εύκολο στο να κάνεις kill από το bf3. καμιά συμβουλή για medic που παίζω?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vassilis018 είπε

1 ώρα πριν, panoc είπε

Δε ξερω και εγω το παρατηρησα οπως επισης και στη sinai...

Νομιζω ολα τα maps σε ενα op campaign εχουν τα ιδια elites, οποτε απο την ωρα που υπαρχει cape λογω dlc, θα μπει και σe sinai, suez. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...