overpower Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Και εγώ είχα θέμα το chat που δεν μπορούσα να γράψω γράμματα πέρα από αριθμούς. Δεν ξέρω τι φάση. Αυτό βέβαια πριν 1 εβδομάδα που έπαιζα, τώρα είμαι εκτός.
Πέτρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cpttony είπε 1. Κάπου διάβασα ότι το ψάχνουν, αλλά λένε ότι in-game υπάρχουν αυτά που έχεις ξεκλειδώσει. 2. Εννοείς σε kill trade? Αν ναι, απλώς δε προλαβαίνει να ενημερωθεί το UI. 3. Ακριβώς, έχουν γίνει πιο camper από τους scouts. Είναι να μη σε δουν, suppression και νεκρός αν δε προλάβεις να κρυφτείς/ξεφύγεις. 4. Τeamplay δεν βρίσκω στο έδαφος, πόσο μάλλον στο Ζέπελιν. Όσο για το πρόβλημα με το chat, ο @overpower είχε παρόμοιο θέμα. @SoFGR Τι έγραψα παραπάνω? Look a space bomber (0:10)... Επίσης κάπου είδα ότι σήκωνες το όπλο για να σκοτώσεις κάποιον, δεν έχουν drop τα medic/support/assault, όπου σημαδεύεις πάει. 1) Ναι, υπάρχουν. Έλα μου όμως που θέλω να ξεκλειδώσω άλλα, και χρειάζεται να αγοράσω κάποια που μέχρι τώρα είχα αδιαφορήσει, και δεν με αφήνει ("δεν έχω" warbonds...). edit: Αμ δε...πάω να αγοράσω κάποια μέσα από το customize soldier (με ανύπαρκτα warbonds, δεν με αφήνει...ok...). Πάω στο "spend warbonds", εκεί βλέπω πως είναι ξεκλειδωμένο/αγορασμένο. Ingame, δεν μπορώ να το επιλέξω όμως, δεν είναι διαθέσιμο. Το στανιό τους! 2) Αυτό υποθέτω, απλά ρώτησα για επιβεβαίωση. Όχι μόνο kill, αλλά και απλά να τον έχεις πετύχει. 3) Ανεκδιήγητο...εν τω μεταξύ με πιάνει και το αντιδραστικό μου, και δεν spamάρω την κλαση κι εγώ...σε αντίθεση με κάτι "μάγκες" 130ρηδες. 4) Καλά...να έχουμε να λέμε. Δεν είναι μόνο στο chat το θέμα (αν και κάποιες φορές "χρειάζεται"). Δεν μπορώ καν να ψάξω κάποιον server με το όνομά του. edit: Tώρα που μπήκα πάλι, έγραφα. Αύριο, δεν είναι σίγουρο. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Πέτρος
_Theo_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Παιδιά, όταν βάζω frame limiter στα 60 καρέ ή στο refresh rate της οθόνης μου για να μειώσω το CPU usage, το παιχνίδι έχει απίστευτο "λόξιγκα". Ξέρει κανείς πως διορθώνεται αυτό (αν διορθώνεται) ;
Πέτρος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασες V-Sync? Αφού κανονικά περνάς τα 60, ίσως με το 60ρι cap, να συνδυαστεί σωστά. Άλλη λύση, μέσα σε ένα user.ini αρχείο, να βάλεις εκεί cap στα 59 frames. Στα δικά μου: Καλή φάση να μη μπορώ να χρησιμοποιήσω καν τα όπλα lvl2...ενώ χρησιμοποιώ τα lvl10...στην ίδια κλάση...εντελώς random. Να ξανασβήσω το προφίλ, και να ελπίζω? Να επαναφέρω το παλιό? Έτσι κι αλλιώς, μια γράφω, μια δεν γράφω ingame (σήμερα πάλι, όχι). Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Πέτρος 1
Manoleros95 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Ρε παιδιά. Το skill που βγάζει στο battlelog app οταν βλέπω τα στατιστικά μου, εχει κανένα αντίκτυπο στο matchmaking??? Κάποιες φορές αναρωτιέμαι αν είμαι τόσο άτυχος η απλά κάποιος μου κάνει πλάκα...
cpttony Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) @_Theo_ Είχε γράψει ο saxos, στo 90 ο κόφρτης. @Πέτρος Repair έκανες? Μίλησε και με το support μήπως βγάλεις άκρη από 'κει. @Manoleros95 Πάντως, ο balancer δε νομίζω ότι δουλεύει και καθόλου. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από cpttony 1
Πέτρος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 @_Theo_ Δες εδώ https://diaryofdennis.com/2016/08/11/how-to-create-a-config-file-for-battlefield-1/ Τη 2η επιλογή που δίνει. Δοκίμασε 59, να δεις πως συμπεριφέρεται σε εσένα. 61 ή κάτι άλλο. 90, δεν το θες υποθέτω, αφού θες να ρίξεις GPU/cpu 1
Πέτρος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, cpttony είπε @Πέτρος Repair έκανες? Μίλησε και με το support μήπως βγάλεις άκρη από 'κει. Repair...3 φορές. Άμα μπλέξω και με support της ΕΑ...σώθηκα. Επανέφερα το παλιό προφίλ. Το πρόβλημα παρέμεινε στο customize soldier, αλλά τουλάχιστον Ingame μου βγάζει πλέον τα όπλα. Μέχρι την επόμενη φορά.
cpttony Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Άμα μπλέξω και με support της ΕΑ...σώθηκα. Το πρόβλημα παρέμεινε στο customize soldier, αλλά τουλάχιστον Ingame μου βγάζει πλέον τα όπλα. Μέχρι την επόμενη φορά. Στο live chat ίσως βγάλεις άκρη 1
panoc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Ερωτηση. Το space bomber ποτε μπηκε στο παιχνιδι ; γιατι 2 μερες τωρα πρακτικα σε οτι πιστα εχει χαρακωματα δε μπορεις να παιξεις. Ειτε το δικο μας σκοτωνει 10-10 τους αντιπαλους ειτε το αντιπαλο 10-10 εμας και αυτο καθε λιγα λεπτα. Εχει καταντησει αηδια. 11 ώρες πριν, Πέτρος είπε Το πρόβλημα παρέμεινε στο customize soldier, αλλά τουλάχιστον Ingame μου βγάζει πλέον τα όπλα. Μέχρι την επόμενη φορά. To ιδιο θεμα εχω και εγω σημερα, δε μπορω να ξεκλειδωσω τιποτα πουθενα γιατι ειμαι lvl0 αλλα τουλαχιστον μεσα στη μαχη εχω τα οπλα μου.
cpttony Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, panoc είπε Ερωτηση. Το space bomber ποτε μπηκε στο παιχνιδι ; γιατι 2 μερες τωρα πρακτικα σε οτι πιστα εχει χαρακωματα δε μπορεις να παιξεις. Ειτε το δικο μας σκοτωνει 10-10 τους αντιπαλους ειτε το αντιπαλο 10-10 εμας και αυτο καθε λιγα λεπτα. Εχει καταντησει αηδια. Βλέπω σας άρεσε το όνομα που έδωσα στο heavy bomber Με το ρώσικο DLC μπήκε στο παιχνίδι. Είπαμε, τις τελευταίες μέρες το χρησιμοποιούν αρκετοί γιατί έβγαλε βίντεο ο Jackfrags.
panoc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, cpttony είπε Είπαμε, τις τελευταίες μέρες το χρησιμοποιούν αρκετοί γιατί έβγαλε βίντεο ο Jackfrags. Επι το πλειστον παιζω operations και πραγματικα οποιος χαρτης εχει χαρακωματα και αυτο να πεταει δεν παιζεται... Και καλα να ειναι καθαρος ουρανος και μαζευομαστε 2-3-4 και το ριχνουμε μετα απο λιγο (ασχετα εαν βγαινει στο καπακι spawn) αλλα εαν εχει λιγη συνεφια πραγματικα ειναι space bomber δε βλεπεις τιποτα και σου ερχονται στο δοξα πατρι. Απαραδεκτο να βαζουν τετοιο πραγμα και να μη βαζουν τουλαχιστο ενα αντιεροπορικο στο χαρτη. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από panoc
cpttony Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, panoc είπε Επι το πλειστον παιζω operations και πραγματικα οποιος χαρτης εχει χαρακωματα και αυτο να πεταει δεν παιζεται... Και καλα να ειναι καθαρος ουρανος και μαζευομαστε 2-3-4 και το ριχνουμε μετα απο λιγο (ασχετα εαν βγαινει στο καπακι spawn) αλλα εαν εχει λιγη συνεφια πραγματικα ειναι space bomber δε βλεπεις τιποτα και σου ερχονται στο δοξα πατρι. Απαραδεκτο να βαζουν τετοιο πραγμα και να μη βαζουν τουλαχιστο ενα αντιεροπορικο στο χαρτη. Και να σου βάλουν AAG, αν πετάει εκτός βεληνεκούς (που γίνεται τις περισσότερες φορές) τι να το κάνεις το AAG?
Πέτρος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 21 ώρες πριν, Πέτρος είπε Repair...3 φορές. Άμα μπλέξω και με support της ΕΑ...σώθηκα. Επανέφερα το παλιό προφίλ. Το πρόβλημα παρέμεινε στο customize soldier, αλλά τουλάχιστον Ingame μου βγάζει πλέον τα όπλα. Μέχρι την επόμενη φορά. Μου έκοψε και μπήκα στο Battlefield.com/companion, και ευτυχώς εκεί είναι διαθέσιμα τα πάντα-όλα που έχω ξεκλειδώσει, κάνω από εκεί assign κι όλα καλά. Είναι που έχω μπει στο τριπάκι να ξεκλειδώσω τα όπλα και να κάνω όσα assignments μπορώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα