Jimys2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δεν υπαρχει! Εγω παντως θα σε κατηγορουσα οτι κλεβεις, ααανετα
cpttony Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ παιδιά. Μετά από πολύ καιρό, είδα ξανά αυτό το μήνυμα Έχω βαρεθεί να βλέπω καραμπίνες, και δεν είναι μόνο το ότι υπάρχουν ελάχιστοι medics / supports, αλλά και οι Assaults δεν κοιτούν τίποτα άλλο (π.χ να καταστρέψουν κάποιο άρμα -το είδα και αυτό-) πέρα από τα kills. Επόμενο community mission θα είναι "Do 100/200 kills with SMGs" .
black66.gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Leaked. Το logo icon του νέου Battlefield 2018. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από black66.gr
cpttony Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 People who play medics are like cats. They understand us, but they just don't give a shit. Για τους περισσότερους, έτσι είναι. @black66.gr Καλύτερα θα ήταν για μένα με το background του Hardline αντί του BF4. 2
black66.gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 44 λεπτά πριν, cpttony είπε People who play medics are like cats. They understand us, but they just don't give a shit. Για τους περισσότερους, έτσι είναι. @black66.gr Καλύτερα θα ήταν για μένα με το background του Hardline αντί του BF4. Ακόμα καλύτερα:
cpttony Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αλλαγές (στο CTE προς το παρόν) για Operations σε Volga River, και νέα variants στα όπλα (ό,τι ζητάει το community φυσικά ), ενώ ακόμη οι Caporetto, Somme είναι όπως είναι. Για τους scouts, βλέπω όλοι να γυρνάνε γύρω-γύρω με το Ross MKIII infantry. EDIT: Φωτογραφίες. Ίσως να έχει κάποιο ενδιαφέρον το M1917 Enfield. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από cpttony
tntdynamite23 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Ross Mkill infantry <3 πολυ γρήγορο αν και ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν είναι καλύτερο απ το mosin.
DEADLAZARUS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 @cpttony Απλά, απίστευτος. Ορισμένες βολές είναι εξωπραγματικές. Ποιο magnification+optics προτιμάς; Χρησιμοποιώ το qewehr 98 sniper(και το arisaka), με μέτρια αποτελέσματα. Παίζω πολύ επιθετικά, προσπαθώντας να μάθω να χρησιμοποιώ το όπλο σαν καραμπίνα σε κοντινές αποστάσεις (χτυπάω αζούμωτα δηλαδή). Στο μόνο που έχω βελτιωθεί, είναι η χρήση του πιστολιού. Σκοτώνω 2-3 κάθε φορά με δαύτο.
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Έχει χαζέψει και σε σας ο ήχος στο game;
cpttony Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) @DEADLAZARUS Ευχαριστώ. All time classic 8x με σταυρόνημα. @UsualSuspect__ Μιλάς γι' αυτά που αναφέρω εδώ περί ήχου? Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από cpttony 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, cpttony said: @UsualSuspect__ Μιλάς γι' αυτά που αναφέρω εδώ περί ήχου? Και αυτό αλλά εγώ έχω έξτρα θέμα. Πχ παίζει κάποιο soundtrack, το κόβει μετά από 5 sec και μπαίνει άλλο. Όλα αυτά στο main menu και λίγο ingame. Παρατήρησα και σάπιο συγχρονισμό όταν πυροβολείς κάποιες φορές και ακούγεται μετά από 1-2 sec. Αυτό με το resupply ΜΟΛΙΣ το έπαθα. Τι σκατά κάνουνε; Δεν το χω σε άλλο game αυτό το θέμα. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από UsualSuspect__
cpttony Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Και αυτό αλλά εγώ έχω έξτρα θέμα. Πχ παίζει κάποιο soundtrack, το κόβει μετά από 5 sec και μπαίνει άλλο. Όλα αυτά στο main menu και λίγο ingame. Παρατήρησα και σάπιο συγχρονισμό όταν πυροβολείς κάποιες φορές και ακούγεται μετά από 1-2 sec. Δεν το χω σε άλλο game αυτό το θέμα. Στο menu έχει μια εναλλαγή στα κομμάτια, αλλά όχι κάθε 5 δεύτερα (εκτός και αν το έγραψες συμβολικά το νούμερο). Γενικά, μετά το winter update (2016) ή TSNP υπάρχουν προβλήματα με τον ήχο. Βέβαια, υπάρχουν και σημαντικότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα