G.TH. Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 18 λεπτά πριν, overpower είπε Περιμενω την μερα που θα μπει Mission με πχ 100 revives. Ολοι με συρριγες θα τρεχουν και μονο τα οχηματα θα παιρνουν kills. Είχε μπει αλλά δεν κράτησε 6 μέρες όπως αυτά με τα kill αλλά 3.
panoskatos Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Αλλάξανε κάτι με τον καβαλάρη ? Πεθαίνω πολύ μπάμ τελευταία !!
cpttony Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 26 λεπτά πριν, panoskatos είπε Αλλάξανε κάτι με τον καβαλάρη ? Πεθαίνω πολύ μπάμ τελευταία !! Τελικά, ακόμη πιστεύεις ότι "Ολα τα άλλα ας μείνουν ως έχουν" που είχες γράψει? Τόσο καιρό τι γράφουμε για το Cavalry ότι το έκαναν και άλλο OP.
Zaytsev Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 57 minutes ago, cpttony said: Τελικά, ακόμη πιστεύεις ότι "Ολα τα άλλα ας μείνουν ως έχουν" που είχες γράψει? Τόσο καιρό τι γράφουμε για το Cavalry ότι το έκαναν και άλλο OP. Να κρατάς τη γνώμη σου για τον εαυτό σου. Δεν εκπροσωπείς την κοινότητα εσύ
panoskatos Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, cpttony είπε Τελικά, ακόμη πιστεύεις ότι "Ολα τα άλλα ας μείνουν ως έχουν" που είχες γράψει? Τόσο καιρό τι γράφουμε για το Cavalry ότι το έκαναν και άλλο OP. Δεν ξέρω τι θα πει OP . Εγω μιλάω οταν εχω καβαλαρη οτι πεθαίνω πιο εύκολα. Και επίσης να διαβάζεις αυτο που γράφει ο άλλος ,να μην διαβάζεις άλλα και άλλα να καταλαβαίνεις,Εγω ρώτησα κάτι ,δεν κλάφτηκα και ουτε είπα να αλλάξει κάτι που δεν μου αρέσει. Και μην λες "γράφουμε¨ ,εσυ γράφεις.
overpower Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, panoskatos είπε Δεν ξέρω τι θα πει OP . Εγω μιλάω οταν εχω καβαλαρη οτι πεθαίνω πιο εύκολα. Και μην λες "γράφουμε¨ ,εσυ γράφεις. op = overpowered (for games) op = original poster (forums) Το "γραφουμε" δεν σημαινει οτι παει μονο για εδω (αν και δεν γραφει μονο ο Τονι για αυτα τα θεματα) αλλα στο συνολο των παραπονων που γραφουν αρκετοι και σε αλλα φορουμς. Επισης αν πεθαινεις με καβαλαρη ευκολα, κατι κανεις λαθος ή σε κανουν focus. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από overpower
cpttony Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, panoskatos είπε Δεν ξέρω τι θα πει OP . Εγω μιλάω οταν εχω καβαλαρη οτι πεθαίνω πιο εύκολα. Και επίσης να διαβάζεις αυτο που γράφει ο άλλος ,να μην διαβάζεις άλλα και άλλα να καταλαβαίνεις,Εγω ρώτησα κάτι ,δεν κλάφτηκα και ουτε είπα να αλλάξει κάτι που δεν μου αρέσει. Και μην λες "γράφουμε¨ ,εσυ γράφεις. Έτσι όπως το έγραψες, εγώ κατάλαβα ότι σε σκότωνε καβαλάρης ευκολότερα. Τώρα που το διευκρίνισες, μάλλον συμβαίνει αυτό που λέει ο overpower. Όσο για το "γράφουμε", δεν είμαι ο μόνος, τουλάχιστον άλλοι δύο έχουν αναφερθεί στο cavalry, εδώ. Σημείωση: Δεν είχα σκοπό να σου επιτεθώ ή κάτι τέτοιο, συζήτηση κάνουμε.
panoskatos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Ναι οκ συζήτηση κάνουμε . Τελικά είχα ανεβασμένο cpu usage , κάτι άλλαξε στο bios απο μόνο του και αφου το εντόπισα επανήλθα στα κανονικά επίπεδα. Τον καβαλάρη τον είχα αφήσει τελευταίο. Αφου 50αρισα ολες τις κλάσεις άρχισα να παίζω καβαλάρη , τον 50αρισα και αυτον και εχει γίνει η αγαπημένη μου κλάση.Δεν ξέρω πως ηταν πριν κάποιο update που γράφετε. Η αλήθεια είναι οτι ενας εναντίον καβαλάρη ο δεύτερος εχει πλεονέκτημα αλλά και απο την άλλη στον καβαλάρη την πέφτουν όλοι γιατι είναι ο πιο εκτεθειμένος. Εχω και μια απορία : Οταν σκοτώνεται κάποιος απο σπαθί του καβαλάρη μπορεί να τον αναστήσει medic ?
Zaytsev Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 4 hours ago, panoskatos said: Εχω και μια απορία : Οταν σκοτώνεται κάποιος απο σπαθί του καβαλάρη μπορεί να τον αναστήσει medic ? Μόνον ο Χριστός μπορεί να αναστήσει κάποιον τέκνον μου. ΕυλόγηCον.
cpttony Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, panoskatos είπε Εχω και μια απορία : Οταν σκοτώνεται κάποιος απο σπαθί του καβαλάρη μπορεί να τον αναστήσει medic ? Αν έχει σπαθί, γίνεται να σε κάνει revive medic, με δόρυ επίσης, εκτός αν κάνει charge με το δόρυ. Για τους assaults, με AT grenade μπορείς να σκοτώσεις τον καβαλάρη (μόνο). Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από cpttony
panoskatos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, cpttony είπε Αν έχει σπαθί, γίνεται να σε κάνει revive medic, με δόρυ επίσης, εκτός αν κάνει charge με το δόρυ. Για τους assaults, με AT grenade μπορείς να σκοτώσεις τον καβαλάρη (μόνο). Ο καβαλάρης σκοτώνεται με πάρα πολλούς τρόπους. Θεωρείται όχημα, οπότε με ότι καταστρέφεται ένα όχημα μπορεί να πεθάνει αμέσως είτε είναι από assault είτε από support. Ο scout μπορεί να καταστρέψει άμεσα καβαλάρη με το tripwire bomb Η μόνη κλάση που δεν μπορεί να ξεπαστρέψει άμεσα καβαλάρη είναι αυτή του medic. Εννοώ ακαριαία. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από panoskatos
cpttony Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, panoskatos είπε Δεν κατάλαβα τι εννοείς! Δεν πιάνεται σαν melee kill? Όταν επιλέγεις την Cavalry κλάση στο spawn screen μπορείς να διαλέξεις είτε σπαθί (saber) ή δόρυ/λόγχη (lance). Το δόρυ έχει την επιλογή για charge (κάτι ανάλογο του bayonet charge), αν σκοτώσεις τον άλλον έτσι δε μπορεί να γίνει revive, αν το σκοτώσεις απλώς με σπαθί/δόρυ μπορεί να γίνει revive από medic. Δεν είμαι 100% σίγουρος, ας απαντήσει και κάποιος που παίζει Cavalry (π.χ @saxos55).
G.TH. Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panoskatos είπε Ο καβαλάρης σκοτώνεται με πάρα πολλούς τρόπους. Θεωρείται όχημα, οπότε με ότι καταστρέφεται ένα όχημα μπορεί να πεθάνει αμέσως είτε είναι από assault είτε από support. Ο scout μπορεί να καταστρέψει άμεσα καβαλάρη με το tripwire bomb Η μόνη κλάση που δεν μπορεί να ξεπαστρέψει άμεσα καβαλάρη είναι αυτή του medic. Εννοώ ακαριαία. Όχι δεν θεωρείται όχημα. Τα οχήματα παθαίνουν 75 ή 100 ζημιά από τις νάρκες, τα άλογα παθαίνουν 2... Πριν ανέβει η θωράκιση του αλόγου, μπορούσες να παγιδεύσεις σημαίες με νάρκες και να φας ιππέα. Ειδικά στην Γαλικία. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από G.TH. 1
mpokwsths Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Προσωπικά θεωρώ ότι τον ιππέα, ή πιο σωστά το άλογο, καλά έκαναν και τον ενίσχυσαν. Όπως το είχαν παλιότερα ήταν από τα πιο underpowered classes του παιχνιδιού. Πέθαιναν σαν τις μύγες. Έχουν και το θέμα με τα εμπόδια και τους ελιγμούς. Τουλάχιστον, όπως είναι τώρα, αν κολλήσει ο ιππέας σε εμπόδιο υπάρχει πιθανότητα να τη γλυτώσει. 1
Πέτρος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Different day, same (and brand new) sh.t... Αναφέρομαι αποκλειστικά στις 2 ώρες που ασχολήθηκα μετά από ένα μήνα αποχής. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από Πέτρος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα