aleilo03 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, cpttony είπε Όλα αυτά γίνονται και χωρίς cheats. Ένα σωστό squad να έχεις και βγαίνουν. Βέβαια, το lvl 9 και αυτό το score, είτε ότι χρησιμοποιεί κάποιο cheat ή boost-άρει λογαριασμό . Έτσι ακριβώς..Εφαγε report σχεδόν από όλους ακόμα και της ομάδας του τον βρίζανε..
cpttony Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάποιος έγινε celebrity (not me) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από cpttony 2
overpower Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 χαχαχαχαχαχα Επιτελους. Τωρα θα προχωρησω σε αλλο παιχνιδι
Πέτρος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Όχι, όχι... Μπράβο τους. Κατάφεραν και έφτιαξαν 2 σερί dlcs, το ένα χειρότερο από το άλλο. Σχεδιασμός στους χάρτες: 0 Λογική/Στρατηγική:0 Λόγος για ΤΡ:0 (μόνο στο θέμα "πάμε μπούγιο να πάρουμε τους χάρτες") Όλα τα γνωστά bugs κι ακόμα περισσότερα: ++++++++ (όχι πείτε μου...υπήρξε στιγμή που μαχόμουν εναντίον ενός treant...medic ο αντίπαλος, και πήγαινε βόλτα καλυπτόμενος από έναν κορμό δέντρου! βόλτα!) Ειδικά το spawn-death, είναι αδιανόητο. Κακώς ζορίζονται για ονόματα...Clusterf.ck xXx έπρεπε να λέγονται.
Zaytsev Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 17 hours ago, aleilo03 said: Πάρτε εδώ και έναν cheater...Μας έτρωγε με Mp18 από απόσταση 150+ μέτρα σε ομίχλη....Καληνύχτα Video & report. Το σκορ δεν αποδεικνύει τίποτα απολύτως.
Πέτρος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Nα ζητήσω συγγνώμη από τα παιδιά της κοινότητας που δεν απαντάω και σχολιάζω στο ingame chat...είμαι κι εγώ θύμα του προβλήματος που αναφέρεται παραπίσω. Στους παραπάνω, περιλαμβάνεται και ο γαύρος της παρέας.
black66.gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 34 λεπτά πριν, Zaytsev είπε DICE knows BALANCE! 32 vs 32 Αν τα περισσότερα είναι κουλά εκεί μέσα, τι να σου κάνει και η DICE.........
Πέτρος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Κοίτα, τέτοια score είναι λίγο "ύποπτα", με την καλή έννοια. Είτε έχουν μπει 2-3 καλά squads στη μία μόνο ομάδα, από clans, με μικρόφωνα κλπ και συνεννοούνται σωστά, πάνε συντεταγμένα και 9 φορές στις 10 θερίζουν τους πάντες (ακόμα καλύτερα αν είναι οι ίδιοι που έχουν τους servers, και είναι με ping<20 όλοι). Είτε ξεκινάει ο γύρος, η μία ομάδα έχει 15 και η άλλη 25+, οπότε αριθμητικά και μόνο έχουν πάρει τις μισές σημαίες πριν οι δύσμοιροι απέναντι πάρουν την 1η, κι άντε ξεκούνα τους μετά (μαζί με τα extra οχήματα κλπ που φυτρώνουν). Είτε όλοι όσοι ξέρουν (και κυρίως, θέλουν) να εκμεταλλευθούν τα αδύνατα σημεία του κάθε χάρτη είναι στη μία ομάδα μόνο (προχτές, πχ, βρέθηκα απέναντι σε ομάδα -Ιταλοί έπαιζαν- που στην Monte Grappa καβάλησε αεροπλάνα και μέχρι να βγούμε εμείς, είχε πάρει τα D+B...άντε μετά ξεκούνα τους...ούτε να ανέβουμε από το Ε δεν μπορούσαμε). Τελευταία περίπτωση, να έχει καλούς αεροπόρους ο αντίπαλος...σπέρνουν όλεθρο. Όλα τα παραπάνω ανά 2 ή 3...δεν θέλει και πολύ. Στο Suez, χτες, ο γελοίος είχε πάρει το άρμα και καθόταν πίσω από το αρχικό spawn...να παίζει sniper με αυτό...τί να κάνεις? Όλα τα παραπάνω, απαιτούν συνήθως ένα πράγμα...nοrmal. Σε hard, οι μισές μαγκιές δεν πιάνουν...δεν μπορείς να spamάρεις ανελέητα καπνούς/αέρια/εκρηκτικά, και εμπρηστικά, γιατί θα φας τους μισούς δικούς σου. Δεν βλέπεις τον άλλον από την άλλη άκρη του χάρτη, για να υπολογίζεις τροχιές κλπ, με όσα κολπάκια βρήκες στο γιουτούμπι. Αν και τεχνικά το παιγνίδι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ (το τελευταίο DLC είναι για πέταμα και σε αυτό), ο κακός σχεδιασμός και η έλλειψη "ώθησης" προς ΤΡ, το καταστρέφουν. 1
cpttony Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Στο παραπάνω παιχνίδι (1) ξεκινήσαμε 32 v 29, κάποιοι έπεσαν με αεροπλάνα σε B, C και τα δίκυκλα πήγαν σε E, D πριν καλά-καλά κάνω capture το F (μιλάω για την St. Quentin), (2) είχαμε άτομα από clans στην πλευρά μου. Θα τελείωνε με < 100 πόντους για την άλλη ομάδα, αλλά κατάφεραν και πήραν Β, D για λίγο. Γενικά, όπως τα περιγράφεις είναι. Teamplay μην περιμένεις αν μπαίνεις σε random squads, σπάνια βρίσκεις (random) ομάδα που να παίζει "όπως πρέπει". Μετά το BC2, πρέπει να έχεις γνωστούς στο squad για να παίξεις καλά. 1
pip1908 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το hellriegel για πιο λόγο δεν αλλάζει iron sight; το χει κάνεις σας; η μόνο εγώ ...
cpttony Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, pip1908 είπε Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το hellriegel για πιο λόγο δεν αλλάζει iron sight; το χει κάνεις σας; η μόνο εγώ ... Στο chat διάβασα ότι το defensive δεν έχει sights, δε ξέρω αν ισχύει στο factory/trench, πάντως είναι bug. Αντίστοιχο bug συνάντησα στα Optical variants των medic όπλων πλην του Farquhar, ό,τι zoom και αν επιλέξεις, πάντα 2x είναι.
Zaytsev Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 6 hours ago, black66.gr said: 32 vs 32 Αν τα περισσότερα είναι κουλά εκεί μέσα, τι να σου κάνει και η DICE......... Tότε ας μη μου λέει στην αρχή του γύρου "your squad moved to X team based on skill".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα