Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καντε με add στο IToldYouImBetter ( οτι καλυτερο απο username εβαλα τα τελευταια χρονια, με βριζουν απο την αρχη μεχρι το τελος οταν τους ξεφτιλιζω! ), να μπαινουμε μαζι. Παιζω κυριως απογευματα μετα τις 6 λογο δουλειας.

Ψαχνω εδω και καιρο Ελληνες να παιζουμε μαζι γιατι 9/10 περιπτωσεις πεφτω σε αθλιες ομαδες και αναγκαζομαι και κανω leave ( 72% win ratio δεν πηγα ευκολα... ).

Παιζω medic και assault.

Επεξ/σία από Manoleros95
  • Like 1
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει. Χθες το πρωι δεν μπορουσα να γραψω chat, το βραδυ ολα οκ, και τωρα παλι δεν μπορω. Παιζει κανα chat ban για να "izi" που πεταω μια στο τοσο για σπασιμο? :P

Δημοσ.

Αυτό με το τσατ έχω παρατηρήσει ότι γίνεται όταν ξεκινάς το παιχνίδι με ελληνικά. Δέχεται μόνο σύμβολα και αριθμούς ακόμα και αν πατήσεις alt+shift.
Αν μπεις με λατινικούς χαρακτήρες, μπορείς να αλλάζεις αλφάβητο όσες φορές θες.

• Like 2
Δημοσ.

image.jpg

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτά τα "λαμπάκια"? Υπήρχαν και σε 1-2 πίστες στο BF4, αλλά ποτέ δε κατάλαβα αν ήταν/είναι κάποιο bug ή όχι.

Και όπως το περίμενα

25xl0x.jpg

Δημοσ.

Bug είναι. Τους έχουν κράξει από όταν βγήκε και δεν το άλλαξαν ποτέ. Είναι αντανάκλαση από τον ήλιο, αλλά για κάποιο λόγο φαίνεται έτσι έντονα.

• Like 1
Δημοσ.

Μην λετε βλακειες. Προφανως το παραθυρο εχει side quest. Πηγαινε μιλησε του 

(δεν μου εχει τυχει ποτε btw)

Δημοσ.

πριν απο λιγο στο cape helles, με το που αρτιζει η μαχη παω πισω απο το A στηνω τον ολμο τρωω μια βολη απο sniper που ηταν πανω στο πλοιο... σηκωνομαι, τρεχω πισω και επιστρεφω παταω Ε να κατσω στον ολμο και.....

bf1.jpg.86e1f2c94e9e2ea574e3bba9e3e09792.jpg

Μπορουσα να κυκλοφορισω σε ολο το χαρτη, εκατσα κατω απο το Α ... μετα απο λιγο ηρθε και αλλος ενας απο την ομαδα μου, κατσαμε εκει και τελικα δε μπορουσαν να παρουν το Α με τιποτα... Εληξε ο γυρος ετσι...

Αλλη μια φορα με ακριβως τον ιδιο τροπο μου ετυχε στο tsarytin αλλα μπορουσα να κινηθω μονο σε συγκεκριμενα σημεια εκει.

Δημοσ.
24 minutes ago, panoc said:

πριν απο λιγο στο cape helles, με το που αρτιζει η μαχη παω πισω απο το A στηνω τον ολμο τρωω μια βολη απο sniper που ηταν πανω στο πλοιο... σηκωνομαι, τρεχω πισω και επιστρεφω παταω Ε να κατσω στον ολμο και.....

Μπορουσα να κυκλοφορισω σε ολο το χαρτη, εκατσα κατω απο το Α ... μετα απο λιγο ηρθε και αλλος ενας απο την ομαδα μου, κατσαμε εκει και τελικα δε μπορουσαν να παρουν το Α με τιποτα... Εληξε ο γυρος ετσι...

Αλλη μια φορα με ακριβως τον ιδιο τροπο μου ετυχε στο tsarytin αλλα μπορουσα να κινηθω μονο σε συγκεκριμενα σημεια εκει.

Τελικά δεν είναι άσχημα να είσαι 6-feet-under :lol:

Δημοσ.
Στις 6/3/2018 στις 9:12 ΜΜ, Manoleros95 είπε

Καντε με add στο IToldYouImBetter ( οτι καλυτερο απο username εβαλα τα τελευταια χρονια, με βριζουν απο την αρχη μεχρι το τελος οταν τους ξεφτιλιζω! ), να μπαινουμε μαζι. Παιζω κυριως απογευματα μετα τις 6 λογο δουλειας.

Ψαχνω εδω και καιρο Ελληνες να παιζουμε μαζι γιατι 9/10 περιπτωσεις πεφτω σε αθλιες ομαδες και αναγκαζομαι και κανω leave ( 72% win ratio δεν πηγα ευκολα... ).

Παιζω medic και assault.

Είχαμε παίξει μαζί και μάλιστα με έγραψες στο chat και δεν μπορούσα να σε απαντήσω λόγο του γνωστού προβλήματος :D Είμαι ο Psycho_Eagle_88

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα οντως παιζει θεμα με τα ελληνικα πριν μπεις στο παιχνιδι. Πλεον μπαινω με αγγλικα και ολα οκ. Κατα την διαρκεια μπορω να αλλαξω γλωσσα κανονικα

Δημοσ.

Μνημείο για τη μάχη της Καλλίπολης αφιερωμένο στους Αυστραλό-Νεοζηλανδούς που έχασαν τη ζωή τους κάπου εκεί...28782804_10156214715292445_1033618612924049792_n.jpg.2bed7b94f3c39b72ebb246a087e7bae7.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει κανεις αλλο θεμα σημερα το απογευμα?

Μου λεει οτι ειμαι off line και ενω παταω να μπει online δε γινεται τιποτα,. το origin ειναι online κανονικα.

ΕΔΙΤ

Oλοι οι servers ειναι offline...

Επεξ/σία από panoc
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, panoc είπε

Μου λεει οτι ειμαι off line και ενω παταω να μπει online δε γινεται τιποτα,. το origin ειναι online κανονικα.

ΕΔΙΤ

Και σε μένα το ίδιο...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panoc είπε

ΕΔΙΤ

14 λεπτά πριν, aleilo03 είπε

Και σε μένα το ίδιο...

Me too.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...