Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Λοιπόν: έχω γρήγορο σημάδι αλλά ανεξέλεγκτο. Σηκώνω γρήγορα αλλά, πολλές φορές, πολύ γρήγορα, ώστε να σημαδέψω σωστά.

Οπότε κατέβασα τα dpi στα 750 (ίσως δοκιμάσω και τα 700) και in game έβαλα mouse sensitivity στο 17.

@Zaytsev όταν βάζω x8.00 magnifiaction, μου βγάζει ότι είναι για premium members μόνο. Α, θέλει subscribe.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, UsualSuspect__ είπε

Τίποτα σπουδαίο.

Κατέβασα χθες το Premiere pro 2018 και μαλακίζομαι. 10 λεπτά μαξ μου πήρε γιαυτό είναι και χάλια από θέμα edit.

Ήθελα επίσης να δω πως θα φαίνεται στο Youtube επειδή είχα ένα θέμα πριν κάτι μέρες και φαινόταν λίγο χάλια όταν ανέβαζα κάτι. (Ξέρει ο Captain Tony :P)

Θα κοιτάξω κανα tutorial και θα φτιάξω κανα καλό soon enough. 

ΥΓ: Προσπαθώ να φτιάξω το sensitivity όσο το δυνατόν καλύτερα αλλά @@ μπλε. 

To premiere έχει πολύ πολύ απότομο learning curve. Ακόμα και για βασικά πράγματα (fade in, fade out, blurs, cross-fades κτλ) θα σου βγάλει την πίστη.

Το θετικό είναι πως άπαξ και το μάθεις, σε συνδιασμό και με την υπόλοιπη σουίτα (πχ illustrator), Sky's the limit. Θα μπορείς να κάνεις παπάδες. Σε δύο τρία χρόνια όμως. :P

Από την άλλη, το Vegas έχει αρκετά πιο intuitive user interface και μπορείς κατευθείαν να κάνεις πράγματα. Στα πολύ θετικά πως για ότι και να ψάξεις, υπάρχουν δέκα tutorial videos. Στο premiere, όχι τόσα.

Διάλεξε και πάρε

Δημοσ.
1 minute ago, saxos55 said:

To premiere έχει πολύ πολύ απότομο learning curve. Ακόμα και για βασικά πράγματα (fade in, fade out, blurs, cross-fades κτλ) θα σου βγάλει την πίστη.

Το θετικό είναι πως άπαξ και το μάθεις, σε συνδιασμό και με την υπόλοιπη σουίτα (πχ illustrator), Sky's the limit. Θα μπορείς να κάνεις παπάδες. Σε δύο τρία χρόνια όμως. :P

Από την άλλη, το Vegas έχει αρκετά πιο intuitive user interface και μπορείς κατευθείαν να κάνεις πράγματα. Στα πολύ θετικά πως για ότι και να ψάξεις, υπάρχουν δέκα tutorial videos. Στο premiere, όχι τόσα.

Διάλεξε και πάρε

Θα το τσεκάρω κ αυτό. (Έχω το 15 :P) 

Τώρα πάω να παίξω κανα game γιατί σκούριασα. 

Δημοσ.
1 hour ago, cpttony said:

Ωραία, και από σήμερα όλοι θα παίζουν scout..

Ε μας εχεις πριξει και εσυ. Assault δεν θες, scout (που παιζεις και εσυ) δεν θες. ΑΜΑΝ ΠΧΙΑ

*Κατι για plane δεν μπορουν να βγαλουν οι *** να το κανω σε ενα game? :P

Δημοσ.
1 hour ago, overpower said:

Ε μας εχεις πριξει και εσυ. Assault δεν θες, scout (που παιζεις και εσυ) δεν θες. ΑΜΑΝ ΠΧΙΑ

*Κατι για plane δεν μπορουν να βγαλουν οι *** να το κανω σε ενα game? :P

H αποψη μου ειναι οτι οποιοδηποτε community mission για οποιοδηποτε class απλα καταστρεφει το gameplay.

Δημοσ.

Βλέπω μόλις σε προσφορά την Revolution έκδοση στα 19.99€. Να το τσιμπήσω να σας κάνω παρέα; Παλιά είχα θέμα με stuttering και δεν ξέρω αν έχει στρώσει το θέμα. Μη κλαίμε κ τα 19 ευρώ

specs

i7 2600k (4.5)

8gb ram 1600

gtx 1070 ( evga sc )

windows 10 1703v

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.jpg

:ph34r:

@7nisiotis

Για μένα τουλάχιστον, αν έχω stutter είναι λόγω Server (οπότε ψάχνω να βρω έναν "σωστό"), αλλά ας σου πουν και οι άλλοι.

Επεξ/σία από cpttony
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, 7nisiotis said:

Βλέπω μόλις σε προσφορά την Revolution έκδοση στα 19.99€. Να το τσιμπήσω να σας κάνω παρέα; Παλιά είχα θέμα με stuttering και δεν ξέρω αν έχει στρώσει το θέμα. Μη κλαίμε κ τα 19 ευρώ

specs

i7 2600k (4.5)

8gb ram 1600

gtx 1070 ( evga sc )

windows 10 1703v

Είχα και εγώ θέμα παλιά αλλά εδώ και κάτι μήνες έχει εξαφανιστεί.

Και ναι. Το χτυπάς άνετα στα 20.. 

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε

Είχα και εγώ θέμα παλιά αλλά εδώ και κάτι μήνες έχει εξαφανιστεί.

Και ναι. Το χτυπάς άνετα στα 20.. 

Με φοβίζουν τα 8gb ram. Δυστυχώς είναι κ 4ις 2αρες οπότε δύσκολα να τις αναβαθμίσω. 

Έχουμε κάποια εικόνα το πώς παίζει με 8 πλέον; Κάποια μέτρηση in game; Όντως είναι πολύ καλή τιμή για 20. Αλλά επειδή είχα ξενερώσει απίστευτα το πρώτο τρίμηνο κυκλοφορίας που το είχα δοκιμάσει λόγω stutter κρατάω τις επιφυλάξεις μου.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, 7nisiotis said:

Με φοβίζουν τα 8gb ram. Δυστυχώς είναι κ 4ις 2αρες οπότε δύσκολα να τις αναβαθμίσω. 

Έχουμε κάποια εικόνα το πώς παίζει με 8 πλέον; Κάποια μετριση in game;

Εγώ πως παίζω νομίζεις; :P

Με 8gb είμαι και εγώ και έχω ότι θες ανοιχτό από πίσω λολ. 

Δες το βιντεάκι που ανέβασα στην προηγούμενη σελίδα να πάρεις μια ιδέα. 

Επεξ/σία από UsualSuspect__
  • Like 1
Δημοσ.

Από άποψη ram δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. Αρκούν τα 8, όσο δεν τρέχεις από πίσω κάτι σε adobe ή κάποια άλλη βαριά εφαρμογή. Τόσο έιχα και εγώ και απλά αναβάθμισα για να τρέχουν καλύτερα κάποιες άλλες εφαρμογές.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, overpower είπε

Από άποψη ram δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. Αρκούν τα 8, όσο δεν τρέχεις από πίσω κάτι σε adobe ή κάποια άλλη βαριά εφαρμογή. Τόσο έιχα και εγώ και απλά αναβάθμισα για να τρέχουν καλύτερα κάποιες άλλες εφαρμογές.

Μην το λες. Σε μένα είναι συνεχώς πάνω από 8gb όταν παίζω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...