Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χέρι μου ότι έκλεβε, δεν το κόβω.

Σίγουρα δεν ήταν σε god mode, αφού τον πέτυχα πλαγιοπίσθια κάποια στιγμή και τον ξέκανα.

Εκείνο το σκηνικό όμως που περιγράφω με 4/4, μου έκατσε πολύ άσχημα.

Κατηφορίζαμε και οι 4 προς σημαία, σε "μονοπάτι" στην πίστα, σαν φαρδύ χαράκωμα, και βλέπω/ακούω τα μπαμ-μπαμ-πεθαίνω-μπαμ. Όλη η squad νεκρή, με 4, άντε 5 σφαίρες.

Αδύνατο δεν είναι. Απίθανο, σίγουρα.

Τελικά, να το σβήσω το μαμωπροφίλ, να δω τί θα γίνει με το chat? Tί λέτε?

edit: Για αρχή, δεξί κλικ στο εικονίδιο στο Origin, απενεργοποίηση του Origin in game για το παιγνίδι, το οποίο στις γενικές του Origin είναι απενεργοποιημένο! Κάπου διάβασα πως βοηθά...θα δοκιμάσω να δω στα γρήγορα.

edit2: Παπάγια. Τελικά ήθελε σβήσιμο το προφίλ.

Επεξ/σία από Πέτρος
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

edit: Για αρχή, δεξί κλικ στο εικονίδιο στο Origin, απενεργοποίηση του Origin in game για το παιγνίδι, το οποίο στις γενικές του Origin είναι απενεργοποιημένο! Κάπου διάβασα πως βοηθά...θα δοκιμάσω να δω στα γρήγορα.

κλείσε το origin in game όντως βοηθά στο performance, δοκίμασε το εγώ το έχω κλειστό!!

Δημοσ.
7 hours ago, Πέτρος said:

Πόσοι έχετε το θέμα να μη μπορείτε να γράψετε στο ingame chat?

Κλασσικά, τα j/k/l λειτουργούν, ανοίγει το παράθυρο, αλλά δεν...

Δοκιμάζω να αλλάξω και γλώσσα (μήπως και...) αλλά τίποτα.

Repair, δεν βοήθησε (ούτε το τελευταίο patchάκι).

Να σβήσω προφίλ (κλασσικά πράματα), λέτε?

Όχι τίποτε άλλο...ήθελα να κράξω έναν τύπο χτες που με τα sniperοειδή των medic μας καθάρισε (όλη τη squad...4 άτομα) στη σειρά, από αρκετή απόσταση, με 4/4 hs...τέλειωσε το γύρο με 38-5, νομίζω, και δεν μπορούσα!

Το παθαίνω και εγώ από χθες. Ήθελα να ρίξω μια παναγία αλλά τελικά την γλίτωσε. Ένας κωλο cheater ήταν :P

Δημοσ.
6 ώρες πριν, pip1908 είπε

κλείσε το origin in game όντως βοηθά στο performance, δοκίμασε το εγώ το έχω κλειστό!!

Κλειστό το έχω από τις γενικές ρυθμίσεις του Origin.

Για κάποιο λόγο όμως, στις ειδικές του BF1 ήταν ανοικτό. Δεν ξέρω τί από τα δ΄το υπερίσχυε.

Για το δικό μου θέμα, αυτό με το chat (αλλά και την επιλογή server πχ) που δεν μπορούσα να γράψω, μόνο με σβήσιμο του profile διορθώθηκε.

Δημοσ.

εχει κανεις προβλημα να τον πεταει απο το παιχνιδι και να λεει "you have been disconnected. please check your internet connection" και να εχει κανονικα ιντερνετ? στα μισα παιχνιδια με πεταει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείται πως μπαίνω 3η φορά μετά το σβήσιμο προφίλ, κι ακόμα με δείχνει lvl 0

Εννοείται πως μου έχει ξεκλειδωμένα τα μισά όπλα από όσα έχω πάρει...άσχετο που κάποια είναι αγορασμένα, κάποια θέλουν υψηλό lvl, και κλειστά κάποια άλλα.

Εννοείται πως μου γράφει πως δεν έχω αρκετά warbonds για να πάρω κάποια άλλα όπλα, την ίδια στιγμή που πάνω δεξιά γράφει 49χχ.

Εννοείται πως με σκίσανε στο βρισίδι για hack, γιατί μάλλον έβλεπαν lvl 0, όπλα τελευταίας μόδας και γενιάς, κλπ.

Ρε όξω...

Ερώτηση: Προν σβήσω το προφίλ, κράτησα τα αρχεία. Να επαναφέρω λέτε ότι έχει να κάνει με saves?

Άκυρο, όλα Profsave κάτι είναι, χωρίς νόημα.

Επεξ/σία από Πέτρος
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, minim3 είπε

Στο πρώτο video πως γίνεται να είσαι εκτός χάρτη (και που είναι αυτό το σημείο) και να ανανεώνεται ο χρόνος συνέχεια; Είναι κάποιο bug;

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πριν βγει το βίντεο υπήρχε το φαινόμενο, αλλά μετά το βίντεο κάθε πικραμένος (no offense) το χρησιμοποιεί. Το space bomber, όπως το λέω, λοιπόν, πετάει εκτός του βεληνεκούς των AAG και αν δεν ασχοληθούν οι πιλότοι, θα είναι εκεί ψηλά μέχρι το τέλος του παιχνιδιού (το έζησα και αυτό), και δεν υπάρχει τρόπος να το ρίξεις.

Εγώ περιμένω nerf (που δε θα έρθουν μάλλον) σε cavalry, space bomber, tripwire HE (το ξεφτίλισαν), RSC, δε νομίζω να ξεχνώ κάτι (θα το συμπληρώσω αν είναι).

@black66.gr

Τελευταία φορά που έπαιξα operations, αν προχωρούσαν τα sectors και έμενες πίσω (στην γκρίζα περιοχή) δε σε σκότωνε το παιχνίδι αλλά ούτε πετούσε το μήνυμα για επιστροφή στη μάχη, τώρα δε ξέρω γιατί είναι έτσι, ίσως bug, ίσως feature.

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.

Έκραζα στο BF4 για το C-130A που πετούσε εκτός βεληνεκούς, στα 600μ ύψος. Μπορούσαν να το κάνουν lock τα αντιαεροπορικά, όταν ήταν ακριβώς από πάνω, γιατί είχαν εμβέλεια 600μ. Αλλά πολλές φορές δεν προλάβαιναν, γιατί μέχρι να γίνει lock, είχε απομακρυνθεί. Χώρια που γινόταν μόνο με τον Stinger (νομίζω), γιατί το IGLA ήθελε να το κρατάς locked και φυσικά έχανε το βεληνεκές, πριν φτάσει να το χτυπήσει. Αν δεν ασχολούνταν τα Jets, έκανε ότι ήθελε.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, black66.gr είπε

Στο πρώτο video πως γίνεται να είσαι εκτός χάρτη (και που είναι αυτό το σημείο) και να ανανεώνεται ο χρόνος συνέχεια; Είναι κάποιο bug;

Σε περνει να τρεξεις στο ΑΑ το οποιο κανονικα διαθεσιμο αφου παρουν αυτα τα points. Αμα φτασεις στο ΑΑ στο τελευταιο δευτερολεπτο και μπεις μεσα πατωντας Ε δεν σε πεταει εξω. και βαρας το flying dildo με την ησυχια σου. Παντα ετσι ητανε απο την αρχη, τωρα ειναι bug? feature? ποιος ξερει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προλαβα να παιξω 3 γυρους σημερα, αυτη τη φορα στα 10αρια ( χρειαστηκε να κανω φορματ προσφατα οποτε ειπα να δοκιμασω την τυχη μου παλι μετα την ψυχρολουσια του creators update ) 

να σημειωσω εδω οτι προκειται για "πειραγμενο" ISO 

http://www.majorgeeks.com/files/details/windows_10_pro_no_bloatware_edition_64_bit.html

επισης εκανα στο λειτουργικο τα περισσοτερα απο τα tweak που γραφονται σε αυτο το guide, τα οποια ειναι λιγο πολυ γνωστα 

https://redacted.tv/2017/12/20/win10guide/ 

απο frames δεν ειχα παραπονο ( θα δοκιμασω operations καποια στιγμη παλι, πριν μια βδομαδα  ειδα στην fao fortress 55 fps :S ) 

το cpu usage ητανε 96-99% κλασσικα, αλλα για καποιον περιεργο λογο δεν το "ενιωθα" οσο επαιζα, δηλαδη ητανε αρκετα smooth στην αισθηση

εκανα και μερικες καγκουριες για να εχει ενδιαφερον το video, να μην ειναι ενα απλο "testing" :P 

λογικα το επομενο BF  θα τους ξεφτιλιζει τους  quad τελειως,  θα γυρνας το DVD box ( ναι αυτη τη μπουρδα που την ανοιγεις και δεν εχει ουτε δισκακι μεσα ) και θα σου λεει στα requirements " Hexacore or GTFO  "  :/ 

ΥΓ : αυτη η Ksenia κανει και μουσακα ??  :D 

Επεξ/σία από SoFGR
Δημοσ.

Όχι καλό μου, δεν θα μου χαλάσεις εσύ το βράδυ, 2η συνεχόμενη μέρα.

Μετά από 6-7 μπες βγες στο παιγνίδι, μετά από Logout-login στο Origin, μετά από μια ώρα παρατημένο το παιγνίδι στο menu μπας και συγχρονίσει, τα ίδια.

Δλδ, όχι ακριβώς τα ίδια. Πλέον, πάλι δεν μπορώ να γράψω παρά μόνο αριθμούς. Ούτε 24 ώρες μετά...και επιπλέον lvl 0 σε όλες τις κλάσεις στο customization, οπότε ούτε όπλα ούτε τίποτα (warbonds 0...επιμένει).

Πόσοι έχετε παρατηρήσει το bug να πετυχαίνεις εχθρό (παίρνεις τους πόντους κλπ), αλλά αυτός σε σκοτώνει και φαίνεται/παραμένει στο 100%?

Έριξα άπειρο σιχτίρισμα σήμερα με αυτό. Επιπλέον, χρειάστηκα 3 hs με slug, εξ επαφής, για να σκοτώσω κάποιον. Εξ επαφής πέτυχα άλλον...του έμεινε και 15% ώστε να με ξεκάνει.

Οι supports, κάνουν παρτάρα...όρθιοι, καθιστοί, γονατιστοί...από του διαόλου τη μάνα σε πετυχαίνουν και εξοντώνουν.

Α, και ο ορισμός του ΤΡ: 7' κατάφερα και κράτησα ζωντανό το zep-behemoth στη Grappa...τα 4' χωρίς κανέναν μέσα! Δεν μπήκε ποτέ κανείς γελοίος, να χρησιμοποιήσει τα όπλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

1. Δλδ, όχι ακριβώς τα ίδια. Πλέον, πάλι δεν μπορώ να γράψω παρά μόνο αριθμούς. Ούτε 24 ώρες μετά...και επιπλέον lvl 0 σε όλες τις κλάσεις στο customization, οπότε ούτε όπλα ούτε τίποτα (warbonds 0...επιμένει).

2. Πόσοι έχετε παρατηρήσει το bug να πετυχαίνεις εχθρό (παίρνεις τους πόντους κλπ), αλλά αυτός σε σκοτώνει και φαίνεται/παραμένει στο 100%?

[...]

3. Οι supports, κάνουν παρτάρα...όρθιοι, καθιστοί, γονατιστοί...από του διαόλου τη μάνα σε πετυχαίνουν και εξοντώνουν.

4. Α, και ο ορισμός του ΤΡ: 7' κατάφερα και κράτησα ζωντανό το zep-behemoth στη Grappa...τα 4' χωρίς κανέναν μέσα! Δεν μπήκε ποτέ κανείς γελοίος, να χρησιμοποιήσει τα όπλα.

1. Κάπου διάβασα ότι το ψάχνουν, αλλά λένε ότι in-game υπάρχουν αυτά που έχεις ξεκλειδώσει.

2. Εννοείς σε kill trade? Αν ναι, απλώς δε προλαβαίνει να ενημερωθεί το UI.

3. Ακριβώς, έχουν γίνει πιο camper από τους scouts. Είναι να μη σε δουν, suppression και νεκρός αν δε προλάβεις να κρυφτείς/ξεφύγεις.

4. Τeamplay δεν βρίσκω στο έδαφος, πόσο μάλλον στο Ζέπελιν.

Όσο για το πρόβλημα με το chat, ο @overpower είχε παρόμοιο θέμα.

@SoFGR

Τι έγραψα παραπάνω? Look a space bomber (0:10)...

Επίσης κάπου είδα ότι σήκωνες το όπλο για να σκοτώσεις κάποιον, δεν έχουν drop τα medic/support/assault, όπου σημαδεύεις πάει.

Επεξ/σία από cpttony
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...