Manoleros95 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καντε με add στο IToldYouImBetter ( οτι καλυτερο απο username εβαλα τα τελευταια χρονια, με βριζουν απο την αρχη μεχρι το τελος οταν τους ξεφτιλιζω! ), να μπαινουμε μαζι. Παιζω κυριως απογευματα μετα τις 6 λογο δουλειας. Ψαχνω εδω και καιρο Ελληνες να παιζουμε μαζι γιατι 9/10 περιπτωσεις πεφτω σε αθλιες ομαδες και αναγκαζομαι και κανω leave ( 72% win ratio δεν πηγα ευκολα... ). Παιζω medic και assault. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Manoleros95 1
overpower Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Οκ δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει. Χθες το πρωι δεν μπορουσα να γραψω chat, το βραδυ ολα οκ, και τωρα παλι δεν μπορω. Παιζει κανα chat ban για να "izi" που πεταω μια στο τοσο για σπασιμο?
G.TH. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Αυτό με το τσατ έχω παρατηρήσει ότι γίνεται όταν ξεκινάς το παιχνίδι με ελληνικά. Δέχεται μόνο σύμβολα και αριθμούς ακόμα και αν πατήσεις alt+shift. Αν μπεις με λατινικούς χαρακτήρες, μπορείς να αλλάζεις αλφάβητο όσες φορές θες. 2
cpttony Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτά τα "λαμπάκια"? Υπήρχαν και σε 1-2 πίστες στο BF4, αλλά ποτέ δε κατάλαβα αν ήταν/είναι κάποιο bug ή όχι. Και όπως το περίμενα
Zaytsev Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Bug είναι. Τους έχουν κράξει από όταν βγήκε και δεν το άλλαξαν ποτέ. Είναι αντανάκλαση από τον ήλιο, αλλά για κάποιο λόγο φαίνεται έτσι έντονα. 1
overpower Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μην λετε βλακειες. Προφανως το παραθυρο εχει side quest. Πηγαινε μιλησε του (δεν μου εχει τυχει ποτε btw)
panoc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 πριν απο λιγο στο cape helles, με το που αρτιζει η μαχη παω πισω απο το A στηνω τον ολμο τρωω μια βολη απο sniper που ηταν πανω στο πλοιο... σηκωνομαι, τρεχω πισω και επιστρεφω παταω Ε να κατσω στον ολμο και..... Μπορουσα να κυκλοφορισω σε ολο το χαρτη, εκατσα κατω απο το Α ... μετα απο λιγο ηρθε και αλλος ενας απο την ομαδα μου, κατσαμε εκει και τελικα δε μπορουσαν να παρουν το Α με τιποτα... Εληξε ο γυρος ετσι... Αλλη μια φορα με ακριβως τον ιδιο τροπο μου ετυχε στο tsarytin αλλα μπορουσα να κινηθω μονο σε συγκεκριμενα σημεια εκει.
Zaytsev Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 24 minutes ago, panoc said: πριν απο λιγο στο cape helles, με το που αρτιζει η μαχη παω πισω απο το A στηνω τον ολμο τρωω μια βολη απο sniper που ηταν πανω στο πλοιο... σηκωνομαι, τρεχω πισω και επιστρεφω παταω Ε να κατσω στον ολμο και..... Μπορουσα να κυκλοφορισω σε ολο το χαρτη, εκατσα κατω απο το Α ... μετα απο λιγο ηρθε και αλλος ενας απο την ομαδα μου, κατσαμε εκει και τελικα δε μπορουσαν να παρουν το Α με τιποτα... Εληξε ο γυρος ετσι... Αλλη μια φορα με ακριβως τον ιδιο τροπο μου ετυχε στο tsarytin αλλα μπορουσα να κινηθω μονο σε συγκεκριμενα σημεια εκει. Τελικά δεν είναι άσχημα να είσαι 6-feet-under
aetos1988 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Στις 6/3/2018 στις 9:12 ΜΜ, Manoleros95 είπε Καντε με add στο IToldYouImBetter ( οτι καλυτερο απο username εβαλα τα τελευταια χρονια, με βριζουν απο την αρχη μεχρι το τελος οταν τους ξεφτιλιζω! ), να μπαινουμε μαζι. Παιζω κυριως απογευματα μετα τις 6 λογο δουλειας. Ψαχνω εδω και καιρο Ελληνες να παιζουμε μαζι γιατι 9/10 περιπτωσεις πεφτω σε αθλιες ομαδες και αναγκαζομαι και κανω leave ( 72% win ratio δεν πηγα ευκολα... ). Παιζω medic και assault. Είχαμε παίξει μαζί και μάλιστα με έγραψες στο chat και δεν μπορούσα να σε απαντήσω λόγο του γνωστού προβλήματος Είμαι ο Psycho_Eagle_88 1
overpower Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Τελικα οντως παιζει θεμα με τα ελληνικα πριν μπεις στο παιχνιδι. Πλεον μπαινω με αγγλικα και ολα οκ. Κατα την διαρκεια μπορω να αλλαξω γλωσσα κανονικα
Zaytsev Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μνημείο για τη μάχη της Καλλίπολης αφιερωμένο στους Αυστραλό-Νεοζηλανδούς που έχασαν τη ζωή τους κάπου εκεί... 2
panoc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχει κανεις αλλο θεμα σημερα το απογευμα? Μου λεει οτι ειμαι off line και ενω παταω να μπει online δε γινεται τιποτα,. το origin ειναι online κανονικα. ΕΔΙΤ Oλοι οι servers ειναι offline... Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από panoc
aleilo03 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 50 λεπτά πριν, panoc είπε Εχει κανεις αλλο θεμα σημερα το απογευμα? Μου λεει οτι ειμαι off line και ενω παταω να μπει online δε γινεται τιποτα,. το origin ειναι online κανονικα. ΕΔΙΤ Oλοι οι servers ειναι offline... Και σε μένα το ίδιο...
black66.gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, panoc είπε Εχει κανεις αλλο θεμα σημερα το απογευμα? Μου λεει οτι ειμαι off line και ενω παταω να μπει online δε γινεται τιποτα,. το origin ειναι online κανονικα. ΕΔΙΤ Oλοι οι servers ειναι offline... 14 λεπτά πριν, aleilo03 είπε Και σε μένα το ίδιο... Me too.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα