Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χθες ολη μέρα περίμενα να κατεβει το CoD WW2 που εχει free weekend, να το δοκιμάσω. 11 το βράδυ έτοιμο. 11 μιση uninstall. Μέχρι της 3 το παλιό καλό BF1.. Τι κανγκουριά ήταν αυτή;;!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Zaytsev είπε

Tότε ας μη μου λέει στην αρχή του γύρου "your squad moved to X team based on skill".

Το skill στο μυαλό είναι μη ανιχνεύσιμο :P.

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

Για πείτε λιγάκι:

Τί έχει παίξει με incidiary gren/trip? Τον τελευταίο καιρό, την τρώω, αρπάζω, πέφτω και σέρνομαι για να σβήσω, αλλά όχι μόνο δεν αλλά ακόμα χειρότερα ακούγεται 2η φορά η ανάφλεξη και συνεχίζω να καίγομαι μέχρι να πεθάνω. Είμαι 100% σίγουρος πως ούτε 2η μου έσκασε, ούτε τίποτα. Όχι μια και δυο φορές, πολλές.

Τα exp. trips τα ανέβασαν σε ζημιά, από όσο κατάλαβα. Σε Normal, πεθαίνεις πλέον.

Σχετικά με τους νέους χάρτες και τα χάλια τους:

Παραδόξως κερδίζουμε, προχτές, τους έχουμε στριμώξει, αλλά συνέχεια κάποια σημαία κάποιος την παίρνει...χωρίς ποτέ κανείς να βλέπει οχτρό. Προς το τέλος του γύρου, αντίπαλος στο chat, σκασμένος στα γέλια, μας το λέει: "Είμαι κάτω από το έδαφος, κινούμαι κανονικά και σας παίρνω τις σημαίες".

Σε άλλο χάρτη, στη Somme νομίζω, εκεί που τρέχω σαν το Βέγγο πέφτουν τα fps, δεν με πετάει, αναβοσβήνει η εικόνα και βλέπω όλο το χάρτη...χωρίς τις extra υφές. Εξηγούμαι: Χαρακώματα, κτίρια, τοίχοι, δέντρα, υπάρχουν. Δεν υπάρχει οτιδήποτε σε χορτάρι, φύλλα, νερά, λάσπες κλπ. Το καλύτερο? Τα fps μου παραμένουν κανονικά (όσα είχα πριν το συμβάν), δλδ εμ γίνονται render όλα αυτά, εμ δεν τα βλέπω. Το ακόμα χειρότερο ήταν πως οι αντίπαλοι ήταν Γερμανοί...οπότε γκρι στολές σε γκρι υπόβαθρο/έδαφος πλέον, δεν έβλεπα τίποτα και ποτέ. Έχω και βίντεο απο το συγκεκριμένο.

Στον ίδιο χάρτη, κάποια στιγμή εξοπλίστηκα με μπουκάλι...easter egg? Πέθανα, πριν μπορέσω να καρφώσω/κοπανήσω κάποιον.

Επίσης στους νέους χάρτες, μετά από καιρό με ρήμαξαν μέσα από τοίχους, scouts. 1-2φορές, λέω άντε πρόλαβαν πριν κρυφτώ. Κάποια στιγμή, γινόταν συστηματικά. Είτε Bug, είτε πιο πιθανό έπεσα σε "επαγγελματίες", γιατί έπεφτε πολύ βρισίδι εκείνη την ώρα.

Δημοσ.

Τι παίζει με το inflitrator kit στις εκστρατείες?? Έπαιζα Καλλίπολη, επιτιθέμενος. Σε προηγούμενη εκστρατεία σαν αμυνόμενος έχω δει ότι το πήραν οι επιτιθέμενοι και μας θέρισαν.
Πάω να το πάρω αλλά επαναφέρω ένα συμπαίκτη, χάνω 1-2 δευτερόλεπτα, και πριν βγει το μήνυμα ότι κερδίσαμε τον τομέα μετά από 10 δεύτερα, έχει εξαφανιστεί το κιτ εντελώς. Δεν το πήρε κανείς.

Παρεμπιπτόντως ο μεγαλύτερος καρκίνος σε αυτή την επιχείριση είναι το θωρηκτό. 5/10 θα μπει κάποιος που θέλει να φτιάξει το σκορ του και 3/10 κάποιος άσχετος που νομίζει ότι θα το έχει μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία και βαράει τα τείχη από 600 μέτρα. Θα έπρεπε να ξεκινάει από πιο κοντά στις σημαίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το cavalry το έκαναν και άλλο OP ποιος ο λόγος? Σήμερα ήρθα σε επαφή με cavalry ρίχνω στο κεφάλι, προ-patch ήταν 80 dmg, τώρα 14 :mad:. DICE plz.

@Πέτρος

Με τις ΗΕ tripwire κάτι τέτοιο κατάλαβα, πρέπει να πήγαν 90-100 dmg (από 72 που είχαν Day 1 και μία την φορά) EDIT: 100% (για άλλη μια φορά gj DICE). Με τις INC νομίζω δε πρέπει να συρθείς, αλλά να μείνεις απλώς ξαπλωμένος για να μη χάνεις health, εκτός πάλι αν άλλαξαν και εκεί κάτι. Αυτό που ακούγονται δύο ενώ είναι μία, μπορεί να είναι bug στον ήχο, όπως υπάρχουν φορές που ακούω το sound effect του resupply/heal χωρίς να έχω δίπλα μου ammo/health crate/pouch ή το πιο αστείο (δε είναι φτιαχτό, μου συνέβει):

Spoiler

:ph34r:

Αυτό με το μπουκάλι δεν είναι easter egg, αν κάνεις κάποια kill ξεκλειδώσεις dogtag ή κάτι τέτοιο. Μη δίνεις σημασία :P .

Επεξ/σία από cpttony
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, vassilis018 είπε

σχεδόν 452mb το hotfix. άντε να δούμε τι κάνανε.

δεν βλεπω καθολου lag, νομιζω το φτιαξανε.

μετα το new ttk. super weapons για μενα ειναι¨Ross mkIII marksman kai smg 08/18 factory [δεν κανεις ποτε AMD με αυτο το οπλο]

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, aleilo03 είπε

Ωραίος ο Captain!! Να σε ρωτήσω έχει κάποιο πλεονέκτημα το 1903 που χρησιμοποιείς σε σχέση με το gewehr 98? Εμένα με έχει βολέψει το δεύτερο.. 

Ευχαριστώ.

Διάφοροι είναι οι λόγοι που χρησιμοποιώ το Springfield, κυρίως για το μικρό drop που έχει η σφαίρα.

1 ώρα πριν, minim3 είπε

δεν βλεπω καθολου lag, νομιζω το φτιαξανε.

μετα το new ttk. super weapons για μενα ειναι¨Ross mkIII marksman kai smg 08/18 factory [δεν κανεις ποτε AMD με αυτο το οπλο]

Το ROSS δεν είναι super weapon, σα το Lee Enfield είναι όπου stats wise είναι καλή επιλογή, οπότε γιατί να μη το χρησιμοποιούν αν έχουν και το έξτρα πλεονέκτημα του straight pull bolt, δε το έχω δοκιμάσει και μάλλον ούτε θα ασχοληθώ. Ό,τι έχω δει από τα in game graphs, βίντεο και διαβάσει εδώ-εκεί. Για το SMG ακούγεται ότι πήρε γερό buff, όπως το RSC.

@Πέτρος

100% η ΗΕ tripwire. Αλλά γιατί?

Και με αυτό που πείραξαν στο slide, χάλασαν και το απλό crouch.

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, cpttony είπε

Ευχαριστώ.

Διάφοροι είναι οι λόγοι που χρησιμοποιώ το Springfield, κυρίως για το μικρό drop που έχει η σφαίρα.

Το ROSS δεν είναι super weapon, σα το Lee Enfield είναι όπου stats wise είναι καλή επιλογή, οπότε γιατί να μη το χρησιμοποιούν αν έχουν και το έξτρα πλεονέκτημα του straight pull bolt, δε το έχω δοκιμάσει και μάλλον ούτε θα ασχοληθώ. Ό,τι έχω δει από τα in game graphs, βίντεο και διαβάσει εδώ-εκεί. Για το SMG ακούγεται ότι πήρε γερό buff, όπως το RSC.

to smg σπερνει. δεν κανεις ποτε zoom in.

το ross ειναι καταπληκτικο λογω follow up shots χωρις zoom out. ειναι σουπερ, δοκιμασε το.

Επεξ/σία από minim3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, minim3 είπε

[...]

το ross ειναι καταπληκτικο λογω follow up shots χωρις zoom out. ειναι σουπερ, δοκιμασε το.

Not a fun, θα συνεχίσω με το Μ1903.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cpttony είπε

και εγω με το M1903 ημουνα, ομως αλλαξα γνωμη. ειναι πολυ καλο το ross

Δημοσ.
21 minutes ago, cpttony said:

Το έχεις κάνει "δικό σου" το m1903, δεν έχει νόημα να δοκιμάζεις με άλλα :P

Μόνο άμα βαρεθείς που και πάλι δύσκολο. 

Δημοσ.

Πόσοι έχετε το θέμα να μη μπορείτε να γράψετε στο ingame chat?

Κλασσικά, τα j/k/l λειτουργούν, ανοίγει το παράθυρο, αλλά δεν...

Δοκιμάζω να αλλάξω και γλώσσα (μήπως και...) αλλά τίποτα.

Repair, δεν βοήθησε (ούτε το τελευταίο patchάκι).

Να σβήσω προφίλ (κλασσικά πράματα), λέτε?

Όχι τίποτε άλλο...ήθελα να κράξω έναν τύπο χτες που με τα sniperοειδή των medic μας καθάρισε (όλη τη squad...4 άτομα) στη σειρά, από αρκετή απόσταση, με 4/4 hs...τέλειωσε το γύρο με 38-5, νομίζω, και δεν μπορούσα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...