Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είτε HiPerf, είτε το προφίλ της AMD για Ryzen, οπωσδήποτε.

Σε ποιά ανάλυση παίζεις?

Ο/C στον επεξεργαστή, έχεις καθόλου ή όλα auto?

RAM, έχεις πειράξει?

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζω σε 4k στα ultra με aa κλειστό. Επεξεργαστής ειναι stock, δεν εχω ασχοληθεί με oc ποτε. Ram ειναι στα προτεινόμενα για ryzen 2666mhz. Δεν εχω δοκιμάσει παραπάνω αν και η mobo παίρνει μεχρι 3000. Το profile της amd για ryzen τι εννοείς. Υπάρχει κάποια ξεχωριστή ρύθμιση?

Επεξ/σία από Manoleros95
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Manoleros95 είπε

Παίζω σε 4k στα ultra με aa κλειστό. Επεξεργαστής ειναι stock, δεν εχω ασχοληθεί με oc ποτε. Ram ειναι στα προτεινόμενα για ryzen 2666mhz. Δεν εχω δοκιμάσει παραπάνω αν και η mobo παίρνει μεχρι 3000. Το profile της amd για ryzen τι εννοείς. Υπάρχει κάποια ξεχωριστή ρύθμιση?

Εχεις λίγη μνήμη για αρχη .

Στα πόσα frames είσαι ?

Ανοιξε με msi afterburner να δεις που τρέχει ο επεξεργαστης ,μνήμη , κάρτα γραφικών.

Για αρχη θα σου έλεγα να κλειδώσεις τα frames στα 60.

Δεν ξέρω αν μια απλή 1080 απλή μπορεί να τρέξει άνετα στα 4k το bf1 αλλά κάνε πρώτα αυτα που σου είπα για να έχουμε μια εικόνα.

Δεν χρειάζεται να κάνεις o/c κάπου.

Επεξ/σία από panoskatos
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 1/4/2018 στις 7:03 ΜΜ, cpttony είπε

Οι τρόποι που έχω βρει για να τρως cavalry είναι, πυροβολώντας την AT mine όταν βρίσκεται ακριβώς από πάνω της ή για τους scouts με Tripwire HE, με gas δε ξέρω κατά πόσο θα μείνει μέσα στην ακτίνα του αερίου.

Πολλοί με το ιππικό κάνουν και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο κύκλο αν δεν σε πετύχουν, και με πολύ κλειστή στροφή. Προσπαθώ να κινούμαι προς το κέντρο του κύκλου του, όπου δεν μπορεί να με χτυπήσει το σπαθί. Εκεί μπορεί να τον παγιδεύσει η χειροβομβίδα αερίων επί 2, επί 3 φορές. Μαζί με το hellriegel, το Img08, το πιστόλι, ότι έχω τελοσπάντων.
Συνήθως δεν είναι οι καλοί αυτοί, οι καλοί θα κάνουν μεγάλη γύρα ή θα σε παρατήσουν.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Πολλοί με το ιππικό κάνουν και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο κύκλο αν δεν σε πετύχουν, και με πολύ κλειστή στροφή. Προσπαθώ να κινούμαι προς το κέντρο του κύκλου του, όπου δεν μπορεί να με χτυπήσει το σπαθί. Εκεί μπορεί να τον παγιδεύσει η χειροβομβίδα αερίων επί 2, επί 3 φορές. Μαζί με το hellriegel, το Img08, το πιστόλι, ότι έχω τελοσπάντων.
Συνήθως δεν είναι οι καλοί αυτοί, οι καλοί θα κάνουν μεγάλη γύρα ή θα σε παρατήσουν.

Δε χρησιμοποιώ gas, ούτε παίζω Assault, αλλά αυτή η κλάση έχει εξοπλισμό να ρίξει το cavalry. Οι περισσότεροι το έχουν πάρει χαμπάρι τελευταία και κυνηγάνε να πάρουν cavalry.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Manoleros95 είπε

Δεν νομίζω να ευθύνεται ο επεξεργαστής. Έχεις λίγη ποσότητα μνήμης RAM για το BF1.

• Like 1
Δημοσ.

Operation προχθές ... brusilov keep,είμαι με selbstlader 1916 marksman   k βλέπω στα 30 μέτρα Κ, cavalry να μου έρχεται καταπάνω,αρχίζω κ γαζωνω καμιά 10αρια κ, σφαίρες πάνω του , λίγο πριν τα 4-5  μέτρα με έχει κατεβάσει με το cavalry gun! 

το γράφω γιατί είναι αστείο πραγματικά, τον είχα για πλάκα τον τύπο (εκτός κ αν ήταν cheeter)

καταλήγοντας να πω πως μας χρωστάνε patch για όλα αυτά που έχουνε κάνει Τελευταία με "cavalry" με κάτι "αεροπλάνα φαντάσματα" με "balance "στους χάρτες ..

κ ας βάλουν επιτέλους κ operation στο apocalypse dlc 

Δημοσ.

@pip1908

Όπως είχα γράψει εδώ, 2 βολές και είσαι νεκρός μέχρι τα 90m. Είπαμε το έχουν κάνει το elite class το cavalry. O balancer είναι στη server πλευρά, όταν το φτιάξουν το "ξανανοίγουν" χωρίς να βγάλουν update (όπως και όταν απενεργοποίησαν τον MRB). Στο CTE (στο νέο) ουσιαστικές αλλαγές δεν είδα.

Αν θες Operations στις APOC, παίξε CQ, ούτως ή άλλως 2/3 πίστες είναι σαν να παίζεις Operations.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Πέτρος

Μάλλον που θα σιχτιρίσεις... δε βλέπεις τι γράφουμε :P 

EDIT: Μπήκε Community Mission για medics και οι περισσότεροι όπως είναι λογικό παίζουν έτσι... χωρίς σύριγγα όμως. (ναι παραπονιέμαι ξανά @overpower)

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Kοντεύω μήνα αποτοξίνωσης (και είμαι καλά...).

Να ξαναγυρίσω ή πάλι θα σιχτιρίζω?

1 ώρα πριν, cpttony είπε

@Πέτρος

EDIT: Μπήκε Community Mission για medics και οι περισσότεροι όπως είναι λογικό παίζουν έτσι... χωρίς σύριγγα όμως. (ναι παραπονιέμαι ξανά @overpower)

Battlefield χωρίς σιχτίρισμα απλά ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. Δεν λέει βρε αδερφέ. Είναι σαν μακαρόνια χωρίς κιμά ένα πράγμα.....:P

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, cpttony είπε

@Πέτρος

Περιμενω την μερα που θα μπει Mission με πχ 100 revives. Ολοι με συρριγες θα τρεχουν και μονο τα οχηματα θα παιρνουν kills.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...